-
Πότε θεωρούμε τη λόρδωση κάτω του μετρίου??
(με το μετρημα στον τοίχο)
-
Αν θυμάμαι καλά διαβάζοντας σχετικά με νάρθηκες, με το σώμα σε τοιχο μια αποσταση πάνω απο 2, 3 εκατοστά μεταξύ μέσης και τοιχου είναι αυξημένη λόρδωση.
-
H οποία ελπίζω να στρώνει.
-
Πάνο τον τρόπο και την μέθοδο θεραπειας την προτείνει ορθοπεδικός. Απο διόρθωση της στάσης του σωματος έως νάρθηκες, ζώνες κλπ.
-
Οι κηδεμόνες είναι μαρτύριο
(Φορούσα για σκολίωση , μέχρι που αποφάσισα ότι καλύτερα να έχω σκολίωση και μελλοντικούς πόνους στη μέση.. από τη πολλή ορθοστασία μου πέρασαν ) -
δεν μπορω να κατανοησω πως καποιος μπορει να αλλαξει την σπονδυλικη του στηλη με ενα ναρθηκα,ματαιος κοπος μου φαινεται
-
Απλά εμποδίζει την αύξηση του προβλήματος (ή μάλλον το ρυθμό της αύξησης ) , δεν αλλάζει κάτι
-
Λέμε λέμε για διάφορα στραβά της Δημόσιας υγείας αλλά δεν είναι πάντα ετσι.....
Χρειάστηκε λόγω αναπάντεχου προβλήματος υγείας συγγενικού προσώπου να χρειαστούμε τις υπηρεσίες του Νοσοκομείου Χαλκίδας. Και μας προξένησε αληθινή κατάπληξη η ταχύτητα,ο συντονισμός και η σωστή αντιμετώπηση του περιστατικού αν και ηταν Σ/Κ και συνάμα Εθνική γιορτή που υποτίθεται οτι το τέρας κοιμάται....
Η εξέταση της ασθενούς στα έκτακτα περιστατικά εγινε αμα τη αφίξει της, η εισαγωγή στο νοσοκομειο δεν φρενάρησε απο την απουσία δικαιολογητικών (' Φέρτε το βιβλιάριο απο Δευτέρα' ηταν η μόνη οδηγία που μας έδωσαν),και η παρακολούθηση στο παλιό αλλα καθαρό θάλαμο οπως και η ενημέρωση των οικείων ηταν συνεχής και ακρως διαφωτιστική.
Εχοντας πικρή πείρα απο προηγούμενες επαφές μου με νοσοκομεία των Αθηνών πραγματικά μου έκανε εντύπωση η τελείως αλλιώτικη νοσηλευτική αγωγή που συναντήσαμε.
Στα κάγκελα του νοσοκομείου υπήρχαν πανώ με τα παράπονα και τα αιτήματα των εργαζομένων αλλά μέσα απο τις πόρτες του ολοι δούλευαν με ζήλο για αυτό που διάλεξαν να κάνουν....
Ααα ναι...Η μεταφορά της ασθενούς στην Αθήνα με ασθενοφόρο ανεβλήθη (Απο Δευτέρα θα δούμε...) λόγω ελλείψεως κρεβατιού στην Αθήνα....Αυτά. -
Περαστικά DAP, κι αν μπορείτε ανάψτε ένα κερί στο παρεκκλήσι του νοσοκομείου.
-
Κύριε Δημήτρη περαστικά σας.
Σωστά! Ας τονίζουμε μερικές φορές και τα θετικά που έμειναν ... στην Δημόσια Υγεία. Βασικά στους ανθρώπους που υπηρετούν την Δημόσια Υγεία.
Το φιλότιμο και η επαγγελματική ευσυνειδησία πολλές φορές είναι πάνω απο οικονομικά αιτήματα και παραπονα. Και πλέον να είμαστε και σίγουροι ότι παλευουν χωρίς καν τα απαραίτητα μεσα τις περισσότερες φορές.
Το διαπίστωσα πρόσφατα και εγω σε 2 Νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης, Κεντρικό και Παναγία. -
Περαστικά συνονόματε πατέρα κι ό,τι είναι εύχομαι γρήγορη ανάρρωση κ σιδερένια!
-
Υπάρχει κάποιο ιδιωτικό ιατρικό/διαγνωστικό κέντρο το οποίο προσφέρει Holter ρυθμού-πιέσεως σε συνεργασία με τον ΕΟΠΥΥ;
-
Εγω δε ξερω καποιο που να το καλυπτει ο ΕΟΠΠΥ.Σε ενα νοσοκομειο που ξερω χρεωνεται 75 ευρω(με επιφυλαξη).Αν θες περισσοτερες πληροφοριες με pm.
-
Ο χρήστης lokatzis έγραψε:
Υπάρχει κάποιο ιδιωτικό ιατρικό/διαγνωστικό κέντρο το οποίο προσφέρει Holter ρυθμού-πιέσεως σε συνεργασία με τον ΕΟΠΥΥ;Κοιτα, η λεξη ΕΟΠΥΥ ειναι απαγορευμενη πλεον
Αυτο που μπορεις να καταφερεις σχετικα ευκολα ειναι να ζητησεις να σου κανουν τιμες ΕΟΠΠΥ,δεν ξερω βεβαια για το holder τι χρεωνουν αλλα δεν πρεπει να ειναι κατι ακριβο -
Κοντινό μου πρόσωπο έχει κάνει αυτόν τον καιρό μία σειρά από εξετάσεις σε ιδιωτικό διαγνωστικό κέντρο. Όλες οι εξετάσεις γίνονται με μια 'μικρή' συμμετοχή καθώς καλύπτονται από τον ΕΟΠΥΥ. Μόνο η συγκεκριμένη δεν καλύπτεται κι αναρωτιόμαστε κατά πόσο καλύπτεται από άλλο ιδιωτικό κέντρο. Αν δε βρεθεί, θα την κάνει πληρώνοντας όλο το ποσό.
-
Ψάξε σε άλλο κέντρο που έχει σύμβαση για αυτο ή πήγαινε σε μια μονάδα ΕΟΠΥΥ να σου πουν που μπορεί να γίνει. Το Holter κοστίζει 23€
-
Μετά από 4-5 τηλεφωνήματα σε ιδιωτικά κέντρα βρέθηκε ένα που να κάνει το holter σε συνεργασία με τον ΕΟΠΥΥ
-
θες να μας πεις ποιο είναι σε περίπτωση που χρειαστεί;
-
Έστειλα pm για να μη θεωρηθεί διαφήμιση
-
καλα ολα αυτα αλλαζουν απο μερα σε μερα, αναλογως μαλλον σε τι ποσο εχει φτασει το χρεος
Ιατρικά θέματα & πρώτες βοήθειες