-
thank u
γράφουν ολόκληρες λίστες στα forum
κωλόχαρτα γτ? στις τουαλέτες του κέντρου δε θα έχουν? -
στο κεντρο δεν μπορείς να έχεις ταμπλετ κλπ ε?
-
nope
-
Ο χρήστης vengas έγραψε:
thank u
κωλόχαρτα γτ? στις τουαλέτες του κέντρου δε θα έχουν?ΤΙ ΠΟΥΣΤΟΝΕΟΣ ΘΕΕ ΜΟΥ
Φυσικα και θα παρεις κωλοχαρτα, σιγα μην σας καθαριζουν τον θαλαμο και τις τουαλετες . Ξεκινα να προπονεισαι σπιτι σου@red_monster καλυτερα οχι, στην μοναδα μετα παρε και λαπτοπ
-
Ο χρήστης vengas έγραψε:
nopeδεν πειραζει, έχω μεγάλη φαντασία...
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
nope
δεν πειραζει, έχω μεγάλη φαντασία...
στο ΚΨΜ πουλάνε αθλητικές εφημερίδες?
θυμάμαι παλιά το sportime -
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
nope
Ειχε πλακα ενας φιλος μου, περναγαμε ΣΠΕΝ και ηταν το πρωινο εγερτηριο και τι μας λεει? Τι με ξυπνατε ρε μαλακες?? Εχω κ@@λες και πεσαμε κατω απο τα γελια και δεν ειχαν ανοιξει τα ματια μας καλα καλα και εξω χιονιζε
-
Ο χρήστης vengas έγραψε:
nope
στο ΚΨΜ πουλάνε αθλητικές εφημερίδες?
θυμάμαι παλιά το sportimeΟχι, στο ΚΕΤΘ και στις μοναδες που περασα δεν πουλαγαν .
-
Ο χρήστης vengas έγραψε:
thank u
κωλόχαρτα γτ? στις τουαλέτες του κέντρου δε θα έχουν?Θα εχουν, όπως και μπιντέ επίσης
Μονο να παρεις και μερικα ψιλα να αφηνεις στην καθαρίστρια την καημενη -
για τη Θήβα, άκουσα διάφορα...
ότι έχει πολύ ξύσιμο και ο άλλος έλεγε στους γονείς του να του φέρουν στο επισκεπτήριο λάπτοπ και DVD -
Ο χρήστης vengas έγραψε:
thank u
κωλόχαρτα γτ? στις τουαλέτες του κέντρου δε θα έχουν?Το κωλόχαρτο/μωρομάντηλα στο στρατό είναι χρυσός
Έχε πάντα μαζί σου και φρόντισε να έχεις στοκΌταν πήρα αυτοκίνητο είχα τεραστία πολυσυσκευασία στις αποσκευές
Με το καιρό όμως ανακάλυψα την αξία των μωρομάντηλων, τα οποία χρησιμοποιώ ακόμα
-
Ευαίσθητο δερματακι;
-
Αιμορροΐδες φίλος (παράσημο από τον ΕΣ )
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
Αιμορροΐδες φίλος (παράσημο από τον ΕΣ )Το γλεντησες
-
Σε κάποια πράγματα μου έκανε καλό , σε κάποια άλλα μου έκανε κουσούρια
Γενικά πάντως σκληραγωγηθηκα, δεν έχω παράπονο..
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
Σε κάποια πράγματα μου έκανε καλό , σε κάποια άλλα μου έκανε κουσούριαΓενικά πάντως σκληραγωγηθηκα, δεν έχω παράπονο..
Και εδω ισχυει αυτο που λενε οι παλιοι οτι γιναμε αντρες . Οποιος δεν παει στρατο απλα δεν γινεται
-
Τοίχο τοίχο οι υπόλοιποι μην μας πάρει καμια ξώφαλτση
Πάντως ρε qsis μου λείπει το τρολάρισμα που σου έριχνα....πότε πας επίστρατος είπαμε?
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Αιμορροΐδες φίλος (παράσημο από τον ΕΣ )
Το γλεντησες
ε τον μλκ
-
Ο χρήστης dimik έγραψε:
Τοίχο τοίχο οι υπόλοιποι μην μας πάρει καμια ξώφαλτσηΠάντως ρε qsis μου λείπει το τρολάρισμα που σου έριχνα....πότε πας επίστρατος είπαμε?
Επιστρατος ειναι ωραια φαση και με πολυ χαβαλε , αλλα για μενα προβλεπεται να μην παω
Παντως θα γουσταρα τρελλα να παει επιστρατος ο Γιωργος να πεσει η τρολλια του αιωνα . Οι στρατιωτικοι του φορουμ μπορουν να κανουν κατι? Κερναω τσιπουρα -
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Τοίχο τοίχο οι υπόλοιποι μην μας πάρει καμια ξώφαλτση
Πάντως ρε qsis μου λείπει το τρολάρισμα που σου έριχνα....πότε πας επίστρατος είπαμε?
Επιστρατος ειναι ωραια φαση και με πολυ χαβαλε , αλλα για μενα προβλεπεται να μην παω
Παντως θα γουσταρα τρελλα να παει επιστρατος ο Γιωργος να πεσει η τρολλια του αιωνα . Οι στρατιωτικοι του φορουμ μπορουν να κανουν κατι? Κερναω τσιπουρατσίπουρα (με μεζέ) ή τσιπούρα (αλανιάρα)....έχει διαφορά
Περί Θητείας [#3]