Γνωρίζετε κάποιο link με τιμές βενζίνης από πρατήρια επί της εθνικής οδού;
-
Και στον 1.8 tsi πολλές φορές έχει μπει βενζίνη από το συγκεκριμένο χωρίς πρόβλημα.
-
Γνωρίζετε κάποιο link με τιμές βενζίνης από πρατήρια επί της εθνικής οδού;
-
Ο χρήστης maniatis87 έγραψε:
Παιδια aegean βενζιναδικο στο δρομο λιγο πριν το ΙΚΕΑ,μαλλον οσοι ειστε απο θεσσαλονικη το γνωριζετε...εβαλα βενζινη με 1.729 την πεμπτη που μας περασε και ειχα...ασταθεια του κινητηρα στο ρελαντι κατα την εκκινηση (μου το εκανε 3 φορες) και μειωμενα χιλιομετρα...σημειοτεον αλλη μια φορα που ειχα βαλει απο κει το καλοκαιρι ειχα το ιδιο προβλημα...ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ!
Πόση βενζίνη είχες μέσα;
Moλις ειχε αναψει λαμπακι...αλλα αυτο τι ρολο παιζει?Παιδια τι να σας πω 2/2 εχω...Παντως για μενα το καλυτερο ειναι το ΕΚΟ που ειναι λιγο πριν την αντιπροσωπεια της seat κατακης,η οποια απ'οτι εμαθα μετακομισε και αυτη..
Και εγώ με το ΕΚΟ στην Εθνικής Αντιστάσεως έχω την καλύτερη απόδοση.
-
http://www.onalert.gr/stories/forodiafygi-petrelaio-sgouridis
Άρθρο του τέως αντιπροέδρου της Βουλής, σχετικά με τη νοθεία στα καύσιμα.
Ας δούμε με ποιους τρόπους μπορεί να γίνει αυτή η απάτη στον καταναλωτή και στο κράτος:
- Βενζινάδικα με πειραγμένες αντλίες που διαθέτουν στον καταναλωτή μικρότερη ποσότητα από αυτή που αγοράζει. Στην περίπτωση αυτή, αν εκδίδεται απόδειξη, το κράτος εισπράττει αέρα φόρο. Σε περίπτωση που δεν εκδίδεται, καρπούται ο πρατηριούχος και τον φόρο.
- Βενζινάδικα με νοθευμένα καύσιμα, όπου μικρότερης αξίας καύσιμα αναμειγνύονται με μεγαλύτερης και πωλούνται με μεγαλύτερη τιμή. Ισχύει εδώ ό,τι ανέφερα προηγουμένως με τις αποδείξεις.
Άρα, η μη έκδοση απόδειξης είναι σοβαρή ένδειξη ότι το πρατήριο δεν παραδίδει σωστή ποσότητα. Κάνω λάθος;
-
Τι αλλες μαλακιες θα διαβασουμε πια? Ηταν κ αντιπροεδρος βουλης...
Ουτε καν μπορουν να φανταστουν πως μπορει να κλεψει ενα πρατηριο! Στις λιγοστες περιπτωσεις που μπορει να φανταστει απλα δεν εχει τα μεσα να ελενξει και να τα εντοπισει τους μηχανισμους αυτους! -
η πτώση στην τιμή συνεχίζεται...1,709 σήμερα η vpower 97.
Υπήρξε περίοδος τα τελευταία χρόνια που την πλήρωσα στο ίδιο βενζινάδικο 1,90!!!
Μακάρι να μείνει εκεί και αν γίνεται να πέσει και άλλο.... -
Άκουσα πριν λίγο στις ειδήσεις στο ραδιόφωνο οτι στα πλαίσια των μεταρρυθμίσεων στον χώρο των υγρών καυσίμων θα πάψει να ειναι υποχρεωτικό για τα πρατηρια να έχουν βενζίνη super.
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Άκουσα πριν λίγο στις ειδήσεις στο ραδιόφωνο οτι στα πλαίσια των μεταρρυθμίσεων στον χώρο των υγρών καυσίμων θα πάψει να ειναι υποχρεωτικό για τα πρατηρια να έχουν βενζίνη super.Ποτε δεν ηταν.
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Άκουσα πριν λίγο στις ειδήσεις στο ραδιόφωνο οτι στα πλαίσια των μεταρρυθμίσεων στον χώρο των υγρών καυσίμων θα πάψει να ειναι υποχρεωτικό για τα πρατηρια να έχουν βενζίνη super.http://www.mindev.gov.gr/?p=8621
Δεν ηξερα οτι ηταν υποχρεωτικο να εχεις LRP
Εγω πχ δεν εχω. -
Προφανώς το αρθρο εννοεί οτι θα καταργηθεί η LRP απο τα διυλυστήρια.
-
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
Προφανώς το αρθρο εννοεί οτι θα καταργηθεί η LRP απο τα διυλυστήρια.Μαλλον .
Και αντε να πεισεις μερικους που οτιδηποτε αλλο εκτος απο σουπερ στον διχρονο κινητηρα θα τον χαλασει!
-
Το άλλο που είπε ο Χατζηδάκης για απευθείας επαφή πρατηριούχων με τα διϋλιστήρια? Τί παίζει? Τί επιπτώσεις? Θέλω ανάλυση από τους ειδικούς
-
'Εβαλα πριν από SHELL στην περιοχή μου απλή με 1,649.
Μια χαρά! -
Ο χρήστης spyros.s έγραψε:
η πτώση στην τιμή συνεχίζεται...1,709 σήμερα η vpower 97.
Υπήρξε περίοδος τα τελευταία χρόνια που την πλήρωσα στο ίδιο βενζινάδικο 1,90!!!
Μακάρι να μείνει εκεί και αν γίνεται να πέσει και άλλο....1,697 σήμερα η vpower 97!!!
(Πράγματι έπεσαν τόσο οι διεθνείς τιμές καυσίμων και βλέπουμε τέτοια μείωση ή τελικά έχουν δίκιο όσοι λένε ότι είναι ....καροτάκι πριν τα νέα μέτρα; )
-
WTI Crude Oil
$85.94 ▲0.26 0.30%
4:29 AM EDT - 2012.10.31Brent Crude Oil
$109.08 ▲0.11 0.12%
4:40 AM EDT - 2012.10.31 -
θα μπορούσαμε να βγάλουμε κάποιο συμπέρασμα αν είχαμε τ' αντίστοιχα νούμερα του τελευταίου δεκαημέρου ή καλύτερα του τελευταίου μήνα για να δούμε την όποια διαφορά
-
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Άκουσα πριν λίγο στις ειδήσεις στο ραδιόφωνο οτι στα πλαίσια των μεταρρυθμίσεων στον χώρο των υγρών καυσίμων θα πάψει να ειναι υποχρεωτικό για τα πρατηρια να έχουν βενζίνη super.
http://www.mindev.gov.gr/?p=8621
Εγω πχ δεν εχω.Λάθος κατάλαβα τότε...
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
http://www.mindev.gov.gr/?p=8621
Εγω πχ δεν εχω.Λάθος κατάλαβα τότε...
δεν καταλαβες λαθος, αυτο ειπωθηκε.
-
1.639 χθες στο πρατηριο shell στο δρομο προς Ν.Ρεδαιστο...επισης εχει και πολυ καλη βενζινη.. ...οποιος τυχαινει και περναει απο κει καλο ειναι να γεμιζει το ρεζερβουαρ του καθως εκει βρισκονται τα φθηνοτερα βενζιναδικα στη θεσσαλονικη..