-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
φίλος θέλει να κάνει ένα blog στο οποίο να ανεβάζει φωτογραφίες σε φακέλους με θέματα, όχι πχ ανα μήνα...
υπάρχει καποιο εξειδικευμένο σαιτ ή εργαλείο εκτός flickr ας πούμε?Μπορεί να χρησιμοποιήσει αυτό το script για Gallery.Εξαιρετικό και δωρεάν.
http://www.tangata.de/kh_mod/index.php?ln=en -
Ζήση αυτή με την ομπρέλα κάτι λέει και μου αρέσει. Θανάση ωραία η φωτογραφία σου, ίσως να την προτιμούσα τραβηγμένη λίγο ποιο δεξιά, αυτό μου ήρθε μόλις την είδα.
-
-
πςςςς!!!
-
γαμάτη!
-
Νίκο θενξ, και κλασσικά άλλη μια απίστευτη φωτογραφία από 'σένα...
Τελικά η 1η δεν μου έκατσε καλά ούτε εμένα, και πήρε πούλο
Μια σημερινή...

ΤΕΙ - Αμφιθέατρο by Zisis1992, on Flickr -
Ζήση, υπερβολικό contrast κατά τη γνώμη μου
-
-
Μια Νίκος Κάππα στυλ. Του λόγου μου που έχω πιο χαλαρό μαυριδερό, πρέπει να περιμένω να σουρουπώσει για να μη χαντακώνω το f σε μικροσκοπικά (επιπέδου μυαλό Παγκάλου) επίπεδα. Τορώνη Χαλκιδικής, πασατέμπο, φιέσταστέρεο να σφυρίζει χαλαρότητες κτλ

Ενάργεια by Xenofon Levadiotis, on Flickr -
Thanks παίδες. Στη φωτογραφία μου έδεσε πολύ ωραία η πράσινη κάστα στη λίμνη της Καστοριάς με το πορτοκαλί του ουρανού!
Πολύ ωραία Ξενοφών! Στη θέση σου θα έβγαζα τη βινιέτα γύρω γύρω και θα άνοιγα λίγο τη θάλασσα όπως και τα εξαφάνιζα τον κόκκο. Κατά τ' άλλα ωραιότατη! -
Τη βινιέτα, τηνε θέλω. Τον κόκκο... ε, αυτός μου ξέφυγε
-
Μιλώντας για από-κόκκο-ποίηση, τι έχετε να προτείνετε σε αυτό το θέμα;
Εγώ χρησιμοποιώ το noise ninja στο Photoshop, αλλά δεν το έχω ψάξει ιδιαίτερα τα τελευταία χρόνια για κάτι καλύτερο.
Υπάρχουν εξελίξεις στον τομέα; Γιατί μετά την επεξεργασία μου φαίνονται πολύ soft οι φωτογραφίες, κι έτσι το αποφεύγω.ΥΓ: Είναι καταπληκτικά και τα δύο τοπία!
-
Ο χρήστης StavrosG έγραψε:
Ζήση, υπερβολικό contrast κατά τη γνώμη μου
Kenwood CD Player by Zisis1992, on Flickr

Letters... by Zisis1992, on Flickr -
-
-
Bill τη συγκεκριμενη πολυθρονα την εχω ξαναβαλει αλλα ειναι τελειως αλλη φωτο αυτη, αλλο καδρο κτλπ..
-
Ζήση ωραίο το cd απλώς με χαλάει λίγο το κόψιμο του slot πάνω αριστερά πιστεύω θα έκανε πιο δυνατή τη σύνθεση αν δε κοβόταν ή το έκοβες πιο πολύ
-
Όμορφη Ξενοφών, θα συμφωνήσω απόλυτα με τις παρατηρήσεις του Νίκου.
nonos, αυτή η εκδοχή είναι πιο ατμοσφαιρική... το κάδρο όμως χάνει...
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
Ζήση ωραίο το cd απλώς με χαλάει λίγο το κόψιμο του slot πάνω αριστερά πιστεύω θα έκανε πιο δυνατή τη σύνθεση αν δε κοβόταν ή το έκοβες πιο πολύΘενξ Το έκοψα γιατί δεν μου πoλύ άρεσε πριν το crop...
Χρήστο ωραία, αν ήταν λίιιγο πιο προς το κέντρο η πολυθρόνα θα ήταν καλύτερα
-
Μορφεα αν εχεις ορεξη μου λες για το καδρο.. Πριν την ποσταρω ξεχασα να κανω ενα μικρο crop, το οποιο και εκανα και επεξεργαστηκα τη δημοσιευση μια φορα.Ισως αναφερεσαι σε αυτο.
Πόσταρε δικές σου φωτογραφίες!Σχολιασμοί & κριτικές εντός...