-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Ο Λάσμε στο σημερινό μου θυμίζει φάση ξένου στο Περιστέρι, στο Σπόρτινγκ κλπ. στα 90ς που ήταν καλό κορμί (μακριά χέρια, αλτικός, ευέλικτος), καλός αμυντικά και καλό Πάσχα.
Από την περιγραφή σου και την εικόνα του παίχτη εμένα μου θύμισε εκείνο τον απίθανο που είχε φέρει ο ΠΑΟΚ κάποτε (νομίζω τη χρονιά μετά το κόρατς, το 1995), τον Lemon Lampley
-
Κοβάθε ...
Για την @@ που είναι πολύ της μοδός τα τελευταία χρόνια έχεις να πεις κάτι;;;
'Μπροστά στο σκορ=πώς γίνεται να κάνω περισσότερα φάουλ μαμά;;;'
Σήκωσε ευρωπαϊκή κούπα πριν μερικούς μήνες ο ΟΣΦΠ καταργώντας το παραπάνω 'δόγμα'. Ή μήπως ήσουν σουρωμένος από την επιτυχία και τότε.Υπ' όψιν, το προηγούμενο σχόλιο αφορούσε την πολυφορεμένη παπαριά. Όχι αν πήρε ή δεν πήρε σφυρίγματα ο ΠΑΟ στο β'. Από το τέλος του γ' 10λέπτου και μετά οι μλκς οι γκρι σφύριζαν πανεύκολα φάουλ υπέρ του ΠΑΟ ενώ στο προηγούμενο παιχνίδι έπρεπε να φτύσει αίμα οποιοσδήποτε κέρδιζε φάουλ, είτε ήταν παίκτης του ΟΣΦΠ είτε του ΠΑΟ. Στο ίδιο διάστημα ο ΟΣΦΠ έπαιρνε σφυρίγματα το ίδιο δύσκολα όπως τα έπαιρναν και οι 2 ομάδες μέχρι τότε. Η μλκ του 'αλλάζω το τρόπο που σφυρίζω ως τώρα, ευνοώντας παράλληλα τη μια ομάδα, μπας και κάνω το παιχνίδι ψιλοντέρμπι' είναι καταδικαστέα.
Αλλά αφού απαιτείτε (και γενικότερα απαιτείται) από τους γκρι να εφαρμόζουν παντού τα ίδια κριτήρια, καλό θα ήταν να τα εφαρμόζετε και σεις παντού. Όχι διαβάζουμε το σύνθημα κάποιου μαλακισμένου οπαδού/δημοσιοκαφράρας που τέλειωσε τη σχολή του Χατζηνικολάου και το κάνουμε παντιέρα μόνο όταν παίζουμε με ΠΑΟ.Καλά λέει ο Γκρέο. Ας περάσουν μερικές μέρες πριν ασχοληθούμε με τα του ΝΒΑ. Μην το κάψουμε πριν ξεχαρμανιάσουμε/σουν μερικοί μερικοί.
-
Ο χρήστης skous έγραψε:
Σφαγή στο ά ημίχρονο, μετά πήγε η διαφορά στο +15 και έδιναν γελοίες βολές στον Λάσμε που δεν την έβαζε ούτε σε τέρμα ποδοσφαίρου, ώστε να διασφαλίσουν ότι και θα νικήσει ο γαπβρος και θα λένε ότι έσπρωξε πάω.Επιστημονικά πράγματα δηλαδη!
όπως το περσινό με ηλυσιακό στο σέφ ένα πράγμα...
-
κατι μου λεει οτι ο ομπραντοβιτς θα επιστρεψει..κ θα επιστρεψει νωρις..την ιδια χρονικη περιοδο που ο σαπνουλης θα την κανει για το νβα..
κατι μου λεει.. -
Ο χρήστης elvet έγραψε:
Ο Λάσμε στο σημερινό μου θυμίζει φάση ξένου στο Περιστέρι, στο Σπόρτινγκ κλπ. στα 90ς που ήταν καλό κορμί (μακριά χέρια, αλτικός, ευέλικτος), καλός αμυντικά και καλό Πάσχα.
Από την περιγραφή σου και την εικόνα του παίχτη εμένα μου θύμισε εκείνο τον απίθανο που είχε φέρει ο ΠΑΟΚ κάποτε (νομίζω τη χρονιά μετά το κόρατς, το 1995), τον Lemon Lampley
καμία σχέση, ο λαμπλευ ηξερε μπασκετ, απλως ηταν σε φαση θρησκειας οταν ηρθε σε μας
-
Ο χρήστης C.L.A.B. έγραψε:
κατι μου λεει οτι ο ομπραντοβιτς θα επιστρεψει..κ θα επιστρεψει νωρις..την ιδια χρονικη περιοδο που ο σαπνουλης θα την κανει για το νβα..
κατι μου λεει..Όταν θα έρθουν ο ΕΛ και η ελλαδάρα θα πάρει ξανά Euro? Ή πιο μετά;
-
Ασχημα τα νεα για τους βαζελους,ο Δημητρακης μιλαει για 15ετες πλανο,δηλαδη πρωταθλημα παλι το 2030...
-
Οι βολες στο Β ημιχρονο ηταν 17-0,ομως ο Δημητρακης εχει παραπονα απο την διαιτησια
Ειλικρινα το λεω,ο ανθρωπος αυτος θα διαλυσει τον ΠΑΟ,οχι οτι υπαρχουν εναλλακτικες τετοια εποχη βεβαια... -
-
Μας πονάει το μπασκετάκι εμάς τους βάζελους...όπως έγραψε μια γαυροεφημερίδα εύστοχα: 'τους κόψαμε και το μπασκετάκι'!
Μπορεί να είναι πρόωρο το συμπέρασμα όμως τόσα χρόνια βρίσκαμε παρηγοριά σε αυτό και είμασταν περήφανοι για τον 6στερο! Πλέον θα μιλάμε όχι μ' ενεστώτα αλλά με παρατατικό...
Όπως κάνουμε στο ποδόσφαιρο για τις ευρωπαϊκές επιτυχίες μας ένα πράγμα! -
Ο χρήστης spyros.s έγραψε:
είμασταν περήφανοι για τον 6στερο!Πλέον δεν είσαι δηλαδή;
-
Δεν μπορείς να μην είσαι περήφανος για την καλύτερη ομάδα μπάσκετ στην Ευρώπη την τελευταία δεκαπενταετία!
Όμως η ομάδα είναι πλέον τόσο αποδυναμωμένη συγκριτικά μ' εκείνη που όταν σκέφτεσαι τα παλιά θυμάσαι το 'περασμένα μεγαλεία και διηγώντας τα να κλαις...' -
Εντάξει, υπομονή...
Και επί Ζότς την μια χρονιά πετούσαμε, την άλλη απλά ρίχναμε φάπα στον ΟΣΦΠ. Κάτσε να στρώσει η ομάδα, να γίνουν οι απαιτούμενες αλλαγές, και ευελπιστούμε ότι σε βάθος χρόνου θα έχουμε φτάσει και πάλι σε πολύ υψηλό επίπεδο.
Γνώμη μου είναι ότι θα πρέπει να γίνουν οι όποιοες διορθωτικές κινήσεις τον Ιανουάριο, και το καλοκαίρι, όποιο και να είναι το αποτέλεσμα, να αλλάξουν το πολύ 4 παίκτες ώστε να υπάρχει καλός κορμός. -
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Αλλο το επιπεδο ανταγωνισμου εκει περα,και η Μινσκ εχει 0/3 μεχρι στιγμης
Σύμφωνοι αλλά και με κάτι Καβάλες, Κολοσσούς κτλ δεν τον είδα να πετάει φωτιές.
Η γνωμη μου ειναι οτι εξαρχης ηταν υπερτιμημενος ως παιχτης και δεν ηταν για βασικος σε μια ομαδα που πρωταγωνιστει σε ευρωλιγκα.Απο εκει και περα,ειναι ενας καλος και χρησιμος παιχτης για καθε ομαδα,τιποτα παραπανω ομως.
Αστεία πράγματα.
Παίκτης που στην Αμερική έκανε triple double figure, είναι απλά χρήσιμος.
Ο Ομπράντοβιτς προσπαθούσε να τον κάνει Διαμαντίδη, βάζοντας φρένο και μυαλό στο παιχνίδι του. Το πηγαίο ταλέντο του Καλάθη συγκρίνεται μόνο με του Σάρας.
-
Ο Καλαθης ηταν καλος παικτης για αλλου τυπου ομαδα, οχι για τον Παναθηναϊκο με τον (μεχρι περσι) κορμο που ειχε πιθανα...
-
Ο χρήστης KWSN_Men έγραψε:
Το πηγαίο ταλέντο του Καλάθη συγκρίνεται μόνο με του Σάρας.τον γιασικεβιτσιους εννοείς? εννοείς θυμίζει ή κυριολεκτείς?
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Ο ΠΑΟ με Σπανούλη από άλλον πλανήτη και Περπέρογλου σοβαρό προς το παρόν δεν θα δυσκολευτεί να τελειώσει τον ΟΣΦΠ που με τον Σχορτσιανίτη να μην τραβάει (τον έχουν ρημάξει στο τριπλ και παραπάνω τιμ με το που παίρνει μπάλα στο λόου ποστ) έχει σαφές μειονέκτημα. Απλώς βρίσκει τον τρόπο να σκοράρει πιο εύκολα. Από τον ΠΑΟ μόνο ο Ρόκο-Λένι-Γιούλη Ούκιτς δείχνει να βρίσκεται στο ίδιο ματς με τους αντιπάλους. Οι υπόλοιποι (Ξανθόπουλος, Γιαννόπουλος, Πανκόπουλος) παίζουν ακόμα στον ΠΑΟΚ. Ευχάριστο ματς πάντως, βλέπεται με άνεση και δεν είναι το ίδιο γύρω-γύρω όλοι που βλέπαμε τα τελευταία δυο χιλιάδες χρόνια. Και ατομικές ενέργειες και όλα. Λίγη προσπάθεια αιφνιδιασμού θα ήθελα, αλλά γενικά τον έχουμε ξεχάσει.Ο Λάσμε στο σημερινό μου θυμίζει φάση ξένου στο Περιστέρι, στο Σπόρτινγκ κλπ. στα 90ς που ήταν καλό κορμί (μακριά χέρια, αλτικός, ευέλικτος), καλός αμυντικά και καλό Πάσχα.
Ο Σπανούλης δεν ήταν από άλλο πλανήτη.
Απλά ο 'κόουτς' Πεδουλάκης έκανε που του έλεγαν όλοι οι μεγάλοι α(θ)λητικογράφοι (Παπαδογιάννης και σια) και έβαλε τον Μπράμο πάνω του. Ο Σπανούλης απλά έκανε πλάκα, με την επιλογή της πλάκας.
Ο χοντρός κλείστηκε με double team. Όλοι οι προπονητές στην Ελλάδα ξέρουν ότι αυτό είναι πολύ εύκολο να γίνει, μόνο κάτι LoLaso τον κοιτάνε σα χαζοί να σκοράρει ανενόχλητος.
Ο Ρόκο-Λένι σαλτιμπάγκος.
-
Ο χρήστης kovathe έγραψε:
Βγηκαν τα τανκς παραδοσιακά στο 3ο δεκάλεπτο, 15 φάουλ στον ΟΣΦΠ μόνο με βολές σκορ οι βαζελοι, αλλά ο Πριντέζαρος τα σέρνει...Ούτε μία φορά σφυρίχτηκαν βήματα στον ΟΣΦΠ, ούτε μία φορά τα φάουλ των παικτών του Ολυμπιακού που παίζουν άμυνα με τα χέρια και όχι με τα πόδια.
Ο Πρίντεζης πετάει πεπόνι και τα βάζει. Προφανώς τα τελευταία καλοκαίρια πετάει 1000 πεπόνια την ημέρα, αλλά το σουτ του είναι αστείο.
Α, και τα 2 του σουτ ήταν ελεύθερα.
-
Ο χρήστης Billopoulos έγραψε:
Ο Καλαθης ηταν καλος παικτης για αλλου τυπου ομαδα, οχι για τον Παναθηναϊκο με τον (μεχρι περσι) κορμο που ειχε πιθανα...Στην φετινή ομάδα όμως κουλούσε ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ
-
Ο χρήστης kovathe έγραψε:
Χαλαρά ήρθε η νίκη και μπορούσε ακόμη πιο άνετα...
Ένα στατιστικό θέλω να δω μόνο, φαουλ και βολές σε 3ο και 4ο δεκάλεπτο.Ρεσιτάλ κοουτσαρίσματος από Αρτζι (μπουρτζι και λουλας ) ειδικά εκεί που τους άλλαζε 3-3 και εβαλε όλη τη 12αδα σε 3 λεπτά.
Τρικυμία εν κρανίω.
Δες και της βολές όλη τη χρονιά πέρυσι και πες μας τότε ποιος έπρεπε να πάρει πρωτάθλημα λοιπόν.
Oι εραστές της σπυριάρας (ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗ 2012-13)