-
ευτυχώς που δε θα χρειαστεί να το συνεχίσουμε γιατί θα καραφλιάζαμε ομαδικά (και παλι)
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Υπερστροφη μπορει να εχει, μαλιστα αρκετα ευκολα σε γλυστερα κομματια (οχι ισχυος φυσικα, αλλα lift off οversteer, δηλαδη με αφημα γκαζιου, πανω σε στροφη...) και μαλιστα 'γλυκια', προοδευτικη, καθοτι το μακρυ μεταξονιο βοηθαει σε αυτη την περιπτωση...
α-π-ο-κ-λ-ε-ι-ε-τ-α-ι να γίνεται ετσι οπως το περιγράφεις.-
Γιατί αποκλείεται?
Γιατί ο Karas είπε πως συμβαίνει σε αυτοκίνητα που είτε προορίζονται για άλλες χώρες είτε είναι κατώτερων μαρκών. Ήθελε να συμπληρώσει πως μπορεί να είναι και mercedes πριν το ελεεινό facelift που κάνει και ρίχνει τους αγοραστές αλλά το ξέχασε.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Υπερστροφη μπορει να εχει, μαλιστα αρκετα ευκολα σε γλυστερα κομματια (οχι ισχυος φυσικα, αλλα lift off οversteer, δηλαδη με αφημα γκαζιου, πανω σε στροφη...) και μαλιστα 'γλυκια', προοδευτικη, καθοτι το μακρυ μεταξονιο βοηθαει σε αυτη την περιπτωση...
α-π-ο-κ-λ-ε-ι-ε-τ-α-ι να γίνεται ετσι οπως το περιγράφεις.-
Γιατί αποκλείεται?
Γιατί ο Karas είπε πως συμβαίνει σε αυτοκίνητα που είτε προορίζονται για άλλες χώρες είτε είναι κατώτερων μαρκών. Ήθελε να συμπληρώσει πως μπορεί να είναι και mercedes πριν το ελεεινό facelift που κάνει και ρίχνει τους αγοραστές αλλά το ξέχασε.
Ποιό? Lift off oversteer έχουν μοντέλα που προορίζονται σε κατώτερες χώρες?
Ντίνε, διάβασε λίγο καλύτερα. Εκτός αν εγώ καταλαβαίνω λάθος.
Ο Γρηγόρης μιλάει για το τι κάνει το αυτοκίνητό του όταν αφήνει το γκάζι και στρίβει το τιμόνι (lift off oversteer) κι ο Joe Bar διαφωνεί.
Γιαυτό δε μου έγινε και παρατήρηση? Γιατί ήταν off topic?
Μπλέξαμε τα μπούτια μας νομίζω
-
Εγώ τα μπέρδεψα, νόμιζα ότι μιλούσε ο JBT για το θέμα των σκουριών που ανέφερε ο kostis20. My bad!
-
Αν και μπήκε στο RS3 τοπικό...
Του πήρε και τα σώβρακα
Δεν είναι κι άσχημη η Μ135i τελικά. Ξαφνικά ομόρφυνε
Συνεχίζουμε τη κουβέντα στο RS3 τοπικό
-
αυτο λεγεται, ΤΣΟΝΤΑ!
-
Πάντως με το M-Pack η 1 F20 φτιάχνει ΠΑΡΑ πολύ.
Δε θα με χάλαγε μια Μ135i ή ακόμα και μια 125i με M-Pack, M φρένα, xenon, ηλιοροφούλα και το αυτόματο σασμάν:
-
-
Έχω 24ωρο test drive 118i με το αυτόματο Τρίτη με Τετάρτη.
Θα περάσει από εξαντλητικά τεστ.
-
Aν μπορεις από τέλη του αλλου μήνα κάνε και test drive την νεα 320i (ed) ,για να δεις τις διαφορες που αναφέρεται έχουν κάνει στον ίδιο κινήτηρα υπέρ της 320i
Ο χρήστης kostis20 έγραψε:
To θεμα με τις οξειδωσεις στο εσωτερικο εχει εμφανιστει και σε 3αρες F30 εκτος απο την F20...http://www.f30post.com/forums/showthread.php?t=726583
http://f20.1addicts.com/forums/showthread.php?t=743476
Φυσικα δεν ειναι και κατι τραγικο,ουτε εμφανιζεται σε δομικα μερη του αμαξωματος,αλλα δεν ειναι και οτι καλλιτερο...
Προφανως για λογους οικονομιας εχουν αφησει αβαφα τα συγκεκριμενα μερη.Σε παλιοτερα μοντελα ειναι βαμμενα...Τελικα το θεμα εμφανιστηκε και σε αυτοκινητα της ελληνικης αγορας...
Μαλλον τα ειχαν φερει απο τη Κινα...Από που προκύπτει αυτό που αναφέρεις για την Ελληνική αγορά ;
Πιό πισω αναφεραμε πως μπορείς να ελέγξεις κάτι αν το ξέχασεςΓιατί ο Karas είπε πως συμβαίνει σε αυτοκίνητα που είτε προορίζονται για άλλες χώρες είτε είναι κατώτερων μαρκών. Ήθελε να συμπληρώσει πως μπορεί να είναι και mercedes πριν το ελεεινό facelift που κάνει και ρίχνει τους αγοραστές αλλά το ξέχασε.
Ασε τους κατόχους mercedes πριν το facelift στoυς προβληματισμούς τους ,τώρα που κλείνουν και οι αντιπροσωποι ένας ενας και γίνεται (;) αναδιόργανωση.
-
Ο χρήστης Karas έγραψε:
Aν μπορεις από τέλη του αλλου μήνα κάνε και test drive την νεα 320i (ed) ,για να δεις τις διαφορες που αναφέρεται έχουν κάνει στον ίδιο κινήτηρα υπέρ της 320iΕυπρόσδεκτες οι περισσότερες πληροφορίες.
@Nikos118i
Αναμένω εντυπώσεις
-
Ο χρήστης Karas έγραψε:
Από που προκύπτει αυτό που αναφέρεις για την Ελληνική αγορά ;
-
Ο χρήστης Giuseppe Busso έγραψε:
Aν μπορεις από τέλη του αλλου μήνα κάνε και test drive την νεα 320i (ed) ,για να δεις τις διαφορες που αναφέρεται έχουν κάνει στον ίδιο κινήτηρα υπέρ της 320i
Ευπρόσδεκτες οι περισσότερες πληροφορίες.
@Nikos118i
Αναμένω εντυπώσεις
118i αποκλείεται, αλλά μια τέτοια 125i (όπως είναι ακριβώς) δε θα με χάλαγε:
Δηλαδή M-Pack, 18άρες (ή τις παραπάνω 19άρες), φρένα Μ, ηλιοροφούλα, xenon, professional rcd κι αυτόματο σαμάν.
Αλλά είναι πανάκριβη. Τα 47Κ φτάνει (προ εκπτώσεων βεβαίως).
-
Ο χρήστης Giuseppe Busso έγραψε:
Ευπρόσδεκτες οι περισσότερες πληροφορίες. :
Οι πληροφορίες που αναφέρονται είναι ότι στην F30 δένει καλύτερα ,με καλυτερες σχεσεις ,επιδόσεις,κατανάλωση σε σχεση με την F20 .Τωρα τι ισχύει στην πραξη από κοντά όταν έρθει .Ηδη έμαθα θα παίξουν και διαφημίσεις μεσα στο Νοεμβριο για την νέα σειρά 3 με 1600cc ,ίσως και με τους δύο κινητήρες 136/170ps
Μέσα στην εγγύηση μια F20 Φεβρουαρίου 2012 ,και τα υπόλοιπα αφορουν αναδημοσίευση στα ίδια που έχουν αναφερθεί από τριτες χώρες
Αν δεν ισχύει ,θα σου απαντήσουν ότι σ΄αυτά τα X αμάξια έτυχε και στα άλλα ΧΧΧΧ της ίδιας παραγωγής δεν έτυχε
Καποιοι που έχουν αναφέρει ημερομηνίες κατασκευής και περιοχή αγοράς ,είναι γιατί έχουν τις ίδιες αμφιβολίες. -
Ο χρήστης Karas έγραψε:
F20 παραγωγής Φεβρουαρίου 2012 ,μεσα στην εγγύηση και με αναδημοσίευση στα ίδια που έχουν αναφερθεί από τριτες χώρες
Νομιζω οτι απαντησα στο ερωτημα σου αν υπαρχουν αυτοκινητα ελληνικης αγορας με το συγκεκριμενο θεμα.Δυο ιδιοκτητες εχουν γραψει στο BMW forum και εχουν βαλει και φωτογραφιες.
Επεμενες οτι δεν υπαρχουν.Τωρα που αποδεικτηκες λαθος πας να τα καλυψεις δια της πλαγιας οδου
Πολυ αξιοπιστος συνομιλητης. -
To ποιος αποδείκτηκε λάθος ,φαίνεται με τι γράφει η σελίδα παραπάνω, τι έχουμε αναφέρει, όπως και σχετικά με τις φωτογραφίες
-
Αυτο λεω και εγω...
Ο χρήστης Karas έγραψε:
Παντως υπάρχει αν δεν πρόσεξατε και πρόσφατη αναφορά στο ξένο φορουμ ,ότι σε Ελληνικό αμάξι νέα σειρά 1 δεν παρουσιαστηκε πρόβλημα. -
Στην συγκεκριμένη απάντιση Σεπτέμβριος 2012, F20 παραγωγής November 2011 -Ελπίζω να μην είναι κανενας που περιφέρεται από φορουμ σε φορουμ αναδημοσιευοντας τα ίδια ,αλλά σίγουρα δεν χρειάζεται την εγγύηση
-
Οκ εχεις δικιο τελικα!
-
Ο χρήστης kostis20 έγραψε:
Δυο ιδιοκτητες εχουν γραψει στο BMW forum και εχουν βαλει και φωτογραφιες.Τρείς έχουν γίνει πλέον...όχι δεν είμαι εγώ (προς το παρόν) και αναμένουμε και άλλους μάλλον.
Στην συγκεκριμένη απάντιση Σεπτέμβριος 2012, F20 παραγωγής November 2011 -Ελπίζω να μην είναι κανενας που περιφέρεται από φορουμ σε φορουμ αναδημοσιευοντας τα ίδια ,αλλά σίγουρα δεν χρειάζεται την εγγύηση
Εγώ είμαι αυτός στο bimmerpost και είπα ότι δεν έχω θέμα...προς το παρόν!
BMW FORUM