-
Αν είναι κάποιος άσχετος σαν εμένα και αυτά που γράφετε του μοιάζουν σαν κορακίστικα και θέλει να θωρακίσει τον αφύλακτο αυτή τη στιγμή υπολογιστή του τι πρέπει να κάνει; Μπορεί κάποιος με μια δημοσίευση να δώσει σαφείς οδηγίες και μαζεμένες τις διευθύνσεις που πρέπει να επισκεφτώ για να κατεβάσω ότι μου χρειάζεται;
Ίσως να σας ευγνωμονούν και άλλα μέλη εκτός από μένα αν μας βοηθήσετε!!!! -
Ο χρήστης EMMANOYHL έγραψε:
Αν είναι κάποιος άσχετος σαν εμένα και αυτά που γράφετε του μοιάζουν σαν κορακίστικα και θέλει να θωρακίσει τον αφύλακτο αυτή τη στιγμή υπολογιστή του τι πρέπει να κάνει; Μπορεί κάποιος με μια δημοσίευση να δώσει σαφείς οδηγίες και μαζεμένες τις διευθύνσεις που πρέπει να επισκεφτώ για να κατεβάσω ότι μου χρειάζεται;
Ίσως να σας ευγνωμονούν και άλλα μέλη εκτός από μένα αν μας βοηθήσετε!!!!θεωρώντας ότι έχεις κάποιο antivirus εγκατεστημένο, μερικά πραγματάκια που πρέπει να κάνεις:
-
Εγκαθιστάς ένα firewall. Ένα αρκετά καλό και δωρεάν είναι το ZoneAlarm, το οποίο θα το βρεις εδώ: http://www.zonelabs.com/store/content/c ... ist_za.jsp (κλικ στο μικρό κόκκινο κουμπάκι 'free download')
-
Eγκαθιστάς ένα πρόγραμμα αφαίρεσης 'κατασκόπων'. Ένα αρκετά καλό και δωρεάν είναι το Spybot - S&D (search & destroy), το οποίο θα βρεις εδώ: http://www.safer-networking.org/en/mirrors/index.html (κλικ σε οποιοδήποτε γαλάζιο κουμπάκι 'download here')
-
Δεν ξανανοίγεις ΠΟΤΕ Internet Explorer. Για πλοήγηση στο διαδίκτυο μπορείς εναλλακτικά να χρησιμοποιήσεις τον Mozilla Firefox, τον οποίο θα βρεις εδώ: http://www.mozilla.org/products/firefox/download.html (κλικ στο κουμπάκι 'windows')
-
Κάνεις τακτικό update σε Antivirus, Spybot και ZoneAlarm. Τα περισσότερα antivirus καθώς και το ZoneAlarm κάνουν μόνα τους, το Spybot το κάνεις εσύ και αμέσως μετά ένα scan με αυτό στον υπολογιστή σου, 1 φορά την εβδομάδα νομίζω αρκεί. 1 φορά την εβδομάδα κάνεις και scan για ιούς.
σε περίπτωση που δεν έχεις ΟΥΤΕ antivirus, μου δίνεις το e-mail σου και σου στέλνω εγώ ένα μικρό και καλό να εγκαταστήσεις.
για ό,τι απορίες εδώ είμαστε, αν θέλεις μελλοντικά μπορώ να ανανεώνω με έντιτ το παρόν ποστ, ώστε να είναι όλα μαζεμένα
-
-
Σε ευχαριστώ για τη βοήθεια. Δες το γραμματοκιβώτιο σου.
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
- Δεν ξανανοίγεις ΠΟΤΕ Internet Explorer.
Πέρα από την πλάκα, είναι σοβαρό αυτό και να το λάβετε υπόψιν σας οι ενδιαφερόμενοι.
-
Ο χρήστης meco έγραψε:
- Δεν ξανανοίγεις ΠΟΤΕ Internet Explorer.
Πέρα από την πλάκα, είναι σοβαρό αυτό και να το λάβετε υπόψιν σας οι ενδιαφερόμενοι.
έβαλα Firefox και είδα την υγειά μου..
-
Ίσως να σας ευγνωμονούν και άλλα μέλη εκτός από μένα αν μας βοηθήσετε!!!!θεωρώντας ότι έχεις κάποιο antivirus εγκατεστημένο, μερικά πραγματάκια που πρέπει να κάνεις:
-
Εγκαθιστάς ένα firewall. Ένα αρκετά καλό και δωρεάν είναι το ZoneAlarm, το οποίο θα το βρεις εδώ: http://www.zonelabs.com/store/content/c ... ist_za.jsp (κλικ στο μικρό κόκκινο κουμπάκι 'free download')
-
Eγκαθιστάς ένα πρόγραμμα αφαίρεσης 'κατασκόπων'. Ένα αρκετά καλό και δωρεάν είναι το Spybot - S&D (search & destroy), το οποίο θα βρεις εδώ: http://www.safer-networking.org/en/mirrors/index.html (κλικ σε οποιοδήποτε γαλάζιο κουμπάκι 'download here')
-
Δεν ξανανοίγεις ΠΟΤΕ Internet Explorer. Για πλοήγηση στο διαδίκτυο μπορείς εναλλακτικά να χρησιμοποιήσεις τον Mozilla Firefox, τον οποίο θα βρεις εδώ: http://www.mozilla.org/products/firefox/download.html (κλικ στο κουμπάκι 'windows')
-
Κάνεις τακτικό update σε Antivirus, Spybot και ZoneAlarm. Τα περισσότερα antivirus καθώς και το ZoneAlarm κάνουν μόνα τους, το Spybot το κάνεις εσύ και αμέσως μετά ένα scan με αυτό στον υπολογιστή σου, 1 φορά την εβδομάδα νομίζω αρκεί. 1 φορά την εβδομάδα κάνεις και scan για ιούς.
σε περίπτωση που δεν έχεις ΟΥΤΕ antivirus, μου δίνεις το e-mail σου και σου στέλνω εγώ ένα μικρό και καλό να εγκαταστήσεις.
για ό,τι απορίες εδώ είμαστε, αν θέλεις μελλοντικά μπορώ να ανανεώνω με έντιτ το παρόν ποστ, ώστε να είναι όλα μαζεμένα
Επίσης κάνεις και μία φραγή κλήσεων στα διεθνή και στα υψηλής χρέωσης και ησυχάζεις μια για πάντα από τα dialers.
Dialers είναι προγράμματα που εισέρχονται στο Η/Υ σου και σου κόβουν την σύνδεση χωρίς να το καταλάβεις και καλούν πχ Νήσους Cayman με χρέωση 2 ευρώ ανα 1 λεπτό της ώρας. ...όταν το πάρεις χαμπάρι θα έχεις μαζέψει ένα 2-3χιλιαρο στο χαλαρό ....
Τώρα τελευταία έχουν κλείσει πολλά σπίτια...*Το παραπάνω δεν μπορεί να σε βλάψει εάν έχεις DSL σύνδεση γιατί όπως ξέρεις με το DSL είσαι online 24 ώρες το 24ώρο.
**Μακρυά από το τρύπιο Internet Explorer...
-
-
Δεν ξανανοίγεις ΠΟΤΕ Internet Explorer. Για πλοήγηση στο διαδίκτυο μπορείς εναλλακτικά να χρησιμοποιήσεις τον Mozilla Firefox.........Και ομως εχει την ταση να ανοιγει καποιες φορες μονος του (απο καποια links σε μερικα sites).....
....Αν και χρησιμοποιω μονο Firefox πλεον μετα απο αυτο το post.....
Να τον ''εστελνα'' τελειως???
-
Ο χρήστης yiannis2002s έγραψε:
....Και ομως εχει την ταση να ανοιγει καποιες φορες μονος του (απο καποια links σε μερικα sites).....
Δεν νομιζω οτι μπορεις να ξαποστειλεις τελειως τον IE γιατι μου φαινεται πως ειναι πακετο με τo λειτουργικο συστημα.
Ειχα το ιδιο προβλημα με τον IE που ανοιγε μονος του παραθυρα ενω χρησιμοποιουσα μονο τον Firefox. Δοκιμασε να εγκαταστησεις το Ad-Aware SE Personal κ κανοντας scan δες τα αποτελεσματα που θα σου βγαλει. Σ εμενα γινοταν αυτο απο καποια διαολεμενα VX2 objects που μου εβγαλαν το λαδι για να εξαφανισω.
Δες κ τα παραπανω post μου για λιγο πιο λεπτομερη αναφορα.[/img] -
....Και ομως εχει την ταση να ανοιγει καποιες φορες μονος του (απο καποια links σε μερικα sites).....
Αν ορίσεις default browser στο σύστημα τον Firefox, ο ΙΕ δεν θα ξανανοίξει μόνος του. Παρόλα αυτά δεν πρέπει να τον ξαποστείλεις, γιατί τον χρειάζεσαι για τα windows updates...
-
δεν μπορείς καν να τον 'στείλεις'...
yiannis2002s έχεις mail! -
Ο χρήστης meco έγραψε:
Αν ορίσεις default browser στο σύστημα τον Firefox, ο ΙΕ δεν θα ξανανοίξει μόνος του. Παρόλα αυτά δεν πρέπει να τον ξαποστείλεις, γιατί τον χρειάζεσαι για τα windows updates...
Κ με default τον Firefox ο ΙΕ ανοιγει μονος του αν το συστημα εχει μεσα καποια Adware-Spyware που τον χρησιμοποιουν.
-
Yparxei kana kalo free antivirus???Αν και linuxάς, για windows έχω υπόψη μου τα εξής:
- AVGFree
- Avast
- ClamAV (Windows + Linux)
τα παραπάνω τα χρησιμοποιείς νόμιμα χωρίς να αγοράσεις license.
Δοκίμασέ τα κι εσύ και πες μας τις δικές σου εντυπώσεις...
-
yiannis2002s έχεις mail!
Σ'ευχαριστω πολυ!!!!!
Κ με default τον Firefox ο ΙΕ ανοιγει μονος του
default πως μπαινει ο Firefox ??? απο control panel>> internet options???
-
Ο χρήστης avel έγραψε:
Αν και linuxάς, για windows έχω υπόψη μου τα εξής:
- AVGFree
- Avast
- ClamAV (Windows + Linux)
Δοκίμασέ τα κι εσύ και πες μας τις δικές σου εντυπώσεις...
To AVGFree, δοκιμασα και βρηκε παρα πολλα....Γινοταν χαμος στο pc μου...
Ενω το norton antivirus κοιμοταν,τα εβρησκε ολα ΟΚ!!!
Τι να πω,κριμα σε οσους πληρωνουν λεφτα για να το παρουν και original.... -
default πως μπαινει ο Firefox ??? απο control panel>> internet options???μέσα από τον firefox:
tools-->options-->αριστερά general--> δεξιά 'default browser' πατάς το κουμπάκι 'check now'
για αυτό το πρόβλημα έχει κανείς να προτείνει κάτι???
Παιδες,εχω ενα προβλημα που δεν εχει να κανει με το φορουμ,αλλα με τον υπολογιστη μου.
Σημερα εβαλα το Φαιαρφοξ και...εχασα τους τονους.
Στο πληκτρο που ειχα τους τονους,βγαινουν κατι διαλυτικα ΝΑ!!!
Δηλαδη:
Αντ΄΄ι γι΄΄α τ΄΄ονους,γρ΄΄αφω πι΄΄α ΄΄ετσι.
ΒΟΗΘΑΤΕ ΑΔΕΡΦΙΑΑΑΑ!!!!http://www.4troxoi.gr/4tforum/viewtopic ... 160#254160
-
Αυτό το έχω ξαναδεί στο παρελθόν σε άλλο φόρουμ. Η αιτία, όπως είχα ανακαλύψει, ήταν ένας ιός που σου παλάβωνε τα σημεία στίξης στο πληκτρολόγιο. Ένα σκανάρισμα με κανένα νόρτονα ή κάποιο άλλο αντιβιοτικό ίσως βρει τον αίτιο.
-
ε-ε-έρχεται!
χάρτης της Αθήνας (και όχι μόνο, ανάλογα την χωρητικότητα της κάρτας μνήμης ) για κινητά με λειτουργικό Symbianνεότερα σύντομα!
-
ε-ε-έρχεται!
χάρτης της Αθήνας (και όχι μόνο, ανάλογα την χωρητικότητα της κάρτας μνήμης ) για κινητά με λειτουργικό Symbianνεότερα σύντομα!
αυτο υπαρχει εδω και κανενα 6μηνο!!!!
-
ναι, αλλά όχι τζάμπα
-
ναι, αλλά όχι τζάμπαμα φιλε, οταν λεω οτι υπαρχει, εννοειται τζαμπα!
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#1]