-
δηλαδή; iPhone 4 είναι.
-
macbook pro με 4αρα ραμ 2+2...
?
έβγαλα την μια ραμ να δω την μάρκα της και από τότε δεν μου την ξαναγνωρίζει... παίζει έπαθε τίποτα? θέλει κόλπο για να μπει? -
Θέλει να κάνει κλικ όταν μπαίνει. Και εγώ το είχα αντιμετωπίσει όταν αφαίρεσα τα 2+2 και έβαλα 4+4.
-
Ο χρήστης mesastou έγραψε:
H αυτόματη φωτεινότητα δεν μου παίζει από όταν έβαλα iOs6. Κατά τα άλλα καλάπαρατήρησα επισης πως δεν σβήνει η οθόνη όταν το ακουμπήσω στο αυτί μου, μάλλον ο ίδιος αισθητήρας είναι ...
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
το κρατας λαθοςδηλαδή;
O spiros είναι ...χιουμορίστας!!! Ε ρε πλάκες!!!
Χοντρό πρόβλημα το ότι δεν κλείνει η οθόνη όταν μιλάς πάντως
-
ηταν πολυ καλο update δηλαδη ολο προβληματα ακουω και λιγες βελτιωσεις
-
Ο χρήστης pik. έγραψε:
αν εχεις μονο mac και δεν χρησιμοποιεις windows ενω ξερεις να χειριζεσαι καλα τα ιΤunes το ανδροιδ θα σε δυσκολεψει...στο λεω γιατι εγω εφαγα χρονο και δεν μου αρεσει που η Library μου και τα iPhoto albums δεν μπορουν να συγχρονιστουν τοσο καλα.
Το ξερω ρε γμτ, ειναι το μοναδικο πραγμα που με κανει να ξενερωνω γιατι δεν θα περνανε ολα ομορφα και οργανωμενα οπως τα εχω απ'τον ΗΥ στο κινητο. Επισης ειδα ενα βιντεακι με το Note 2 και εχασα την μπαλα, το μηχανημα κανει παπαδες απλα ολοι μου λενε για το μεγεθος.
Προκυπτουν μεγαλυτερα προβληματα εαν εχεις μονο mac και θες να συγχρονισεις με andriod ; Για πες τι γινεται ;
-
Ο χρήστης mesastou έγραψε:
H αυτόματη φωτεινότητα δεν μου παίζει από όταν έβαλα iOs6. Κατά τα άλλα καλά
παρατήρησα επισης πως δεν σβήνει η οθόνη όταν το ακουμπήσω στο αυτί μου, μάλλον ο ίδιος αισθητήρας είναι ...
Άκυρο, τελικά το κάνει αυτό. Η φωτεινότητα όμως ισχύει (αναγκαστικά manual)
-
iPad Mini Pricing Framed In Light Of Apple’s Dedication To Margins
Αρχικά έλεγα ότι το mini θα είναι μεγάλη μλκία. Διαβάζοντας αργότερα μερικές έρευνες, λέω ότι μάλλον είναι καλή ιδέα.
-
Μου στείλαν μια εφαρμογή που χρησιμοποιώ για να κάνω beta testing. Προφανώς δεν μπορώ να την κατεβάσω, πρέπει να την συγχρονίσω με το itunes απ το πισι.
Όμως μου λεει αν πάω να κάνω συγχρονισμό ότι όλες οι εφαρμογές που υπα΄ρχουν στο ipad και δεν υπάρχουν στο pc θα χαθούν. στο πισι έχω μόνο αυτή που θέλω να κάνω test
τί κάνουμε?
-
προφανές δεν είναι, θα μπορούσαν να υποστηρίζουν remote install.
Το ipa σου έχουν στείλει;Γιατί να στις σβήσει; Δεν έχεις κάνει sign in κλπ στο iTunes στο PC σου στο λογαριασμό σου;
Για το πρώτο sync, κάπου έχει κάτι επιλογές πάντως για τη 'φορά' του syncing. -
Transfer purchases.
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
προφανές δεν είναι, θα μπορούσαν να υποστηρίζουν remote install.
Το ipa σου έχουν στείλει;Γιατί να στις σβήσει; Δεν έχεις κάνει sign in κλπ στο iTunes στο PC σου στο λογαριασμό σου;
Για το πρώτο sync, κάπου έχει κάτι επιλογές πάντως για τη 'φορά' του syncing.ναι, το ipa μου έχουν στείλει.
κάνω ό,τι μου λέει ο ινφινιτυ
-
τους έστειλες UDID και σου έστειλαν certificate?
Πρώτα να βάλεις το certificate, μετά το app. -
τελικα does it just work ή οχι ?
δε μπορω να ακουω για προβληματα στο ios ταραζομαι
-
Πρέπει να βρούμε έναν τρόπο να μπορούν να μπαίνουν στο τοπικ μόνο με native safari.
-
Ο χρήστης InFiNiTy έγραψε:
Πρέπει να βρούμε έναν τρόπο να μπορούν να μπαίνουν στο τοπικ μόνο με native safari.μεταξυ μας τωρα, αλλα με το XDA απο πισω τι σε κανει να πιστευεις πως η προταση δεν θα γινει pwned εντος βδομαδας?
-
έκανα αυτό που μου ειπες infinity έκανα και το τεστ δουλεύει, αλλά γίναν όλα πουτ@να, πρέπει να κάτσω να φτιάξω τις οθόνες απ την αρχή
-
Οι απαιτήσεις ήταν να εγκατασταθεί η εφαρμογή και να μη χαθούν οι εφαρμογές.
Δεν ζήτησες να μη σου γίνουν πουτάνα και οι οθόνες. -
κι εσύ αντί να με προφυλάξεις με οδήγησες στον όλεθρο
Μac, MacOS, iphone και συμπαρομαρτούντα ...