-

-
Διπλό carspotting, με τη C5.
-
Πολύ όμορφα όλα αυτά!
Εγώ μια Bentley Continental έχω να αναφέρω και ένα Lexus GS 460 που με πέρασε πριν προλάβω να πω Τογιόντα...
-
Lexus LS600h Καβαλα...
-
Μόνο για μένα δεν έχει νόημα το σπόττινγκ αν δεν συνοδεύεται από φωτογραφία;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Μόνο για μένα δεν έχει νόημα το σπόττινγκ αν δεν συνοδεύεται από φωτογραφία;όταν εχεις κωλοφίλους που δε σε αφήνουν να σταματήσεις την κυκλοφορία για να φωτογραφίσεις τα εκπληκτικά αυτά ευρηματα, τι να κάνεις περαιτέρω;;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Μόνο για μένα δεν έχει νόημα το σπόττινγκ αν δεν συνοδεύεται από φωτογραφία;Σημερινή...

Για να μη γκρινιάζεις!
-
Τι μπίχλα είναι αυτή?
Από τη μία λες καλύτερα έτσι γιατί σημαίνει ότι χρησιμοποιείται και δεν είναι διακοσμητική, από την άλλη είναι
-
αυτό ονομαζεις μπιχλα;;;;;
-
Κόκκινη F458 πριν λίγο στην Τσιμισκή πνιγμένη στην κίνηση.. Πινακίδες δεν πρόσεξα καλά αλλά μάλλον Βουλγαρίας
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Τι μπίχλα είναι αυτή?Είναι προς επισκευή, για αυτό και η βρώμα.
Κόκκινη F458
Πινακίδες δεν πρόσεξα καλά αλλά μάλλον Βουλγαρίας
Πάντως Σαλονικιώτικη δεν έχουμε από ότι ξέρω.
-
H 458 ειναι απο Κατερινη. Εχει πινακιδες βουλγαριας.
-
Παιδια καλησπερα, ειμαι νεος στην παρεα αλλα απιστευτα τρελαμενος με τα ακριβα αυτοκινητα και ιδιαιτερα στις Porsche. Εχω ξοδεψει και ξοδευω αρκετες ωρες κανοντας carspotting στην Ελλαδα αλλα κυριως στο εξωτερικο οπου και βρισκομαι τα τελευταια χρονια. Παρακατω θα σας επισυναψω το link απο το page μου στο facebook. Τσεκαρετε το αν θελετε, υπαρχουν αρκετα αξιολογα αυτοκινητα και συνεχως ανεβαζω κι αλλα. Ελπιζω να τα λεμε ωστε να μαθαινω τι νεο κυκλοφορει στην Ελλαδα!
-
Ο χρήστης AkisKV2 έγραψε:
H 458 ειναι απο Κατερινη. Εχει πινακιδες βουλγαριας.Του ιδίου με την Aventador?
-
Δν νομιζω οτι εχει Aventador. Ειναι του προεδρου της ομαδας του Πιερικου.Απ'οτι ξερω ειχε μια SL55 AMG. Ειναι αγορασμενη απο Βουλγαρια για ευνοητους λογους. Το καλοκαιρι την κυκλοφορουσε συνεχεια στην Κατερινη. Αληθεια κυκλοφορει Aventador στην Ελλαδα?
-
Ο χρήστης AkisKV2 έγραψε:
Αληθεια κυκλοφορει Aventador στην Ελλαδα?Έρχεται αυτές τις μέρες η πρώτη... Κατερινιώτης ο ιδιοκτήτη.
-
Απιστευτο! Κι εγω Κατερινιωτης ειμαι οποτε θα το μαθω σιγουρα. Παντως το καλοκαιρι κυκλοφορουσε πολυ στην Κατερινη και μια Lamborghini Murcielago LP640 μαυρη.
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Τι μπίχλα είναι αυτή?Που είναι η μπίχλα??
Το alcandara πάντως απαίσιο.Κόκκινη F458 πριν λίγο στην Τσιμισκή πνιγμένη στην κίνηση.. Πινακίδες δεν πρόσεξα καλά αλλά μάλλον Βουλγαρίας
Sent from my iPhone using Tapatalk
Από Νίκης περνούσε εκείνη την ώρα DB9 cabrio με γερμανικές.
-
Μηπως η DB9 ηταν μια λευκη? Την εχω πετυχει πολλες φορες.
-
Σήμερα στην εξοχή είδα ένα ακριβώς ίδιο, αλλά με μάυρες fuchs ζάντες. ηταν σε κατάσταση μουσειακού εκθέματος και ο ξερός ήχος του boxer

Carspotting [#7]