-
Ο χρήστης Giuseppe Busso έγραψε:
πολλά, έμαθα να βοηθάω αυτούς που μπορούν και θέλουν να μάθουν και έτσι να με βοηθάνε όταν κι εγώ χρειάζομαι κάτι... αφού ο εγωισμός(να τα κρατάς όλα για σένα) δεν είναι παρά το απόλυτο όπλο αυτοκαταστροφής...
Υ.Γ.: επίσης έμαθα πολύ καλά το μάθημα που δίναμε...
Εγώ στο γυμνάσιο πέταγα στο στυλό κάτω για να δω τα βρακάκια των συμμαθητριών μου, αλλά και στο διάλειμμα κατεβαίνοντας τις σκάλες τις χούφτωνα. Τι τεστ και μ@λ@κίες μου λες μωρέ
δεν νομιζω οτι παιζουν αυτα που λες... δεν βλεπω να εχεις αποκτησει εμπειριες...
-
θαθελα να ερθω κι εγω... καλά να τα περάσετε...
-
Μετά από αλίευση σημαντικών πληροφοριών από ανυποψίαστο θύμα, διαπιστώνω πως το Athens Heart βολεύει λίγο πολύ τους περισσότερους. Και για
Πως σας φαίνεται;
Vellerefontis έλα βρε συ αφού θες!
-
Όχι σε εμπορικά κέντρα . Δεν μπορούμε να φουμάρουμε λέμεεεε.
-
Όχι σε εμπορικά κέντρα . Δεν μπορούμε να φουμάρουμε λέμεεεε.Περίεργο γιατί ο πληροφοριοδότης μου άλλα ισχυρίζεται για το συγκεκριμένο.
-
Όχι σε εμπορικά κέντρα . Δεν μπορούμε να φουμάρουμε λέμεεεε.Ελλημπαν (Skye TM)...
-
Ο χρήστης Alexel έγραψε:
Όχι σε εμπορικά κέντρα . Δεν μπορούμε να φουμάρουμε λέμεεεε.
Περίεργο γιατί ο πληροφοριοδότης μου άλλα ισχυρίζεται για το συγκεκριμένο.
Λοιπόν, κανονίστε όπου θέλετε. Στο Athens Heart δεν έχω πάει ούτε καν για βόλτα αλλά δεν πιστεύω να επιτρέπεται το κάπνισμα και εγώ σαν φανατικός μαρλμποράκιας δεν βγαίνω σε μέρος που δεν καπνίζω πρώτον. Δεύτερον, τόσα ωραία ανοιχτά μέρη έχει η Αθήνα και θες να κλειστείς σε ένα εμπορικό κέντρο μωρέ καρντάση?
@RZ
τι θέλει να πει ο ποιητής? -
Πεντελη 3+1 να σας βαρεσει το αερακι (να περασω κι εγω καμια βολτα)
-
Ο χρήστης Billopoulos έγραψε:
Πεντελη 3+1 να σας βαρεσει το αερακι (να περασω κι εγω καμια βολτα)Ή πάμε κατευθείαν Πέτρινο του Σταμάτη να και ο Busso.
E; Ε; -
Καλα το πας...
-
@RZ
τι θέλει να πει ο ποιητής?Ο συμφορουμίτης Skye, χρησιμοποιεί τον όρο Ελλημπάν για να μας ταυτίσει με τους Ταλιμπάν. Δεν έχει και πολύ άδικο βέβαια. Ε το φανατικό κάπνισμα είναι λίγο ανατολίτικο όπως και να το δεις...
-
Ο χρήστης Billopoulos έγραψε:
Καλα το πας...Καλά το πας x2
-
Άρα Πέτρινο στις 19:00 αύριο;
Άντε να τσιμπήσουμε τίποτες! -
Ο χρήστης Alexel έγραψε:
Άρα Πέτρινο στις 19:00 αύριο;
Άντε να τσιμπήσουμε τίποτες! -
όπα τι πέτρινο που πέτρινο; που είναι αυτό, βάλτε κανα λινκ ωρέ παλουκάρια! κάτι για αράχωβα και πύλιο βλέπω στον γούγλη
-
Πέτρινο στη παλαιά Πεντέλη? 19:00;
Μπορεί να έρθω κι εγώ.
Sent from my iPad 2 using Tapatalk
-
Το Πέτρινο της Ανθούσας ξέρω μόνο
-
Συγνώμη είχα την αίσθηση πως όλοι το γνωρίζατε!
Στην Παλιά ΠεντέληΔείτε εδώ
-
Κατά τις 7 και θα είμαι εκεί.
-
Στις 7 για φαϊ; The english way?
Παρέα για καφέ - μπύρα, εντός Αττικής ...