-
Toν Σταθακη τον προλαβα αλλα ημουν πολυ μικρος οποτε δεν θυμαμαι τιποτα απο τις εκπομπες του. Το ΕΠΙ ΤΡΟΧΩΝ παντως το παρακολουθουσα φανατικα οποτε και το θεωρω την καλυτερη εκπομπη αυτοκινητου.Απο κει και περα και το TRACTION ηταν καλη εκπομπη αλλα δεν με ενθουσιαζε και τοσο...
-
-
Πολύ καλή εκπομπή, αν και ραδιοφωνική είναι στο sport-fm του δημήτρη μπαλή Κάθε δευτέρα στις 8 στους δρόμους αντοχής. Λέει για όλα τα νέα της αυτοκίνησης, είτε αυτά έχουν σχέση με τα καύσιμα είτε με τον χώρο της αυτοκίνησης γενικώς
-
Τον ΙΚΑΡΟ τον θυμαστε...? που θα μπορουσαμε να βρουμε εκπομπες του?
-
εχουμε πηξει στις τσιμτσιλιδες και τις τατιανες αλλα μια καλη εκπομπη αυτοκινητου που περα απ την παρουσιαση νενων μοντελων θα ξαστραβωνε και πολλα κουλαδια με συμβουλες και τεχνικες οδηγησης δεν βλεπουμε.... μια νεα εκδοση της ''απ τη θεση του οδηγου'' θα ηταν μια χαρα
απορω δεν εχει περασει απ το μυαλο κανενος ''καναλάρχη''? -
Πως είναι δυνατό να έχει χαθεί το επιτροχών που είχε και τρομερό χιούμορ; Μα είναι δυνατό να μη το θέλουν τα κανάλια;
Το ξέρω ότι αναφέρατε τον Θεοφράστου και στις προηγούμενες σελίδες, ενώ τα στιγμιότυπα που βάλατε από youtube, σκίζουν! -
Αν και δεν ειναι ακριβώς εκπομπή αυτοκινήτου, αλλα σίγουρα χρειάζεται για πολλούς που οδηγούν εκει εξω. Την θυμάται κανεις;
https://www.youtube.com/watch?v=4lDGM9S ... re=related
-
Ο χρήστης ikarus260 έγραψε:
Πολύ καλή εκπομπή, αν και ραδιοφωνική είναι στο sport-fm του δημήτρη μπαλή Κάθε δευτέρα στις 8 στους δρόμους αντοχής. Λέει για όλα τα νέα της αυτοκίνησης, είτε αυτά έχουν σχέση με τα καύσιμα είτε με τον χώρο της αυτοκίνησης γενικώςΔιαφωνω καθετα.Ο συγκεκριμενος κανει μονο διαφημηση.Αναπαραγει δελτια τυπου.Δεν ξερω αν το κανει μονο για να τα εχει καλα με ολους ή ειναι και ασχετος συγχρονως.Αν θες να μαθεις τις προσφορες που υπαρχουν καποια αξια μπορει να εχει...
-
Ο χρήστης nickolas έγραψε:
Νταξ ο Θεοφράστου Θεός! Αλλά εμένα μου αρέσει και ο Στεφανής και ο άλλος ο ψηλός από το Traction, δε θυμάμαι πως τον λένε, κάνει πολύ καλά ρεπορτάζ και βασικά ξέρει να μιλάει.
Έχω χρόνια να δω traction βέβαια...Τον Βασιλη Τσακιρογλου λες! Τον συγγραφεα των 2 τομων για τον Αιρτον Σεννα.
Πολυ καλος!!!Εγω θυμαμαι το 93-94 νομιζω μια εκπομπη στο μεγκα. Τροχοι και Δρομοι νομιζω λεγοταν. Με τον Κ. Καβαθθα. (Το θυμαμαι γιατι εχω την εκπομπη που εκαναν στις 7-5-1994 και ειχαν αφιερωμα στον Σεννα--Ο Καββαθας ηταν με κατι πρησμενα ματια ΝΑ!! Αναμνησεις...
Απο την θεση του οδηγου παντως μου εχει λειψει...Στραβα και αστεια, ποτο και οδηγηση σκοτωνει μια φιλια και αλλα ομορφα!!
Κατι πρεπει να εχω σε βιντεοκασετες! -
1 απο την θεση του οδηγου. μου θυμιζει παιδικα χρονια και ηταν η πρωτη εκπομπη αυτοκινητου που ειδα και μαζι με το auto motor und sport τοτε το γερμανικο τα πρωτα που με εβαλαν στον κοσμο του αυτοκινητου.
2 πολυ καλη εκπομπη ηταν θυμαμαι και γυρω στο 2000 στη ΝΕΤ η ζωνη αφαλειας. -
Το Lexus,το 200άρι...
Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ