-
Ο χρήστης johnkyr έγραψε:
'Here's the table I posted in the other (resurrection) thread, 10 is worst:'
Ότι ναναι αυτά τα συγκριτικά. Ποιο να πρωτοεμπιστευτείς;!
Κοιτούσα πριν από κανά μήνα αυτό:
http://ebookbrowse.com/autobild-sommerr ... d105026483
Βγάζει τα Apollo κορυφαία στο φρενάρισμα σε βρεγμένο αλλά τα έχει εκτός ανταγωνισμού επειδή το εργοστάσιο δεν μπορεί να καλύψει την ζήτηση ή κάτι παρόμοιο. Τα γερμανικά μου δεν είναι και πολύ καλά.
-
wet handling 10
wet cornering 1ασε μας κουκλιτσα μου
τραγικος πινακας -
ρολιν ρεζίστανς
σε λίγο θα μας πει οτι η Μερσεντέ εβγαζε και αυτόματο με 6 ταχύτητες
-
Απο εδω μαλλον ειναι:
http://www.autoexpress.co.uk/tyre-guide ... -test-2011
-
Ο χρήστης ΧρηστοςΣ8 έγραψε:
νομίζω ότι τα pilotsport3 δεν αντικαθιστούν τα pilotsport2
Και ομως τα αντικαθιστουν.
Ρε συ Χρήστο ΣΒ,μήπως τελικά ασχολείσαι με εμπόριο άλλων ελαστικών και όχι αυτοκινήτων;........Τι να πώ.......
Bασικα διορθωσε την παραθεση και μετα ειμαι ανοιχτος σε οτι θελεις να μαθεις.
-
σχετικά με τα διάφορα tests, συμφωνώ με τους προ λαλίστατες ... ότι αρκετές φορές δεν ανταποκρίνονται στην αλήθεια μιας και οι συνθήκες στην πραγματικότητα είναι διαφορετικές ή ο τελικός βαθμός προκύπτει από αυθαίρετες ποσοστώσεις υποκατηγοριών. Ειδικά για τους Ελληνικούς δρόμους, επαρχιακούς κτλ που η λέξη πρόσφυση είναι άγνωστη, οι διαφοροποιήσεις γίνονται ακόμα μεγαλύτερες.
Πρώτα απ όλα, νομίζω ότι μετράει η προσωπική μας εμπειρία από την χρήση κάποιου ελαστικού, αλλά δεν πρέπει να παραβλέπουμε ότι υπάρχουν λάστιχα, πχ τα f1assymetric που φαίνονται να είναι ισορροπημένα και να βγαίνουν στις πρώτες θέσεις, σχεδόν σε όλα τα τεστ.
Όπως σε όλες τις επιλογές μας, νομίζω ότι πρέπει να ξεκινάμε πρώτα τι θέλουμε από ένα λάστιχο και μετά πόσα €€ είμαστε διατεθειμένοι να δώσουμε.
-
Καλημερα σας
Οδηγει η αδερφη μου ενα suzuki swift sport το οποιο φοραει τα μαμα λαστιχα 5ετιας και οπως καταλαβενεται πρεπει να αλλαχθουν. Παροτι το αυτοκινητο ειναι σβελτουτσικο η αδερφη μου κινειτε σε αργους ρυθμους και δεν εχει τρομερες απαιτησεις απο τα ελαστικα. Επειδη το βρισκω σπαταλο να ξοδεψει καμια 600αρου για να βαλει κατι τοπ (διασταση 205/40/17) σκεφτομαι για τα hankook ventus prime 2 που βλεπω καλα λογια εδω.
Ειναι οκ αυτη η επιλογη;
ποσα χρηματα μεσες ακρες να υπολογιζω για 4αδα σε αυτη τη διασταση;Ευχαριστω
Γιωργος -
Ο χρήστης grgkazantzis έγραψε:
Καλημερα σαςΟδηγει η αδερφη μου ενα suzuki swift sport το οποιο φοραει τα μαμα λαστιχα 5ετιας και οπως καταλαβενεται πρεπει να αλλαχθουν. Παροτι το αυτοκινητο ειναι σβελτουτσικο η αδερφη μου κινειτε σε αργους ρυθμους και δεν εχει τρομερες απαιτησεις απο τα ελαστικα. Επειδη το βρισκω σπαταλο να ξοδεψει καμια 600αρου για να βαλει κατι τοπ (διασταση 205/40/17) σκεφτομαι για τα hankook ventus prime 2 που βλεπω καλα λογια εδω.
Ειναι οκ αυτη η επιλογη;
ποσα χρηματα μεσες ακρες να υπολογιζω για 4αδα σε αυτη τη διασταση;Ευχαριστω
Γιωργοςπαρε μια γευση εδω http://www.e-elastika.gr/search?q=205%2F40%2F17
αρκετα ακριβα καθως και σπανια διασταση.... -
205/40/17 βγαινουν τα hankook v12 evo και οχι ventus prime 2
better.. -
Παιδιά έχω ένα Nissan Primera 1.6 και θέλω να βάλω λάστιχα.Δυστηχως στη διάσταση που φοραω (205/60/16) όλα ειναι ακριβά!!Μεχρι τώρα (180000 χλμ!) φοραω συνεχώς continental PC2 και είμαι ευχαριστημένος,αλλα στοιχίζουν 600€!!Οποτε δύσκολες εποχές!!Μπορω να αλλάξω διάσταση χωρίς να χαμηλώνει το αμάξι και να αύξανω κατανάλωση;;;Αν όχι τότε τι άλλη μάρκα ελαστικών προτείνεται για καλά και φθηνότερα;;Η οδήγηση μου ειναι ομαλή και συνήθως εθνική οδό
-
Κατεβαίνεις λίγο διαστάσεις(205/55/16) και πέφτεις στο 60% της τιμής, με περισσότερες επιλογές.
-
Ο χρήστης famas έγραψε:
Κατεβαίνεις λίγο διαστάσεις(205/55/16) και πέφτεις στο 60% της τιμής, με περισσότερες επιλογές.Επειδη το έχω κοιταξει κι εγω είναι μεγαλη η διαφορα.Ειναι στα όρια αλλαγης διάστασης
Αρα δεν ειναι και πολυ φυσιολογικο να πεσεις εκει.Παιδιά έχω ένα Nissan Primera 1.6 και θέλω να βάλω λάστιχα.Δυστηχως στη διάσταση που φοραω (205/60/16) όλα ειναι ακριβά!!Μεχρι τώρα (180000 χλμ!) φοραω συνεχώς continental PC2 και είμαι ευχαριστημένος,αλλα στοιχίζουν 600€!!Οποτε δύσκολες εποχές!!Μπορω να αλλάξω διάσταση χωρίς να χαμηλώνει το αμάξι και να αύξανω κατανάλωση;;;Αν όχι τότε τι άλλη μάρκα ελαστικών προτείνεται για καλά και φθηνότερα;;Η οδήγηση μου ειναι ομαλή και συνήθως εθνική οδό
Καλυτερα ένα ελαστικο με δεικτη ταχυτητας H παρα να πεσεις διασταση
Κοιτα και σε άλλους λαστιχαδες.Με H δεικτη δε νομιζω να κοστιζουν πανω απο 450 αν θυμαμαι καλα
Το πιο ακριβο είναι σ' αυτη την κατηγορία το Michelin Primacy Hp που έχει την τιμη που λες
Άρα κοιτα λαστιχα 205-60-16 92H
Ειναι τα περισσοτερα κατω απο 500 ευρω.Τωρα για τύπους τσεκαρε Pirelli P7 Cinturanto,το PC2 με τους δεικτες αυτους που ειναι φθηνοτερο κλπ -
Καλημέρα.
Θα ήθελα την γνώμη σας!
Σε GOLF TSI 140Ps
195/65/15 91VΟι επιλογές μου:
[list:r1o1p4m8]michelin energy saver plus
contipremiumcontact5
contiEcoContact5[/list:u:r1o1p4m8] -
Ο χρήστης K2LINOS έγραψε:
Παιδιά έχω ένα Nissan Primera 1.6 και θέλω να βάλω λάστιχα.Δυστηχως στη διάσταση που φοραω (205/60/16) όλα ειναι ακριβά!!Μεχρι τώρα (180000 χλμ!) φοραω συνεχώς continental PC2 και είμαι ευχαριστημένος,αλλα στοιχίζουν 600€!!Οποτε δύσκολες εποχές!!Μπορω να αλλάξω διάσταση χωρίς να χαμηλώνει το αμάξι και να αύξανω κατανάλωση;;;Αν όχι τότε τι άλλη μάρκα ελαστικών προτείνεται για καλά και φθηνότερα;;Η οδήγηση μου ειναι ομαλή και συνήθως εθνική οδόΚατεβαίνεις λίγο διαστάσεις(205/55/16) και πέφτεις στο 60% της τιμής, με περισσότερες επιλογές.
δεν ενδείκνυται...
http://www.1010tires.com/tiresizecalcul ... ion=submit
-
Ο χρήστης Bourne7 έγραψε:
Καλημέρα.
Θα ήθελα την γνώμη σας!
Σε GOLF TSI 140Ps
[list:1g8abrng]michelin energy saver plus
contipremiumcontact5
contiEcoContact5[/list:u:1g8abrng]Το δευτερο πανυγηρικα νομιζω αν περιοριζεσαι σε αυτα τα 3
-
Για αγορα νεων ελαστικων απο ποσων μηνων κ απανω ειναι λογικο να κραξεις τον λαστιχα οτι σου βαλε 'παλια';
-
Eώς 3μηνο είναι καλά. Τώρα για κράξιμο για μένα από 8 μήνες και πάνω.
Εγώ ως κ@λόφαρδος έβαλα Σεπτέμβριο ελαστικά και ήταν παραγωγής Σεπ 2012 (!!). Φρεσκότατα (!)
Σε φίλο μου είχαν βάλει 1.5 έτους επάνω. Το πήρε χαμπάρι αργά όμως. Γενικά είναι μύλος η υπόθεση.
-
οτι ναναι
-
Σε ποιο από όλα?
-
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Καλημέρα.
Θα ήθελα την γνώμη σας!
Σε GOLF TSI 140Ps
[list:11fe0l00]michelin energy saver plus
contipremiumcontact5
contiEcoContact5[/list:u:11fe0l00]Το δευτερο πανυγηρικα νομιζω αν περιοριζεσαι σε αυτα τα 3
Δια της άτοπον απαγωγής ,πάντως όχι το τρίτο....
Τα οικολογικά έχουν χαμηλότερο συντελεστή τριβής για να καταναλώνεις λιγότερη βενζίνη.. όμως μεγαλώνουν οι αποστάσεις ακινητοποίσης κατά το φρενάρισμα...!! Για να μη πούμε για το στρίψιμο
Επιλογη ελαστικων!!! Ζητειται βοηθεια.... [#2]