-
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
μυριζω σοβαρο Update στο live for speedΘα ξαναβγάλω τη G25 απ' το κουτί της!
-
Σοβαρότατο update
Hello LFS Racers.
The server move went well and only took around 6 hours. All our services are back up and running.
Thank you for your patience during that time.
- LFS Developers
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Σοβαρότατο updateHello LFS Racers.
The server move went well and only took around 6 hours. All our services are back up and running.
Thank you for your patience during that time.
- LFS Developers
ειχαμε να δουμε Update χρονια
σοβαρα νομιζω οτι ο scawen ειχε πει κατι για αρχες οκτωμβρη
-
Και για πες μου ρε cabala εγώ που τρελαίνομαι για F1 πια season να πάρω??
-
Ο χρήστης Silberpfeil έγραψε:
Και για πες μου ρε cabala εγώ που τρελαίνομαι για F1 πια season να πάρω??Παιξε το 2001 2002 ισως το καλυτερο f1 παιχνιδι που βγηκε ποτε
-
F1 2002 με διαφορα το πιο απολαυστικο! (και το 99-02 challenge ή οπως λεγοταν επισης) Αν ηταν και λιγο πιο εξυπνο το ΑΙ (προσπερνουσε πιο σωστα, αμυνοταν) και το πως γινοταν το περασμα απο βροχη σε στεγνο και τουμπαλιν θα ηταν απλα επικο...
-
Η σειρά GP του Crammond ήταν ακόμα καλύτερη!
-
Παιξε το 2001 2002 ισως το καλυτερο f1 παιχνιδι που βγηκε ποτε
ok θα τα δοκιμάσω μια ερώτηση τώρα για το f12012 ενώ έπαιζε κανονικά μετά από τρεις - τεσσερις ώρες μου κολλαει σε καποια κοματια στην πιστα αν εχω μεγάλη ταχύτητα, τι συνέβη? μήπως γιατί έπαιξα πολλές ώρες?
-
Ο χρήστης Billopoulos έγραψε:
F1 2002 με διαφορα το πιο απολαυστικο! (και το 99-02 challenge ή οπως λεγοταν επισης) Αν ηταν και λιγο πιο εξυπνο το ΑΙ (προσπερνουσε πιο σωστα, αμυνοταν) και το πως γινοταν το περασμα απο βροχη σε στεγνο και τουμπαλιν θα ηταν απλα επικο...... Εάν είνια να γυρίσω στο 2002 ( δηλ 10 χρόνια πρίν ) θα κάνω την υπέρβαση να μείνω στο GP4 μου ( στα 12 χρόνια πίσω ) ...
-
ok θα τα δοκιμάσω μια ερώτηση τώρα για το f12012 ενώ έπαιζε κανονικά μετά από τρεις - τεσσερις ώρες μου κολλαει σε καποια κοματια στην πιστα αν εχω μεγάλη ταχύτητα, τι συνέβη? μήπως γιατί έπαιξα πολλές ώρες?
Mήπως έχεις θέμα με θερμοκρασίες.
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Mήπως έχεις θέμα με θερμοκρασίες.
Μάλλον γιατί το ξανα έπαιξα μετά από ώρα κι ήταν όλα οκ! Μάλλον φταίει που είναι laptop
-
κολλαει εννοεις για λιγα δευτερα η κολλαει κανει drop fps? η κολλαει γενικα το Pc?
για το πρωτο και το δευτερο φταιει η καρτα γραφικων για το τριτο λογικα οι θερμοκρασιες
-
αυτο το εχει παρει πρεφα κανεις?
simulator σε Open world και θα εχει θεση για mods skins αμαξια
-
κολλαει εννοεις για λιγα δευτερα η κολλαει κανει drop fps? η κολλαει γενικα το Pc?
για το πρωτο και το δευτερο φταιει η καρτα γραφικων για το τριτο λογικα οι θερμοκρασιες
μάλλον θερμοκρασία είναι...
-
ρε παιδια η αναλυση δε παει πανω απο 1280χ 1024 ή εγω κανω κατι λαθος? δεν εχει επιλογη για παραπανω.
+1 για το f1 2002 Της EA -
Φυσικά και όχι(βασικά πρέπει να πηγαίνει 1600), τότε δεν υπήρχαν αυτές οι αναλύσεις. Δεν ξέρω βέβαια αν υπάρχει κάποιος τρόπος είτε με εφαρμογή είτε με αλλαγές σε κανα έγγραφο ρυθμίσεων που να το τροποποιεί.
Κάνε ένα γουγκλαρισμα και ίσως βρεις κάτι. -
συγνωμη δε το εγραψα καλα. παιζω το f1 2012 και δεν εχει επιλογη αναλυσης πανω απο 1280.
το +1 πηγαινε για τον φιλο που ειπε οτι το 2002 ειναι ισως οτι καλυτερο περασε απο εξομοιωτες φ1. -
Πες το έτσι,
Μάλλον κάτι παίζρι με τους drivers σου. Τι κάρτα έχεις??Υ.Γ υποθέτω ότι η οθόνη σου σηκώνει 1080p οπότε δεν το ρωτάω.
-
ati 4870 και η οθονη μου υποστηριζει 1680χ1050 αναλυση drivers εχω τους τελευταιους.
-
Καπου πρεπει να υπαρχει επιλογη 4:3 και widescreen
στο παλιο ειχε παντως
F1 Games/Simulators [#2]