-
Ο χρήστης MAD-MAX-13 έγραψε:
εχω βαρυστομαχιασει απο το πολυ pop corn και cola τοσες μερες...τετοιο γελοιο ουτε σε κωμωδια στο cinema...ασε που ειναι και δωρεανη ημημαθεια οχι απλα ειναι ανικητη αλλα και χειροτερη της βλακειας
βλεπω το τοπικο να γινεται case study σε πανεπιστημιακα ιδρυματα
-
Αθήνα - Θεσσαλονίκη πόσο πάει συνολικά για διόδια; Κανά 35άρι;
-
Εγώ πληρώνω 18 ευρώ πήγαινε-έλα,αλλά παρακάμπτω και αρκετά.
-
Ο χρήστης Scotch έγραψε:
Αθήνα - Θεσσαλονίκη πόσο πάει συνολικά για διόδια; Κανά 35άρι;22 ή 23 ευρώ (δε θυμάμαι ακριβώς) one way
-
-
Το πόσο αποπροσανατολιστική είναι η συζήτηση για τα διόδια φαίνεται από το εξής: για ένα ταξίδι Αθήνα-Θεσσαλονίκη χρειαζόμαστε €23 για διόδια, εκ των οποίων το κράτος εισπράττει κάπου €9-10 και (με μέση κατανάλωση 10 λτ/100 χλμ) €90 ευρώ για βενζίνη εκ των οποίων το κράτος εισπράττει κάπου €60 (τα 2/3 του κόστους της βενζίνης είναι φόροι) και τα διυλιστήρια κάπου €27 (γύρω στο 30% του κόστους της βενζίνης). Δηλαδή σε ένα συνολικό κόστος ταξιδιού €113 τα διόδια είναι το 20%. Από το ολικό κόστος, το κράτος εισπράττει τουλάχιστον 61%, τα διυλιστήρια 24% και οι εργολάβοι κάπου 12% (που δεν είναι όλα κέρδος διότι πρέπει να συντηρήσουν το δρόμο = ανταποδοτική υπηρεσία και να φτιάξουν και νέους δρόμους Τέμπη, Ιωνία κτλ. = ανταποδοτική υπηρεσία). Αρα ο μεγαλύτερος κλέφτης είναι το κράτος, δεύτερος (με διαφορά) τα διυλιστήρια και τρίτος και καταιδρωμένος οι εργολάβοι. Ομως γίνεται τόση φασαρία για τα διόδια αντί να διαμαρτυρόμαστε για τους τρελλούς φόρους στη βενζίνη...
-
μπορεις να κραξεις στο αλλο θεμα για τη βενζινη
-
Μπα διασκεδάζω περισσότερο εδώ, κυκλοφορούν καλύτεροι καραγκιόζηδες
-
εσυ εχεις το σκηπτρο ομως
-
εκανες την τιμητικη απονομη?
τους τιτλους και τα δωρα δεν τα χαριζουνε
κα8οτι ειναι κακο να χαριζεις οτι με την αξια σου και τον κοπο εχεις δικαια κερδισει -
Ο χρήστης nintza έγραψε:
εσυ εχεις το σκηπτρο ομωςΜπα, κοίτα το άβαταρ σου ξανά, ΔΥΟ σκήπτρα
(Βλέπω αμέσως κατάλαβες σε ποιόν αναφέρομαι, η εξυπνάδα δεν κρύβεται ρε παιδί μου )
-
Ο χρήστης nintza έγραψε:
εσυ εχεις το σκηπτρο ομωςΚι'εγώ;
-
Ο χρήστης InFiNiTy έγραψε:
εσυ εχεις το σκηπτρο ομως
Κι'εγώ;
εσυ το τρως
-
@ Tzakos, nass & dbekos: σας ευχαριστώ για την ενημέρωση
Άλλη μία ερώτηση :
Ο πομποδέκτης της ΑΟ δεν 'περνάει' στη διαδρομή Αθήνα - Θεσσαλονίκη. Υπάρχει, για αυτή τη διαδρομή, πομποδέκτης με πρόγραμμα αντίστοιχο του express της ΑΟ; -
Εχω την εντυπωση οτι χρειαζονται δυο πομποδεκτες. Ενας για τα κρατικα το ΤΕΟ pass και ενας σιγουρα για την Αιγαίο Α.Ε..
-
Ο χρήστης Scotch έγραψε:
@ Tzakos, nass & dbekos: σας ευχαριστώ για την ενημέρωσηΆλλη μία ερώτηση :
Ο πομποδέκτης της ΑΟ δεν 'περνάει' στη διαδρομή Αθήνα - Θεσσαλονίκη. Υπάρχει, για αυτή τη διαδρομή, πομποδέκτης με πρόγραμμα αντίστοιχο του express της ΑΟ;Θα χρειαστείς άλλους 3 πομποδέκτες.
-
Ο τριτος για που ειναι και μου διαφευγει?
-
Σπύρο, ίσως να σε καλύπτουν οι πληροφορίες του site === > http://www.teopass.gr/ , όπου αναφέρονται και κάποιες 'συνεργασίες' (στις Ανακοινώσεις ')
-
Ο χρήστης djalma έγραψε:
Ο τριτος για που ειναι και μου διαφευγει?Η νέα οδός, δηλαδή τα πρώτα μετά την Αθήνα.
εδιτ: τώρα βλέπω στο ποστ του δβέκου ότι δε χρειάζεται.
-
Δημήτρη, ευχαριστώ . Θα το μελετήσω, αν και με μια πρώτη ματιά δε μου φάνηκε ιδιαίτερα user friendly.
Δεν είμαι σίγουρος αν λειτουργεί όπως το πρόγραμμα express της ΑΟ (πληρώνεις 20 διελεύσεις και τις κάνεις όποτε θέλεις... σ' ένα μήνα, δύο μήνες, ένα χρόνο...) ή πληρώνεις με το μήνα, περάσεις - δεν περάσεις;
-Διοδια- ...δεν πληρωνω!!!