-
Ο χρήστης GeorgT έγραψε:
τη αθλια ποτήρια για φραπέ αυτα τα παραμορφωμένα, φράπες θελει παλιό παραδοσιακό: -
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Στην αυλή του σπιτιού μας, με ελάχιστο φωτισμό.Ένας-ένας ρε σεις, να προλαβαίνω να κρατάω σημειώσεις!
Προς αποφυγή παρεξηγήσεων, δεν βάζω φωτογραφίες για να ακούσω 'ουάου μεγάλε είσαι ωραίος, ο πρώτος και γαμώ!' αλλά για να ακούσω παρατηρησεις από κάποιους που γνωρίζουν καλύτερα. -
Εγώ, αν και δεν είμαι γνώστης, δεν έχω να σχολιάσω κάτι. Δεν νομίζω ότι γινόταν κάτι καλύτερο. Άντε λίγο recovery, vibrance και saturation στο Photoshop...
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Στην αυλή του σπιτιού μας, με ελάχιστο φωτισμό.
Ένας-ένας ρε σεις, να προλαβαίνω να κρατάω σημειώσεις!
Προς αποφυγή παρεξηγήσεων, δεν βάζω φωτογραφίες για να ακούσω 'ουάου μεγάλε είσαι ωραίος, ο πρώτος και γαμώ!' αλλά για να ακούσω παρατηρησεις από κάποιους που γνωρίζουν καλύτερα.Δεν εχω να παρατηρήσω κάτι στην φωτογραφία (άλλωστε είναι αρκετά ξεκάθαρο το αποτέλεσμα, δεν βλέπουμε κάτι διαφορετικό απο εσένα)... θα σταθώ όμως στο σχόλιο σου.
Το οτι είχε ελάχιστο φωτισμό εκείνη τη στιγμή, κανένα ρόλο δεν έπαιξε απο τη στιγμή που χρησιμοποιήθηκε φλας...
Αν έκανες πράγματι χρήση του ελάχιστου φωτισμού (το πως και το αν ήταν εφικτό είναι άλλο θέμα) θα είχες πιθανότατα ένα εντελώς διαφορετικό αποτέλεσμα... -
Ξεκίνησα να δουλεύω τα raw αλλά είναι πάρα πολλά... Κατα καιρούς θα σας τρολλάρω

Kiama lighthouse 1 by thangeo, on Flickr

Walking to the lighthouse by thangeo, on Flickr

Another sunset by thangeo, on Flickr

Waiting on the dock by thangeo, on Flickr -
1&2 i like.
-
Eμένα μου αρέσει και η 4 (ψωνάρααααα )
-
εμένα όλες
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Eμένα μου αρέσει και η 4 (ψωνάρααααα )Η έκφραση και η πόζα του πιτσιρικά είναι ωραίες... όμως το κάδρο και το κ@υλί στη μέση τις αποδυναμώνουν imho...
-
Γι αυτό χρειάζομαι τον 200αρη
Κατα τα άλλα συμφωνώ. Θααα την ξανακροπάρω μέχρι αηδίας -
Ο χρήστης morpheus έγραψε:
Στην αυλή του σπιτιού μας, με ελάχιστο φωτισμό.
Ένας-ένας ρε σεις, να προλαβαίνω να κρατάω σημειώσεις!
Προς αποφυγή παρεξηγήσεων, δεν βάζω φωτογραφίες για να ακούσω 'ουάου μεγάλε είσαι ωραίος, ο πρώτος και γαμώ!' αλλά για να ακούσω παρατηρησεις από κάποιους που γνωρίζουν καλύτερα.Δεν εχω να παρατηρήσω κάτι στην φωτογραφία (άλλωστε είναι αρκετά ξεκάθαρο το αποτέλεσμα, δεν βλέπουμε κάτι διαφορετικό απο εσένα)... θα σταθώ όμως στο σχόλιο σου.
Το οτι είχε ελάχιστο φωτισμό εκείνη τη στιγμή, κανένα ρόλο δεν έπαιξε απο τη στιγμή που χρησιμοποιήθηκε φλας...
Αν έκανες πράγματι χρήση του ελάχιστου φωτισμού (το πως και το αν ήταν εφικτό είναι άλλο θέμα) θα είχες πιθανότατα ένα εντελώς διαφορετικό αποτέλεσμα...Όταν μίλησα για ελάχιστο φωτισμό ήμουν λίγο... μετριοπαθής.
Η αλήθεια ειναι οτι είχε σχεδόν μηδενικό φωτισμό, σε σημείο που να μην μπορεί η μηχανή να φωτομετρήσει.
Αναγκάστηκα να πάρω ένα φακό και να φωτογραφισω κάπως έτσι. -
Εμένα μ αρέσει η πρώτη...
-
Ένα δυο από μένα! Πολύ ωραίες!!
-
την κουρτινα #2 για μενα παρακαλω!
nice.... -
Μιράγκε κατ' αρχάς δεν ήξερα ότι ήσουν εσύ ο thangeo
2ον, η δεύτερη είναι τέλεια -
-
Άλλαξα την 4
-
ΣΚ στο Τατοι

Athens Flying week 2012 by KiloMeater., on Flickr -

Από εναν τελευταίο περιπατο στη Λευκάδα
-

* by Stavros G., on Flickr
Πόσταρε δικές σου φωτογραφίες!Σχολιασμοί & κριτικές εντός...