-
-
-
-
Ελέω σκληρού ανταγωνισμού (Q7, X5, ML)........
http://img.photobucket.com/albums/v210/ ... audiq7.jpg
-
μικρές αλλαγές παρατηρώ..
-
Ναι... πάλι δείχνει σαν ένα αδηφάγο τέρας...
-
... η Πόρσε συνεχίζει να κοροϊδεύει τον εαυτό της και το κοινό της... κρίμα.
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
... η Πόρσε συνεχίζει να κοροϊδεύει τον εαυτό της και το κοινό της... κρίμα.Το cayenne είναι απο τα καλύτερα στο είδος του, πουλάει σαν τρελό και με τα λεφτά απο αυτό η porsche έβγαλε τη GT και τις ανανεωμένες 911 & boxster, πραγματικά ΚΡΙΜΑ, θα ρίχνουνε μεγάλο κλάμα στο τσουφενχάουζεν ετσι όπως θα είναι τώρα μετανοιωμένοι...
-
το σχόλιό μου πήγαινε μόνο στο ότι ένα τέτοιο όχημα δεν ταιριάζει στη φιλοσοφία που έχει ακολουθήσει η Πόρσε δεκαετίες τώρα.
-
Η φιλοσοφία είναι το κέρδος με τον ένα ή τον άλλο τρόπο. Αν κάποιος δεν πουλάει αυτό που ξέρει να φτιάχνει καλά όσο χρειάζεται για να εξασφαλίσει την επιβίωσή του, μαθαίνει να φτιάχνει (και) κάτι άλλο. Νομίζω ότι θα δούμε και Ferrari SUV κάποια στιγμή.
-
Ρε παιδιά, σήμερα είδα μια Καγιέν με τη ρεζέρβα πίσω!! Με ένα μηχανισμό σαν το παλιό ΚΙΑ Σπορτάζ, αλλά η ρεξέρβα έγραφε Πόρσε Καγιέν, και έπιανε με κάτι μεντεσέδες που τελικά είχε αλλιώτικη πίσω πόρτα από τις Καγιέν που έχω δει ως σήμερα! Δεν έδειχνε για αφτερμάρκετ!!
Τι παίζει με αυτό;
Κανονικά οι Καγιέν, τι ρεζέρβα έχουν, και πού;
Μήπως έχουν κανένα αφρό επιδιόρθωσης και αυτός πήρε εξτρά την ρεζέρβα και το αλλιώτικο πίσω μέρος;; -
Η σχεδιαστική.... κακοτεχνία συνεχίζεται
-
Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:
Ρε παιδιά, σήμερα είδα μια Καγιέν με τη ρεζέρβα πίσω!! Με ένα μηχανισμό σαν το παλιό ΚΙΑ Σπορτάζ, αλλά η ρεξέρβα έγραφε Πόρσε Καγιέν, και έπιανε με κάτι μεντεσέδες που τελικά είχε αλλιώτικη πίσω πόρτα από τις Καγιέν που έχω δει ως σήμερα! Δεν έδειχνε για αφτερμάρκετ!!Τι παίζει με αυτό;
Κανονικά οι Καγιέν, τι ρεζέρβα έχουν, και πού;
Μήπως έχουν κανένα αφρό επιδιόρθωσης και αυτός πήρε εξτρά την ρεζέρβα και το αλλιώτικο πίσω μέρος;;Eιναι στον ε3τρα ε3οπλισμο. Τωρα δεν 3ερω αν ως αντιστα8μισμα εχει μεγαλυτερο χωρο αποσκευων ή απλα εχει 2 ρεζερβες.
-
Ο χρήστης ΚΩΣΤΑΣ 1970 έγραψε:
Η σχεδιαστική.... κακοτεχνία συνεχίζεταιδεν μπορεις να πεις οτι δεν βλεπετε , πισω ειναι λιγω χαλια μπροστα ειναι σαν 911 ψιλωμενη, οπως και το τουαρεγκ ειναι σαν πασατ ψιλωμενο παντως εμενα μου αρεσει πολυ εγω πιστευω οτι σε ομορφια στα suv ερχεται τριτο , πισω απο χ5 και το νισαν μουρανο μπορω να πω οτι ερχετε και το τουαρεγκ 3ο
μαζι με το καγιεν -
Ο χρήστης sebastien loeb έγραψε:
Η σχεδιαστική.... κακοτεχνία συνεχίζεται
δεν μπορεις να πεις οτι δεν βλεπετε , πισω ειναι λιγω χαλια μπροστα ειναι σαν 911 ψιλωμενη, οπως και το τουαρεγκ ειναι σαν πασατ ψιλωμενο παντως εμενα μου αρεσει πολυ εγω πιστευω οτι σε ομορφια στα suv ερχεται τριτο , πισω απο χ5 και το νισαν μουρανο μπορω να πω οτι ερχετε και το τουαρεγκ 3ο
μαζι με το καγιενΦίλε seb θα συμφωνήσω ότι murano και x5 είναι τα πιό ωραία που κυκλοφορούν. Και για μένα η cayenne είναι 911 παραφουσκωμένη και υπερηψωμένη.
Όσο όμορφη είναι η 911, τόσο άσχημη για μένα είναι η cayenne
-
Εγω παντως αν ειχα τα χρηματα θα το αγοραζα με κλειστα ματια.
Το εχει καποιος γνωστος μου.
το αυτοκινητο ειναι θηριο -
ειναι απο τα λιγα αυτοκινητα για να μην πω το μονο που μπορει με ανεση να παει σε μια δεξιωση , να οργωσει τα βουνα και να ξεσκισει μια πιστα.....
μπορει τα αλανια απο το τσουφενχαουζεν να ξεφυγαν απο την φιλοσοφια αλλα δημιουργισαν ενα τελειο οχημα για ακομη μια φορα......
-
http://www.autocarmagazine.co.uk//Car/P ... 231410.jpg
Απ'ότι γράφει στο Autocar η ανανεωμένη Cayenne θα έχει πιθανότατα ως κινητήρα στη βασική έκδοση τον νέο 3.6 V6 της VW και θα αποδίδει 280 άλογα.
-
Ο χρήστης pavlos23 έγραψε:
Απ'ότι γράφει στο Autocar η ανανεωμένη Cayenne θα έχει πιθανότατα ως κινητήρα στη βασική έκδοση τον νέο 3.6 V6 της VW και θα αποδίδει 280 άλογα.Αν ο απλός 4.5λίτρος έκανε τρέλες πωλήσεις στην Ελλάδα, φανταστείτε αυτός τι θα κάνει..
-
Η πεντάμορφη (911) και το τέρας (συστάσεις περιττές...)
Ανανεωμένη Porsche Cayenne