-
Ο χρήστης Ernani έγραψε:
Λοιπόν, αυτή είναι η ακροδεξιά/ακροαριστερή ρητορική σου και άσε τα σάπια περί διαλόγου.
PC + Windows δοκιμάσαμε και δεν θα ξαναπάρουμε. Έχεις κάποιο πρόβλημα με τις προσωπικές μου επιλογές; Άντε, πάρε τώρα το κουβαδάκι σου και πήγαινε στη διπλανή παραλία να παίξεις.
στα παπαρια μου οι επιλογες σου, παρε οτι θες λιγο με ενδιαφερουν οι επιλογες συγκεκριμενων ατομων
την αποψη μου θα τη πω σε οποιον μου τη ζητησει και ξερω οτι θα τη σκεφτει σοβαρα
αυτο που δε μου αρεσει καθολου ομως ειναι η διαστρεβλωση της πραγματικοτητας βασιζομενη σε επιχειρηματα της πλακας που δε στεκουν καθολου
και ασε τις παραλιες , οπου θελω θα γραφω
Πάντως εννοείται ότι δε ξαναγοράζω PC!
Mac και πάλι mac!!!!
Ούτε ζωγραφιστά δε θέλω να βλέπω τα windows. Στο γραφειο που έχω 7αρια συχτηρίζω...
Sent from my iPhone 4S using Tapatalk
μα καλα χρησιμοποιουν ακομα windows για δουλεια ? απορω πώς δεν εχετε κλεισει και καταστραφει ακομα
πες τους να παρουν καμια 20αρια Ipad να κανετε επαγγελματικη δουλεια και να ειστε εως και 30 φορες παραπανω (συμφωνα με benchmarks που εκανε η apple πανω σε ανθρωπους που εχει απαγαγει) πιο παραγωγικοι
-
Να πας να αρθρογραφείς στη ΧΑ τότε, αφού δεν σέβεσαι τα κριτήρια επιλογής των άλλων. Γκέγκε;
-
Ο χρήστης Ernani έγραψε:
Να πας να αρθρογραφείς στη ΧΑ τότε, αφού δεν σέβεσαι τα κριτήρια επιλογής των άλλων. Γκέγκε;σου μοιαζω για φασιστακι?
-
Ο χρήστης Ernani έγραψε:
αφού δεν σέβεσαι τα κριτήρια επιλογής των άλλων. -
εσυ που δε σεβεσαι αυτο που σου λεω και σου εξηγω τι ακριβως εισαι?
καλα το ελεγα εγω οτι την εχετε κανει καραμελιτσα τη λεξη
περαστικα σου
-
Δεν έχω ακούσει ούτε έναν να μιλάει με καλά λόγια για τους νέους χάρτες της apple. (εκτός από λάππα )
-
Τι δεν σεβάστηκα;
Εσύ κατηγορείς όσους αγοράζουν προιόντα της apple. Εγώ δεν ήρθα να κατηγορήσω όσους έχουν windows/pc (που έχω και laptop με windows σπίτι) ή android (και έχω και το S3). Όταν λοιπόν καταλάβεις ότι τα κριτήρια είναι καθαρά υποκειμενικά και διαφορετικά για κάθε άνθρωπο (πχ κάποιος μπορεί να επιλέγει καθαρά για αισθητικούς λόγους, άλλον να μην τον ενδιαφέρουν οι απόλυτες επιδόσεις, κοκ), τότε θα τα ξαναπούμε.
Ελπίζω να έγινα κατανοητός αυτή τη φορά.
-
εγω, παντως, δεν μπορεσα να διαπιστωσω να ειναι το 3GS μου πουθενα πιο γρηγορο και το εχω και πρωτο σταδιο, οπως πολυ σωστα επεσημαναν τα παιδια πιο πανω..
Απορω που βλεπει ο Λαππας την γρηγοραδα! -
Ρε σεις, μην τσακώνεστε!
Σιγά το σοβαρό πράγμα τώρα, στην τελική, ο QsisVTS απλά έκανε ένα αιχμηρό αστείο για την Document, μην πλακωθείτε κιόλας γι' αυτό!
Ενημερωτικά πάντως, τέτοιες παράλογες χρεώσεις θα δεις και από άλλους, δες αν θέλεις πόσο κοστίζει στην ΗΡ ένας δίσκος SATA και πόσο στο εμπόριο...
Η Αpple, όπως και κάθε εταιρεία, θα σου πουλήσει (λίγο ή πολύ) και την φίρμα της, το image της κλπ κλπ. Αυτό θα το πουλήσει και η 'κακή' Apple, αλλά και η 'καλή' Samsung!
Κι εντάξει, αν πει κάποιος πως δεν έχει πολύ καλά προϊόντα η Apple, δεν ξέρει τι του γίνεται. Αν πει πως είναι μάλλον ακριβή γι' αυτά που δίνει, θα έχει μάλλον δίκιο, κι αν πει πως τα Windows 7 υστερούν σε σχέση με το MacOS, απλά δεν έχει ιδέα από λειτουργικά συστήματα!
(Τα Windows7 είναι εξαιρετικό λειτουργικό . &-. Και μόνον η ευκολία που παίζουν εφαρμογές 32bit και 64bit χωρίς προβλήματα, φτάνει. ).
Μην δυναμιτίζετε ένθεν κακείθεν το κλίμα!
-
Στο 4tf δεν έχω δώσει ποτέ δικαίωμα για παρατήρηση από τους mod, αλλά ως εδώ πια.
ΕΔΩ σε αυτό το θρεντ γιατί πρέπει να μας ζαλιζουν με τις απόψεις τους οι Mac haters?
Αντί να βοηθάει το παρόν θρεντ τους Mac users έχει κατάντησει
Mac vs windows
Mac vs Pc
Apple vs Samsung
iOS vs android
Η πραγματικότητα είναι πως από το παρόν θρεντ συνέλεξα πληροφορίες εξειδικευμένες που ούτε σε Mac forums δεν βρήκα, πράγμα αν μη τι άλλο θετικό για το 4tf γενικότερα.Μπορεί λοιπόν να μπει μια τάξη εδώ μέσα;
-
+1!
Ας ξεκινήσουμε με μπανάρισμα όλων πλην εμού γι' αρχή.Για να ξεβρωμίσει το τοπικ!
-
-1!
Διεκδικω το δικαιωμα μου, να μπαινω στο ανδροϊδο-τοπικο και να κανω πλακα με τους πικραμενους! -
Θέλω να αναβαθμίσω τη ram του iMac, από τα 4 στα 8. Η μνήμη είναι αυτή. Πρέπει να πάρω οπωσδήποτε αυτή της document (φαντάζομαι θα την έχει σε τιμή ευκαιρία) ή γίνεται δουλειά και με πιο οικονομική;
Και θα μπορώ να τη βάλω μόνος; -
Γρηγόρη,
Τα windows 7 τα χρησιμοποιώ στη δουλειά και βγάζω λεφτά από αυτά, οπότε τα σέβομαι απόλυτα.
Από εκεί και πέρα, στο σπίτι ήθελα ένα μηχάνημα, που να μην έχει καλώδια, να μην κάνει θόρυβο, να τρέχει unix, να είναι ωραίο αισθητικά, να μην έχει πρόβλημα με τους drivers στις κάρτες ήχου, κλπ, γι' αυτό και αγόρασα το 2006 το iMac. Εν γνώσει μου ότι δεν είναι το απόλυτο μηχάνημα σε επιδόσεις, ούτε το πιο φτηνό. Δεν είπα ποτέ ότι δεν υπάρχουν pc που δεν έχουν αυτά τα χαρακτηριστικά, αλλά τότε αυτά ήταν τα κριτήριά μου και διάλεξα iMac. Ενδεχομένως κάποιος άλλος να διάλεγε pc.
Ε, αυτό το πράγματα δεν το δέχεται ο qsis με καμία δύναμη. Και όχι μόνο δεν το δέχεται, αλλά χαρακτηρίζει και όσους το αγοράζουν και κάνει και υποδείξεις για το σωστό (σου θυμίζει κάποιον; ). Δεν θέλει να καταλάβει ότι ο άλλος πχ, δεν θέλει ή δεν έχει τις γνώσεις/χρόνο να ανοίγει κουτιά, να συναρμολογεί υπολογιστές κλπ. Αυτό είναι το θέμα μου και ειλικρινά πιστεύω ότι έχει καταντήσει κουραστικό πλέον.
-
η μνημη αυτη θεωρειται και μνημη για laptop
εχω κανει ακριβως την ιδια δουλεια, την μνημη την πηρα απο κομπιουτεραδικο στην ευρυτερη περιοχη της στουρναρη (την πιο φθηνη, δηλαδη)
Απλα να σιγουρευτεις οτι θα ζητησεις ακριβως τα χαρακτηριστικα (τυπος, pin, συχνοτητα) -
Ο χρήστης Scotch έγραψε:
Θέλω να αναβαθμίσω τη ram του iMac, από τα 4 στα 8. Η μνήμη είναι αυτή. Πρέπει να πάρω οπωσδήποτε αυτή της document (φαντάζομαι θα την έχει σε τιμή ευκαιρία) ή γίνεται δουλειά και με πιο οικονομική;
Και θα μπορώ να τη βάλω μόνος;Απο τη document θα την πάρεις και θα τους πληρώσεις και 500 ευρώ για να στη βάλουνε
-
Ο χρήστης Ernani έγραψε:
Γρηγόρη,Τα windows 7 τα χρησιμοποιώ στη δουλειά και βγάζω λεφτά από αυτά, οπότε τα σέβομαι απόλυτα.
Από εκεί και πέρα, στο σπίτι ήθελα ένα μηχάνημα, που να μην έχει καλώδια, να μην κάνει θόρυβο, να τρέχει unix, να είναι ωραίο αισθητικά, να μην έχει πρόβλημα με τους drivers στις κάρτες ήχου, κλπ, γι' αυτό και αγόρασα το 2006 το iMac. Εν γνώσει μου ότι δεν είναι το απόλυτο μηχάνημα σε επιδόσεις, ούτε το πιο φτηνό. Δεν είπα ποτέ ότι δεν υπάρχουν pc που δεν έχουν αυτά τα χαρακτηριστικά, αλλά τότε αυτά ήταν τα κριτήριά μου και διάλεξα iMac. Ενδεχομένως κάποιος άλλος να διάλεγε pc.
Ε, αυτό το πράγματα δεν το δέχεται ο qsis με καμία δύναμη. Και όχι μόνο δεν το δέχεται, αλλά χαρακτηρίζει και όσους το αγοράζουν και κάνει και υποδείξεις για το σωστό (σου θυμίζει κάποιον; ). Δεν θέλει να καταλάβει ότι ο άλλος πχ, δεν θέλει ή δεν έχει τις γνώσεις/χρόνο να ανοίγει κουτιά, να συναρμολογεί υπολογιστές κλπ. Αυτό είναι το θέμα μου και ειλικρινά πιστεύω ότι έχει καταντήσει κουραστικό πλέον.
Μα, αυτό ακριβώς λέω κι εγώ. Πως υπάρχουν άπειροι λόγοι για να προτιμήσει κάποιος κάτι... ακριβότερο! Για παράδειγμα, εγώ έχω τον υπολογιστή στην κρεβατοκάμαρά μου. Αν αγόραζα σήμερα, θα έπαιρνα κάτι επώνυμο για να είναι όσο γίνεται αθόρυβο. Όταν τον συναρμολόγησα, διάλεξα ένα ένα τα υποσυστήματα με γνώμονα τον χαμηλό θόρυβο, αλλά και πάλι πήρα τ' @@ μου!
Είναι αθόρυβο σε σχέση με άλλους υπολογιστές, αλλά το βάζω δίπλα σε κάτι ΗΡ που έχουμε στην δουλειά, και είναι η μέρα με την νύχτα!
Άρα, κι εμένα θα μου έκανε πολύ καλά ένα MacMini , αλλά θέλω και την επεκτασιμότητα και κυρίως, επειδή χρησιμοποιώ παντού αλλού Windows, δεν θέλω να συνηθίσω άλλο λειτουργικό, πρόβλημα θα μου είναι παρά κάτι άλλο...
Αλλά ένας iMac για κρεβατοκάμαρα, είναι πάλι ωραία φάση, κερδίζεις χώρο, είναι όμορφος, είναι αθόρυβος κλπ κλπ.... Δεν θ' απέρριπτα ποτέ κάτι λοιπόν επειδή είναι... ακριβό! Και η BMW μου είναι πιο ακριβή από ένα Hyundai i30, αλλά θεώρησα πως έπρεπε να πληρώσω παραπάνω (δεν το έκανα για μένα, για την φουκαριάρα την μάνα μου, που θέλει κάποια στιγμή να με δει και παντρεμένο! )!
Εγώ απλώς λέω πως πέρα από την πλάκα, καλό είναι να είμαστε δεκτικοί τόσο στα πλεονεκτήματα, όσο και στα μειονεκτήματα. Βοηθάμε εαυτόν μα και αλλήλους!
Ειρήνη ημίν λοιπόν, Αλληλούια!
-
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
Απο τη document θα την πάρεις και θα τους πληρώσεις και 500 ευρώ για να στη βάλουνεΕντάξει λοιπόν
Ernani, heeeelp
-
Ο χρήστης Scotch έγραψε:
Και θα μπορώ να τη βάλω μόνος;Εγώ είχα κάνει την αναβάθμιση στο macbook με τη φθηνότερη της αγοράς μόνος μου.
Στο iMac είναι ακόμη πιο γελοία διαδικασία. -
Ο χρήστης Scotch έγραψε:
Και θα μπορώ να τη βάλω μόνος;αυτες (ακριβως τις ιδιες) τις εχουν και στο skroutz 50-60 το dimm των 4GB
οτι αλλο και να βαλεις θα δουλεψει κανονικα , δε θα διαταρραχτει η ισορροπια μεταξυ hw και του αποκλειστικα για αυτου sw
βεβαια αμα το πλατσουρισεις πουθενα να ξες οτι μονο αυτες που εβαλες εσυ θα χαλασουν
Μac, MacOS, iphone και συμπαρομαρτούντα ...