-
Θα φτάσει η εποχή να παρουσιαστεί το iPhone 6 (μπορεί και το 7) και οι επικριτές του iPhone και της πλατφόρμας iOs δεν θα έχουνε σώσει τις κατηγόριες...
Και να κερδίζατε και κανα φράγκο από την ιστορία... -
Δωστε ενα update μολις κανετε αναμαθμιση σε ipad
-
Backup διαβάζω αλλοι χέζονται να αναβαθμίσουν και περιμένουν
just works ρε
-
Εν τω μεταξύ όσο προχωράει η ώρα έχει γεμίσει το twitter με εικόνες από iOs 6 εκεί έχει ψωμί για κόντρες τώρα, αλλά λακωνικά
-
υπαρχει εφαρμογη που να κανει αυτοματα εγγραφη συνομιλιας κατα την κληση;
-
Πέρασα την iOS6 στο iPhone.
Με μια γρήγορη ματιά φαίνεται αρκετά αναβαθμισμένο! Περισσότερα αύριο γιατί δουλεύω..! -
Μικροαλλαγές. Στο iPhone είμαι έτοιμος, το iPad το κατεβάζει τώρα. Το μόνο που ξεχωρίζω με την πρώτη ματιά είναι οι καρτέλες του iCloud, η ενσωμάτωση του facebook και οι νέοι χάρτες που στο Ελληνικό είναι καλύτεροι από το google maps. Επίσης μπήκε το passbook για το οποίο δεν βλέπω ουσιαστικό λόγο ύπαρξης.
-
Το πιο ενδιαφέρον feature του iOS 6 που βλέπω μέχρι τώρα είναι το Do Not Disturb.
Καλή φάση και το Siri που ανεβάζει fb status και tweets.
Άλλαξε και λίγο το look n feel του iPod.
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Μικροαλλαγές. Στο iPhone είμαι έτοιμος, το iPad το κατεβάζει τώρα. Το μόνο που ξεχωρίζω με την πρώτη ματιά είναι οι καρτέλες του iCloud, η ενσωμάτωση του facebook και οι νέοι χάρτες που στο Ελληνικό είναι καλύτεροι από το google maps. Επίσης μπήκε το passbook για το οποίο δεν βλέπω ουσιαστικό λόγο ύπαρξης.Eγω εχω την εφαρμογη του Starbucks και ειναι πολυ ωραια και ευκολη στην χρηση (η καρτα τους αλλα στο τηλεφωνο, την πλαστικη την πεταξα). Λεω να αρχισω και το ΒΑ check in με εφαρμογη (βαρεθηκα να τυπωνω). Και τα δυο μπορουν να ειναι μερος του passbook.
-
Στο iPad δεν υπάρχει; Δεν την βλέπω.
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Δωστε ενα update μολις κανετε αναμαθμιση σε ipadΔεν βλέπω κάποιο πρόβλημα.
Περίεργο θέμα με τους νέους χάρτες. Οι Βούνοι είναι με πολύ μεγαλύτερη λεπτομέρεια σε σχέση με το google αλλά... ασπρόμαυροι . Το ίδιο και η Στενή που στο Google δεν υπάρχει καν σε υψηλή ανάλυση.
Η ανάλυση του Παρνασσού είναι έτη φωτός μπροστά, απόλαυση να χαζεύεις από το iPad τις πλαγιές που κατεβαίνουμε!
-
Ωχ!
Έκανε sync στο iCalendar του iPhone όλα τα events & γεννέθλια από το fb.
Sent from my iPhone 4S using Tapatalk
-
Οταν εκανες το update Χρηστο, τα εικονιδια εμειναν ταχτοποιημενα?
-
Ναι! Εξαίρεση το iPhone που μου δημιούργησε μια σελίδα με μια μόνο εφαρμογή που περίσσεψε όταν προστέθηκε στην πρώτη σελίδα το passbook.
-
Όλα καλά από εμένα στο iPad 2.
ΥΓ. Thanks στον elteo για την ιδέα του wallpaper.
-
Ο χρήστης InFiNiTy έγραψε:
Το jailbreak είναι ΠΟΛΥ πιο εύκολο από το root.Ένα κουμπί είχα πατήσει για να κάνω root.
Πόσο πιο εύκολο είναι το jb; -
-
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Το jailbreak είναι ΠΟΛΥ πιο εύκολο από το root.
Ένα κουμπί είχα πατήσει για να κάνω root.
Πόσο πιο εύκολο είναι το jb;Στο iPhone το λες στο Sirii και ΤΣΟΥΥΥΠ έγινε!
Έλα, είναι καλύτερο λέμεεεεεεεεεε!Μην κάνεις τον δύσκολο, για πόσα iPhone5 να σε γράψω στο group buy; Για να μαζευόμαστε σιγά σιγά, όπως πάει θα το πάρουμε από τους τελευταίους!
Θα μας μαμήσουν τα ωραία γκομενάκια άλλοι!
-
Αν βγει κάτω από 850 η τιμή βάλε με για 2.
Ένα σε κάθε χρώμα να ταιριάζει και με το αντίστοιχο Armani. -
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Το jailbreak είναι ΠΟΛΥ πιο εύκολο από το root.
Ένα κουμπί είχα πατήσει για να κάνω root.
Πόσο πιο εύκολο είναι το jb; -
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Ναι! Εξαίρεση το iPhone που μου δημιούργησε μια σελίδα με μια μόνο εφαρμογή που περίσσεψε όταν προστέθηκε στην πρώτη σελίδα το passbook.κι εμενα το ιδιο εκανε!
Δεν βρισκω την εφαρμογη για το YouTube
Μac, MacOS, iphone και συμπαρομαρτούντα ...