-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
Δεν ειναι το ίδιο με το να στηθείς απ'εξωπου ειναι οι ζαντες?
sent from my Nexus
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Εχω στο ντουλάπι μου ένα Χ5 pro το οποίο παρόπλισα μιας και μερικούς μήνες πριν έφαγε κάποιο κόλλημα και δεν κάνει wipe/format αλλά όποτε κάνω επανεκκίνηση ξαναγυρνά σε μια συγκεκριμένη ημερ/νια. Οτι και να έκανα, δεν επανήλθε. Το παράτησα γιατί ήταν ρουταρισμένο και δεν το πήγα στην Wind. Σκέπτομαι να το δώσω να το ρίξουν μια ματιά. Μπορώ να το πάρω πίσω αν διαπιστώσουν ότι είναι κάτι σοβαρό και κοστοβόρο χωρίς να μου το επισκευάσουν; Ξέρει κανείς πόσο κοστίζει ο έλεγχος;ΥΓ. μακάρι να φτιάχνεται με μικρό κόστος να το δώσω στην κοπέλα μου.
ΥΓ2. υπάρχει κάποιος τρόπος να το κάνω reset στην ram του εντελώς όμως (όχι μέσω από το κινητό γιατί δεν κάνει) και να το ριφλασαρω;
αν είναι μέσα στην εγγύηση θα το δουν θα στο κοστολογήσουν και θα σε ενημερώσουν... αν συμφωνείς προχωράν , αν όχι στο επιστρέφουν χωρίς κόστος
-
ΟΚ! Θα τον δώσω τον κινέζο και βλέπουμε τι θα πουν.
-
το είχα κάνει και εγώ για ένα νοκια εντός εγγύησης... το πήραν , το έστειλαν στο σέρβις μου είπαν 380 και μου το ξαναέστειλαν στο μαγαζί όπου και το πήρα χωρίς χρέωση και βέβαια χωρί να το φτιάξουν
-
Πέστε τέτοια, μονο εμένα θέλανε λεφτά για συσκευή που προφανώς δεν θα έβαζε μονο σκόνη στη δεξια πάνω γωνία αλλα κ υργασια!!! Κ ας μην εφτανε κ αυτο κ δεν το φτιάξανε κ θελουνε 12€ για την αποστολή αθηνα κ πίσω!
Κ κερατάς κ γδαρμένος που λέμε!
-
george εγώ δεν θα έκανα καν το κόπο να το πάρω πίσω.
-
Ο χρήστης GeorgT έγραψε:
Πέστε τέτοια, μονο εμένα θέλανε λεφτά για συσκευή που προφανώς δεν θα έβαζε μονο σκόνη στη δεξια πάνω γωνία αλλα κ υργασια!!! Κ ας μην εφτανε κ αυτο κ δεν το φτιάξανε κ θελουνε 12€ για την αποστολή αθηνα κ πίσω!Κ κερατάς κ γδαρμένος που λέμε!
με κάτι τέτοιες συμπεριφορές με ανάγκασαν όταν αγόρασα το παλιό μου τηλέφωνο και την 2η μέρα το έβαλα στην θάλασσα (ποτέ ξανά μαγιό με τσέπες) το ξέπλυνα με γλυκό νερό, το στέγνωσα με σεσουάρ και 1 μέρα στον ήλιο στο μπαλκόνι και το πήγα καμαρωτός για DOA, πήρα ίδιο καινούριο χωρίς πολλά πολλά και στην υγειά τους
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Εχω στο ντουλάπι μου ένα Χ5 pro το οποίο παρόπλισα μιας και μερικούς μήνες πριν έφαγε κάποιο κόλλημα και δεν κάνει wipe/format αλλά όποτε κάνω επανεκκίνηση ξαναγυρνά σε μια συγκεκριμένη ημερ/νια. Οτι και να έκανα, δεν επανήλθε. Το παράτησα γιατί ήταν ρουταρισμένο και δεν το πήγα στην Wind. Σκέπτομαι να το δώσω να το ρίξουν μια ματιά. Μπορώ να το πάρω πίσω αν διαπιστώσουν ότι είναι κάτι σοβαρό και κοστοβόρο χωρίς να μου το επισκευάσουν; Ξέρει κανείς πόσο κοστίζει ο έλεγχος;ΥΓ. μακάρι να φτιάχνεται με μικρό κόστος να το δώσω στην κοπέλα μου.
ΥΓ2. υπάρχει κάποιος τρόπος να το κάνω reset στην ram του εντελώς όμως (όχι μέσω από το κινητό γιατί δεν κάνει) και να το ριφλασαρω;
Δεν ρίχνεις μια ματιά εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=319182
Στάλθηκε από το Galaxy Nexus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2
-
http://www.techgear.gr/motorola-razr-i- ... ced-52851/
θα γίνει μεγαλη μαχη αυτού και του LG που πόσταρα προχθές
να δούμε ποιο αρέσει στο έτερον
-
Ο χρήστης nik_marin έγραψε:
Εχω στο ντουλάπι μου ένα Χ5 pro το οποίο παρόπλισα μιας και μερικούς μήνες πριν έφαγε κάποιο κόλλημα και δεν κάνει wipe/format αλλά όποτε κάνω επανεκκίνηση ξαναγυρνά σε μια συγκεκριμένη ημερ/νια. Οτι και να έκανα, δεν επανήλθε. Το παράτησα γιατί ήταν ρουταρισμένο και δεν το πήγα στην Wind. Σκέπτομαι να το δώσω να το ρίξουν μια ματιά. Μπορώ να το πάρω πίσω αν διαπιστώσουν ότι είναι κάτι σοβαρό και κοστοβόρο χωρίς να μου το επισκευάσουν; Ξέρει κανείς πόσο κοστίζει ο έλεγχος;
ΥΓ. μακάρι να φτιάχνεται με μικρό κόστος να το δώσω στην κοπέλα μου.
Δεν ρίχνεις μια ματιά εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=319182
Στάλθηκε από το Galaxy Nexus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2
έχω ρίξει φίλε μου.
έχω διαβάσει το μισό νετ και έχω δοκιμάσει τα πάντα.
μόνο το σέρβις αν το επαναφέρει, αύριο θα το πάω και είδομεν.
-
-
-
Υπάρχει εφαρμογή για ορειβασία; Για ελληνικά βουνά.
-
υπάρχει κάπου το widget της Motorola με το ρολόι-καιρό-μπαταρία?
-
-
θενξ μπιλι
-
Τελικα εδωσα τον κινεζο στην Wind να την στειλει στο σερβις. Η κοπελα γελαγε με την βλαβη μου. Σε 2 εβδομαδες θα μου πουν. Ειδομεν....
-
γιατι η αγια και ιερη google δε θελει βρωμο-sd στις συσκευες της
http://www.androidcentral.com/why-nexus ... no-sd-card
-
Κάπου διάβαζα όμως ότι το νέο Galaxy Nexus θα έχει SD.
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Κάπου διάβαζα όμως ότι το νέο Galaxy Nexus θα έχει SD.αυτα τα εγραψε ενα fansite της samsung και διαδοθηκε πολυ
αν αυτο ειναι το νεο nexus θα τους παρουν κανονικα με τις ντοματες
ειπαμε δεν ειναι high end , αλλα οχι παλι το ιδιο με sd και μαλιστα ραδιο δεν εχει νοημα σα σκεψηπαει η sd για τη google (που ειναι η βασιλισσα του cloud, μη κοιτας που το ανακαλυψαν και στην apple και το εκαναν θεμα ) και δε νομιζω να αλλαξουν γνωμη
τελειως προσωπικη εκτιμηση.. περιμενω κανα διπυρηνο Α-15 και 8αρα καμερα..
ουτε πανω απο 1 GB , ουτε sd, ουτε ραδιο
αντε και κατι αλλο τελειως κουλο (στυλ nfc) που θα δουμε μετα και σε κανα gs4 (και πολυυυ αργοτερα σε iphone ) , αλλα οχι κανα 'τερας' τυπου s3
ελπιζω παντως να βγαλει καποια στιγμη η samsung super amoled plus σε hd και αν ειναι να το δουμε πρωτα εκει
Περι συσκευών Android...