-
γενικά που πουλάς μούρη ??
σε συναδέλφους ?? στα @@ σου...
σε χαζογκόμενες?? αυτές θα ενθουσιαστούν περισσότερο με τα μεγάλα σου δικέφαλα και την σκλήρη σου ψ... παρά με το νέο απλικεσιον...
αν δεν γαμάς γενικά , ότι και να φοράς ,πάλι μόνος σου θα το βγάλεις στην κρεμάστρα του δωματίου σου -
Ο χρήστης theo13 έγραψε:
το κοινό που αγοράζει ακριβά και μουράτα πράγματα είναι πάνω κάτω το ίδιο ... είτε μιλάμε για μηλοφωνα, είτε για σαμσουκοφωνα, είτε για καγιεν
αλλο που μετα κανει αναπαντητες να τους παρεις τηλ γιατι δεν εχουν μοναδες... αλλα το μηλοφωνο μηλοφωνο...
ενώ αν έχεις σ3 των επίσης 600+ δεν κάνεις αναπάντητες ...
επειδή πήρες το sti πρέπει να πηγαίνεις όλο κόφτες... αλλιώς τι το πήρες το 'αργαλείο' ...
-
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
Κάποια πράγματα είναι υποκειμενικά και κάποια αντικειμενικά. Ενώ δέν υπάρχει σαφής απάντηση αν το Ισλάμ ή ο χριστιανισμός είναι καλύτερη θρησκεία, ο ολυμπιακός αντικειμενικά υστερεί σε ευρωπαικές διακρίσεις έναντι του παναθηναικού (φαντάζομαι εννοείς στο μπάσκετ), 2 έναντι 6 αν δέν κάνω λάθος.
Έτσι και το iOS υστερεί σε κάποια πράγματα ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ, πώς να το κάνουμε? Το οτι δέν παίζει φλάς, δέν κάνει μεταφορά αρχείων μέσω Bluetooth, θέλει iTunes για να το φορτώσεις με μουσική και βίντεο, δέν έχεις άμεση πρόσβαση στο filesystem και στην αρχική οθόνη έχεις ένα αχταρμα απο εικονίδια είναι όλα αντικειμενικά μειονεκτήματα.
Δίνεις αξία σε αυτά που σε ενδιαφέρουν ενώ υποβαθμίζεις αυτά που θεωρώ σημαντικά . Το ότι δεν παίζει flash μου είναι από ελάχιστα έως καθόλου ενοχλητικό. Θεωρώ την έλλειψη δυνατότητας μεταφοράς με USB τεράστιο πρόβλημα στο iPad, αλλά ασήμαντο θέμα στο iPhone. Τέλος, αχταρμά με εικονίδια έχεις μόνο αν δεν βάζεις τις εφαρμογές σου σε φακέλους.
Πολύ πιο σημαντικό θεωρώ να έχω μια συσκευή που να τρέχει το τελευταίο λογισμικό της εταιρίας από την πρώτη μέρα που είναι διαθέσιμο (αν δεν κάνω λάθος αυτό είναι ένα θεματάκι με άλλα λειτουργικά), να ξέρω ότι για ότι χρειαστώ θα υπάρχει μια εφαρμογή που όχι απλά να κάνει την δουλειά της αλλά να είναι κορυφαία στο είδος της (βλ TomTom), να είναι αξιόπιστη (http://www.huffingtonpost.com/2012/03/1 ... 54393.html), να είναι απλή στην χρήση και να με βολεύει. ΕΜΕΝΑ, όχι εσένα. Φυσικά και είναι υποκειμενικό λοιπόν το ποιο είναι καλύτερο. Α, και πρέπει να μου αρέσει, πράγμα που συνέβαινε με το 3Gs. Το design του καινούργιου πιο λεπτού iPhone, μου αρέσει εκ πρώτης όψεως, αλλά πρέπει να το δω από κοντά βέβαια πριν βάλω το χέρι στην τσέπη.
Θα μου πείς τώρα οτι όλα αυτά σου είναι αδιάφορα. Το ίδιο μπορεί να πεί και ένας οδηγός Lada οτι δέν τον νοιάζει η έλλειψη κλιματισμού, υδρ. τιμονιού, ABS, ηλ. παραθύρων. Όμως δέν νομίζω οτι υπάρχει καμία αμφιβολία οτι ένα BMW είναι σαφώς πιό ολοκληρωμενο σαν αυτοκίνητο απο ένα LADA.
Μην μπαίνεις σε τέτοιες συγκρίσεις γιατί δεν ισχύουν. Αν θέλεις πραγματικά να συγκρίνουμε με αυτοκίνητα, θα έλεγα ότι πολύ πιο κοντά στην πραγματικότητα θα ήταν ένας καβγάς μεταξύ υποστηρικτών Audi και BMW με τους πρώτους να επιμένουν ότι επειδή τα BMW δεν έχουν (κατά βάση) τετρακίνηση, είναι υποδεέστερα ως αυτοκίνητα.
Και βασικά ποτέ δέν θα χαρακτήριζα 'ζώο' κάποιον που αγοράζει iphone, απλά 'απαίδευτο'. Και συνήθως αυτό ισχύει γιατι απο την εμπειρία μου όσοι τάσσονται φανατικά υπέρ των iphone συνήθως δέν έχουν χρησιμοποιήσει άλλη συσκευή ούτε γενικότερα ασχολούνται με τις εξελίξεις στο χώρο, παρα μόνο όταν βγεί το καινούριο iphone.
Βασικά και μόνο το ότι χαρακτηρίζεις κάποιον επειδή αγόρασε κάτι που δεν αρέσει σε εσένα δείχνει πολύ έντονες τάσεις φυλετισμού, ακόμα και αν δεν θέλεις να το παραδεχτείς. Αν θέλεις την γνώμη μου, δεν έχει νόημα να ασχολείσαι με το τι κάνουν οι άλλοι. Ο καθένας έχει τις προτιμήσεις του (δεν ενδιαφέρει το γιατί) και πρέπει να γίνονται σεβαστές.
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
Δεν νομιζω καποιος να κατηγορησε επι προσωπικου καποιον εδω μεσα γιατιμδιαλεξε iphone ή android.
Σχολιαζουν ενα γενικο καταναλωτικο φαινομενο, την αναλυση του οποιου εσυ προφανως δε συμμεριζεσαι.εσύ τρολλάρεις τώρα ή στα σοβαρά το γράφεις;
Για να ξέρω αν δεν πρέπει να απαντήσω απλώς, ή και να απελπιστώ ταυτόχροναΤι διάβολο ρε συ, τόσο πολύ σε δυσκολεύει ο προγραμματισμός στο Android;
Υπάρχει για το iPhone αυτή η συγκεκριμένη καταναλωτική συμπεριφορά, πώς να το κάνουμε δηλαδή! Εδώ το διδάσκουν σε σχολές marketing και διαφήμισης, κι εσύ θέλεις να μας πείσεις πως δεν τρέχει κάστανο και πως οι περισσότεροι το αγοράζουν επειδή είναι πιο γ@μάτα να γράφεις κώδικα για iPhone;
Δεν καταλάβαινω γιατί δεν δέχεσαι αυτό που λέω. Ίσως στο μέλλον να πουλάς μούρη έχοντας γκουμούτσα στο αυτί σου και όλοι ν' αγοράζουν Samsung Note.
Μέχρι τότε, ο βασιλιάς, είναι το iPhone γι' αυτή την δουλειά. Δεν σημαίνει βέβαια πως ΟΛΟΙ το αγοράζουν γι' αυτό.
-
@Χρήστος Λάππας
Η ικανοποίηση των πελατών δεν είναι δείκτης αξιοπιστίας
Συσκευές με τη τελευταία έκδοση υπήρχαν υπάρχουν και θα υπάρχουν (και είναι πολύ πιο φθηνές από iPhone σταθερά ) και οι κορυφαίες εφαρμογές στη μεγάλη πλειοψηφία τους πλέον υπάρχουν και στις 2 πλατφόρμες
Επίσης υπάρχουν κι άλλα θετικά που δεν αναφέρει ο dog , αλλά έχοντας μάθει να ζεις χωρίς αυτά και να περιμένεις τις εξελίξεις μόνο από μια συγκεκριμένη εταιρεία δεν έχει νόημα να αναφερθούν
Αυτό όμως που δεν έχει (ειδικά πλέον ) νόημα είναι να προσπαθεί κάποιος να βγάλει άχρηστη τη πλατφόρμα για να πειστεί (ο ίδιος κυρίως ) ότι έχει κάνει καλύτερη επιλογή με επιχειρήματα τύπου σταθερότητας κόντρα σε υπαρκτά και αδιαμφισβήτητα γεγονότα (file system )
Εγώ το ξέρω ότι δε σου αρέσει και είμαι μαζί σου πάντως
O mjacob είναι που το βλέπει από λόγους καθαρά συμφεροντολογικούς
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
Αυτό όμως που δεν έχει (ειδικά πλέον ) νόημα είναι να προσπαθεί κάποιος να βγάλει άχρηστη τη πλατφόρμα για να πειστεί (ο ίδιος κυρίως ) ότι έχει κάνει καλύτερη επιλογή'Έγραψα εγώ πουθενά τέτοιο πράγμα;
Δεν προσπαθώ να πείσω κανένα ότι κάνω καλύτερες επιλογές από αυτούς. Δεν με ενδιαφέρει το τι αγοράζει ο καθένας με τα χρήματα του.
-
καλα ας αφησουμε τοτε τις ανουσιες διαφωνιες και να περιμενουμε κανα review οταν το παρεις γιατι απο δω μεσα τουλαχιστον μου φαινεσαι ο νουμερο ενας υποψηφιος , σωστα?
-
Λάθος. Δεν χρειάζομαι τηλέφωνο και πέφτει σε πολύ άσχημη συγκυρία.
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Τι διάβολο ρε συ, τόσο πολύ σε δυσκολεύει ο προγραμματισμός στο Android;Υπάρχει για το iPhone αυτή η συγκεκριμένη καταναλωτική συμπεριφορά, πώς να το κάνουμε δηλαδή! Εδώ το διδάσκουν σε σχολές marketing και διαφήμισης, κι εσύ θέλεις να μας πείσεις πως δεν τρέχει κάστανο και πως οι περισσότεροι το αγοράζουν επειδή είναι πιο γ@μάτα να γράφεις κώδικα για iPhone;
Δεν καταλάβαινω γιατί δεν δέχεσαι αυτό που λέω. Ίσως στο μέλλον να πουλάς μούρη έχοντας γκουμούτσα στο αυτί σου και όλοι ν' αγοράζουν Samsung Note.
Μέχρι τότε, ο βασιλιάς, είναι το iPhone γι' αυτή την δουλειά. Δεν σημαίνει βέβαια πως ΟΛΟΙ το αγοράζουν γι' αυτό.
Πουφ... κουραστικοί γίνεστε.
-Όχι δεν με δυσκολεύει τόσο, αλλά καταλαβαίνω τι είναι μαλακία και τι δεν είναι
-εγώ δεν λέω ότι ΔΕΝ υπάρχει η μεν συμπεριφορά. Κάποιοι άλλοι είστε που νομίζετε ότι δεν υπάρχει και η δε.
Είναι τύπου όσοι αγοράζουν audi είναι brand victims που δεν πήραν σέατ, και όσοι πήραν seat είναι γαμώ τους ψαγμένους ΠΟ.
Προφανώς υπάρχει και η πρώτη περίπτωση, αλλά κοίτα να δεις που υπάρχει και μια μάζα κάγκουρων_seat και δεν είναι όλοι ΠΟ.Αγόρασες i4S (αξία 619) -> fashion victim, άσχετος από τεχνολογία
Αγόρασες SIII (αξία 670) -> πω πω φίλε πολύ ψαγμένος, γαμώ τις αγορές έκανες, τα σπάει.
Τελικά και οι δύο την ίδια χρήση κάνουν (facebook, κανά news, καιρό, και τέτοια) [δίνω 80% πιθανότητα να πάρω απαντήσεις: εγώ κάνω αυτό, εγώ κάνω εκείνο, εγώ κάνω το άλλο ]Ο καθένας πουλάει μούρη στους ομοίους του. Αυτό δεν καταλαβαίνεις εσύ.
Ο δήθεν ψαγμένος (είμαι γάτος στο υπερατού) που πουλάει μούρη στους άλλους γάτους του υπερατού, μου είναι παντελώς η ίδια κατηγορία με το fashion victim που πουλάει μούρη στα άλλα fashion victims [απλώς ο καθένας βρίσκει τη δική του γραμμή στο χαρτάκι του υπερατού]Εγώ ποτέ δεν είπα ότι δεν υπάρχει η πλευρά που λέτε, αλλά μόνο και μόνο που προσπαθώ να πω κάτι άλλο, σε εσάς μεταφράζεται -> μα καλά γιατί δεν δέχεσαι αυτό που λέμε.
Σας αρέσει να βλέπετε την άλλη πλευρά, αλλά στη δική σας βλέπετε μόνο τον εαυτό σας. -
O mjacob είναι που το βλέπει από λόγους καθαρά συμφεροντολογικούςαν αγοράζεις κάτι που δεν είναι συμφέρον σου, είσαι ο ορισμός του victim
-
H κυριότερη σύγκριση που θα έπρεπε να κάνεις, ειδικά όταν αναφέρεσαι στους χρήστες που μπαίνουν φβ νέα κλπ είναι
iphone-->οποιοδήποτε android των 200-300 ευρώ, προφανώς όποιος παίρνει galaxy με 700 και αρχίζει τις βαθυστοχαστες αναλύσεις για τα open source κάνοντας την ιδια χρήση με τη γκομενίτσα είναι στην κατηγορία όχι του fashion victim αλλα του h4cSor -
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
O mjacob είναι που το βλέπει από λόγους καθαρά συμφεροντολογικούς
αν αγοράζεις κάτι που δεν είναι συμφέρον σου, είσαι ο ορισμός του victim
αλλο το δικο μου συμφερον αλλο το δικο σου ομως
εσυ γουσταρεις το ios γιατι μπορει να βγαλεις περισσοτερα λεφτα απο οτι στο android , το οποιο αν εισαι developer (υποθετω παντα οτι εισαι ) απορριπτεις για αλλους λογους και οχι τη java
YΓ s3: 510 ευρω
I4 : 560 ευρωΥΓ2 παντως σημερα που ειπα να βγω για καφε στο κοσμο , εβλεπα και πολλα s3 αλλα το iphone iphone
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
το κοινό που αγοράζει ακριβά και μουράτα πράγματα είναι πάνω κάτω το ίδιο ... είτε μιλάμε για μηλοφωνα, είτε για σαμσουκοφωνα, είτε για καγιεν
αλλο που μετα κανει αναπαντητες να τους παρεις τηλ γιατι δεν εχουν μοναδες... αλλα το μηλοφωνο μηλοφωνο...
ενώ αν έχεις σ3 των επίσης 600+ δεν κάνεις αναπάντητες ...
επειδή πήρες το sti πρέπει να πηγαίνεις όλο κόφτες... αλλιώς τι το πήρες το 'αργαλείο' ...
το ιδιο ειναι και για τα γκαλαξι φυσικα. οσο για το σχολιο ειναι αστοχο. η σωστη παρομοιωση επρεπε να λεει ''επειδη πηρες το sti πρεπει λογικα να εχεις να πληρωνεις τα τελη και την συντηρηση''
υ.γ. εχω κινητο με 100 ευρω και γραφω ολα τα απς στα @@ μου!!
-
Αυτό όμως που δεν έχει (ειδικά πλέον ) νόημα είναι να προσπαθεί κάποιος να βγάλει άχρηστη τη πλατφόρμα για να πειστεί (ο ίδιος κυρίως ) ότι έχει κάνει καλύτερη επιλογή με επιχειρήματα τύπου σταθερότητας κόντρα σε υπαρκτά και αδιαμφισβήτητα γεγονότα (file system )
Σιγουρα για ορισμενες χρησεις ειναι πλεονεκτημα να μπορεις να μεταφερεις αρχεια στο τηλεφωνο σου (πχ φοιτητης για εργασιες). Θυμαμαι καποιον που απο μηλο 3G πηγε σε SII και ο λογος που μου ανεφερε ηταν οτι χρησιμοποιουσε το τηλ σαν USB key και μετεφερε ευκολα την μουσικη του και τα αρχεια του ενω το μηλο ηταν κλειστο και δεν θα πηγαινε ποτε πισω στην απλ. Μετα απο μερικους μηνες εδωσε το σαμσουνγκ στον αδελφο του και πηρε 4s γιατι δεν του αρεσε η ποιοτητα του σαμσουνγκ και ζηλευε του αλλους που ειχαν τα μεταλλικα μηλοφωνα. Για αλλους που εχουμε υπολογιστη στο γραφειο δεν βλεπω γιατι θα πρεπει να εχω αρχεια μαζι μου στο τηλ και προτιμω να εχω κατι που παγωνει/ κρασαρει μια φορα τον χρονο στο χειροτερο απο το να κουβαλαω αρχεια που δεν τα χρειαζομαι. Ασε που και στην επαγγλεματικη χρηση δεν επιτρεπεται να μεταφερεις αρχεια σε μη εταιρικους υπολογιστες. Μερικα πλεονεκτηματα του ανδροιδ ειναι αδιαφορα για πολυ κοσμο.
-
αλλο το δικο μου συμφερον αλλο το δικο σου ομωςεσυ γουσταρεις το ios γιατι μπορει να βγαλεις περισσοτερα λεφτα απο οτι στο android , το οποιο αν εισαι developer (υποθετω παντα οτι εισαι ) απορριπτεις για αλλους λογους και οχι τη java
YΓ s3: 510 ευρω
I4 : 560 ευρωτις τιμές από το πλαίσιο τις είδα.
Εγώ έγραψα γιατί από dev πλευρά απορρίπτω το android, και δεν είναι για τα λεφτά.
Τώρα, αν μπούμε στη λογική ότι ο άλλος μας λέει ψέμματα, και να κρίνουμε εμείς ποια είναι η αλήθεια -
οι δικες μου τιμες ειναι απο skroutz και για το samsung τουλαχιστον ξερω οτι ισχυει πανευρωπαικη εγγυηση (αν προβληματιστει καποιος απο το ζητημα της παραεισαγωγης)
EDIT
κοιταξε.. πρωτα απο ολα εγω δε σε κατακρινω (λαθος το εξελαβες ετσι ,αν οντως συνεβη αυτο)
μπορει οντως να ειναι καλυτερα τα πραγματα, ΟΜΩΣ δεν ειναι δωρεαν το να εισαι developer στην apple (της τα σκας και το βλεπεις σαν επενδυση) ουτε πιστευω οτι το κανεις για τη ψυχη της μανας σου και για να 'προσφερεις στη κοινοτητα', αλλιως δε θα ειχες επιλεξει σιγουρα αυτο το δρομο
εχεις επιλεξει τη περισσοτερο (δυνατη) κερδοφορα οδο σε ο,τι αφορα τη συγκεκριμενη ασχολια.. οποτε σε ενδιαφερει και το κερδος
δεχομαι οτι ειναι πιο ευκολο να προγραμματιζεις σε ios, τα εργαλεια που σου παρεχει η apple ειναι καλυτερα, εχεις λιγοτερες συσκευες να υποστηριξεις κτλ αυτονοητα, ομως σε απασχολει και το γεγονος οτι τον κοπο σου στο android (που μπορει να ειναι πολυ μεγαλυτερος) , θα τον κλεψουν καποια κωλοπαιδα στο ipmart και λοιπα sites σε σχεση με τα καλοπαιδα του ios που πληρωνουν ενισχυοντας το καπιταλιστικο μοντελο
αρα σε αντιθεση (ευτυχως ) με αρκετους συναδελφους σου, επιλεγεις να απορριψεις το συγκεκριμενο λειτουργικο
εγω δεχομαι οτι μιλας με ειλικρινεια και δεν αναφερεσαι τοσο στο οικονομικο κομματι (το οποιο ομως δε δεχομαι κιολας οτι σε αφηνει παγερα αδιαφορο ) , αλλα μιλας για το ποσο πιο απλη και ευκολη μπορει να ειναι η δουλεια σου στη μια πλατφορμα σε αντιθεση με την αλλη
και παλι ομως αναφερεσαι σε δικο σου συγκεκριμενο προσωπικο συμφερον που δεν πολυαφορα το χρηστη, εκτος βεβαια αν θες να πεις οτι το android δεν ειναι πολυ δελεαστικο για πολλους προγραμματιστες
σιγα σιγα ομως το παιρνουν αποφαση και βγαζουν εφαρμογες και για το android και πλεον δε νομιζω οτι ειναι 'φτωχο' το μαρκετ οπως ηταν πριν απο 2 περιπου χρονια , απο οταν δηλαδη το θυμαμαι καλα εγω προσωπικα , ουτε εχει τοσα πολλα να ζηλεψει πλεον
τις 30-40 εφαρμογες που χρειαζομαστε για να κανουμε τη δουλεια μας οι περισσοτεροι θα τις βρουμε
-
οι δικες μου τιμες ειναι απο skroutz και για το samsung τουλαχιστον ξερω οτι ισχυει πανευρωπαικη εγγυηση (αν προβληματιστει καποιος απο το ζητημα της παραεισαγωγης)το point είναι ότι έχουν εφάμιλλες τιμές.
κοιταξε.. πρωτα απο ολα εγω δε σε κατακρινω (λαθος το εξελαβες ετσι ,αν οντως συνεβη αυτο)
δεν το εξέλαβα έτσι.
μπορει οντως να ειναι καλυτερα τα πραγματα, ΟΜΩΣ δεν ειναι δωρεαν το να εισαι developer στην apple (της τα σκας και το βλεπεις σαν επενδυση) ουτε πιστευω οτι το κανεις για τη ψυχη της μανας σου και για να 'προσφερεις στη κοινοτητα', αλλιως δε θα ειχες επιλεξει σιγουρα αυτο το δρομο
μιλάς για την επένδυση των 75€ το χρόνο;
Δλδ αν μάθαινες ότι πιο πολλά λεφτά έχω ξοδέψει, συγγνώμη επενδύσει, σε android παρά σε iOS, τότε;εχεις επιλεξει τη περισσοτερο (δυνατη) κερδοφορα οδο σε ο,τι αφορα τη συγκεκριμενη ασχολια.. οποτε σε ενδιαφερει και το κερδος
και τις δύο έχω επιλέξει.
δεχομαι οτι ειναι πιο ευκολο να προγραμματιζεις σε ios, τα εργαλεια που σου παρεχει η apple ειναι καλυτερα, εχεις λιγοτερες συσκευες να υποστηριξεις κτλ αυτονοητα, ομως σε απασχολει και το γεγονος οτι τον κοπο σου στο android (που μπορει να ειναι πολυ μεγαλυτερος) , θα τον κλεψουν καποια κωλοπαιδα στο ipmart και λοιπα sites σε σχεση με τα καλοπαιδα του ios που πληρωνουν ενισχυοντας το καπιταλιστικο μοντελο
αρα σε αντιθεση (ευτυχως ) με αρκετους συναδελφους σου, επιλεγεις να απορριψεις το συγκεκριμενο λειτουργικο
εγω δεχομαι οτι μιλας με ειλικρινεια και δεν αναφερεσαι τοσο στο οικονομικο κομματι (το οποιο ομως δε δεχομαι κιολας οτι σε αφηνει παγερα αδιαφορο ) , αλλα μιλας για το ποσο πιο απλη και ευκολη μπορει να ειναι η δουλεια σου στη μια πλατφορμα σε αντιθεση με την αλλη
αποφάσισε.
Δέχεσαι ότι το λέω με ειλικρίνια, ή τελικά δέχεσαι τους άλλους 45 λόγους που 'δεν με αφήνουν παγερά αδιάφορο';
Στο ξαναείπα, αν αρχίσουμε να κάνουμε second guessing για τα κριτήρια και τα κίνητρα του άλλου, δεν θα πάει και πολύ καλά.Επίσης, for the last time. Το ότι java
σιγα σιγα ομως το παιρνουν αποφαση και βγαζουν εφαρμογες και για το android και πλεον δε νομιζω οτι ειναι 'φτωχο' το μαρκετ οπως ηταν πριν απο 2 περιπου χρονια , απο οταν δηλαδη το θυμαμαι καλα εγω προσωπικα , ουτε εχει τοσα πολλα να ζηλεψει πλεον
τις 30-40 εφαρμογες που χρειαζομαστε για να κανουμε τη δουλεια μας οι περισσοτεροι θα τις βρουμε
ας αφήσουμε καλύτερα αυτή τη συζήτηση για καμιά άλλη φορά.
Συνοψίζοντας, ή αλλιώς γιατί αυτή η συζήτηση καταντάει εκνευριστική και συμπεριφέρεστε χειρότερα από κνίτες (αλλά οι άλλοι είναι τα fanboys).
Λέει κάποιος android γιατί ο ίδιος το προτιμάει -> fact και end of story
Λέω εγώ γιατί προτιμάω -> έχουμε 3 σελίδες να ψάχνουμε μήπως [βασικά να το λέμε ως δεδομένο, αλλά τέσπα] κάτι άλλο κρύβεται από πίσω, να εκλαμβάνουμε τα λεγόμενά μου με οποιοδήποτε πιθανό τρόπο ΕΚΤΟΣ από αυτό που απλώς είπα, να επαναλαμβάνουμε 40 φορές ότι αυτό δεν αφορά κανέναν άλλο εκτός από εμένα...
-
ακομα συνεχιζουμε?
αρχιζει να μου αρεσει πολυ το ασπρο....
προβλεπω πολυς κοσμος να αγοραζει το μαυρο
1.γιατι ειχε ασπρο 4s
2.για να δειχνει οτι εχει το μαυρο μηλο με το μαυρο αλουμινιο ξαι να μην το μπερδευουν :-xγια να πω την αποψη μου.
εν τελη οποιος αγοραζει android και κανει jb και παιζει ΠΟΛΥ με cydia δεν διαfερει και τοσο απο αυτον που rootαρει ενα ανδροιδ.για μενα δεν ειναι ζητημα ποιοτητας ή αλλο γιατι και με τα δυο κανω την δουλεια μου.
απλα κανω καλυτερο συγχρονισμο με το iphoneαρα ο καθενας παιρνει αυτο που θελει.
Α και μην ξεχασω...
εγω που θα εχω Gnex + iPhone 5 πως ονομαζομαι και που ανηκω?sent from my Nexus
-
εγώ κρατάω για κερασάκι στη συζήτηση ότι όσους (πλην ενός) με έχουν ρωτήσει, τους αποτρέπω από το να πάρουν iPhone γιατί τους λέω ότι δεν αξίζει να δώσουν τόσα λεφτά για κινητό
Κατά τ' άλλα, άσπρο εννοείται
-
Ολα αυτα ερχονται προς επιρρωσι αυτων που σου εγραψε ο ΗΦ
αν δεν ακουν εσενα οι ξαδερφες σου που εισαι και ο πιο ειδικος για να δωσεις συμβουλες, καταλαβαινεις για τί επιτυχια του μερκετινΓκ συζηταμε
Εκτος βεβαια αν ειναι powa user οποτε κακως δεν του της εχεις γνωρισειΠροσωπικα, λογω ipad αν μπορουσα να βρω ενα 4 μεχρι 300 θα το επαιρνα, αλλα κομματακι δυσκολο, οποτε θα περιμενω τον κλαμπανο να σουταρει τη μπακατελα του
Μac, MacOS, iphone και συμπαρομαρτούντα ...