-
Καλησπέρα σε όλους είτε έχουν είτε όχι Jimny. Ο λόγος για τον οποίο ανοίγω το topic αυτό είναι για να ενημερωθούμε όλοι μας από τις εμπειρίες του καθενός από εμάς για αυτό το υπέροχο αυτοκίνητο. Το Jimny μου το έχω εδώ και 3 χρόνια με 70000 μικτά klm και το μόνο πρόβλημα ήταν ένας καμένος αισθητήρας εκεντροφόρου ο οποίος αλάχτηκε από την αντιπροσωπία δωρεάν παρόλο που η εγγύηση είχε λήξει πριν 4 μήνες. Αυτός είναι και ο λόγος που η οικογένεια απόκτησε και άλλο ένα Suzuki. Η αντιπροσωπεία ήταν άψογη. Σημείωση ήταν και η μόνη φορά που πήγε συνεργείο όλα τα άλλα τα κάνω μόνος μου. Το άλλο που έχω δει είναι μια μικρή χαλάρωση στο τιμόνι φυσιολογική φαντάζομαι. Αυτά. Περιμένω να ακούσω και άλλουσ και θερμή παράκληση ΟΧΙ Greeklish Ελλαδάρα είμαστε.
-
Καλησπέρα σε όλους είτε έχουν είτε όχι Jimny. Ο λόγος για τον οποίο ανοίγω το topic αυτό είναι για να ενημερωθούμε όλοι μας από τις εμπειρίες του καθενός από εμάς για αυτό το υπέροχο αυτοκίνητο. Το Jimny μου το έχω εδώ και 3 χρόνια με 70000 μικτά klm και το μόνο πρόβλημα ήταν ένας καμένος αισθητήρας εκεντροφόρου ο οποίος αλάχτηκε από την αντιπροσωπία δωρεάν παρόλο που η εγγύηση είχε λήξει πριν 4 μήνες. Αυτός είναι και ο λόγος που η οικογένεια απόκτησε και άλλο ένα Suzuki. Η αντιπροσωπεία ήταν άψογη. Σημείωση ήταν και η μόνη φορά που πήγε συνεργείο όλα τα άλλα τα κάνω μόνος μου. Το άλλο που έχω δει είναι μια μικρή χαλάρωση στο τιμόνι φυσιολογική φαντάζομαι. Αυτά. Περιμένω να ακούσω και άλλουσ και θερμή παράκληση ΟΧΙ Greeklish Ελλαδάρα είμαστε.
-
-
Ο χρήστης Pit έγραψε:
Καλησπέρα σε όλους είτε έχουν είτε όχι Jimny. Ο λόγος για τον οποίο ανοίγω το topic αυτό είναι για να ενημερωθούμε όλοι μας από τις εμπειρίες του καθενός από εμάς για αυτό το υπέροχο αυτοκίνητο. Το Jimny μου το έχω εδώ και 3 χρόνια με 70000 μικτά klm και το μόνο πρόβλημα ήταν ένας καμένος αισθητήρας εκεντροφόρου ο οποίος αλάχτηκε από την αντιπροσωπία δωρεάν παρόλο που η εγγύηση είχε λήξει πριν 4 μήνες. Αυτός είναι και ο λόγος που η οικογένεια απόκτησε και άλλο ένα Suzuki. Η αντιπροσωπεία ήταν άψογη. Σημείωση ήταν και η μόνη φορά που πήγε συνεργείο όλα τα άλλα τα κάνω μόνος μου. Το άλλο που έχω δει είναι μια μικρή χαλάρωση στο τιμόνι φυσιολογική φαντάζομαι. Αυτά. Περιμένω να ακούσω και άλλουσ και θερμή παράκληση ΟΧΙ Greeklish Ελλαδάρα είμαστε.Γεια σου Pit.
Το δικο μου εχει 75000 χλμ το πηρα μεταχειρισμενο. Οταν το πηρα ηθελε δισκο και μπροστα δεξια πλυμνη. Απο κει και μετα δεν παρουσιασε κανενα προβλημα. Εκτος απο κατι ζημιες που εκανα (καθοτι του πινω το αιμα)Τα προβληματα που εχω ακουσει η ξερω απο δικη μου εμπειρια ειναι
- βοηθητικες σχεσεις (χρειαζεται αρκετα πιο κοντες)
- Αδυναμος δισκος
- Σημεια προσδεσης (στραβωνουν ευκολα)
- Τρεμουλο στο τιμονι
οκ, εχει και αλλα που ομως ειναι λεπτομερειες
Λυσεις
- Βαζεις transfer απο sj413
- βαζεις ενισχυμενο
- Φτιαχνεις δεστρες επανω στο σασι
- ζυγοσταθμιση, αλλαγη σινεμπλοκ (μαλλον)
-
Στο νέο Jimny εχουν λυθει τα περισσοτερα απο τα 'προβληματα' που αναφερεις ως αναφορα τις ποιο κοντες κοντες κ.λ.π
-
Ο χρήστης TLG έγραψε:
Στο νέο Jimny εχουν λυθει τα περισσοτερα απο τα 'προβληματα' που αναφερεις ως αναφορα τις ποιο κοντες κοντες κ.λ.πΞέρουμε πότε θα έρθει στην Ελλάδα?
-
Στην Personal Best στον Αλιμο υπαρχει ηδη εδω και 4-5 μερες.
-
Ο χρήστης EL έγραψε:
Στην Personal Best στον Αλιμο υπαρχει ηδη εδω και 4-5 μερες.Είχα την εντύπωση ότι θα το βλέπαμε μετά την Άνοιξη...
-
εχουμε καμια φωτογραφια???
-
Ξέρουμε ρε παιδιά κανένα τρόπο για εύκολη άνοδο της υποδύναμης??
-
Ο χρήστης @ndy έγραψε:
εχουμε καμια φωτογραφια???Δες εδω
http://automoto.flash.gr/news/models/2005/1/25/4389id/
http://www.testdriven.co.uk/news.cfm/suzuki_jimny_estate_revised
http://www.carpages.co.uk/suzuki/suzuki-jimny-estate-21-01-05.asp?switched=on&echo=901313426
http://www2.newcarnet.co.uk/newsarchiveitem.html?id=4314&pos=1
-
ta exw ksanagrapsei:
'
καναμε μια τριημερη εκδρομη με το τζιμνυ ενος φιλου 4 ατομα. μια χαρα πηγαμε, απλα καναμε λιγο οικονομια στα πραγματα που πηραμε μαζι - κι ηταν και χειμωνας. τα δυσκολα ηρθαν μονο οταν χρειαστηκε να διανυκτερευσουμε μεσα στο αυτοκινητο (αποκλειστηκαμε σε ενα ποταμι). Κι αν θελεις επιπλεον χωρους μπορεις παντα να βαλεις μπαγκαζιερα οροφης.στη πολη ειναι το τελειο αυτοκινητο. καβαλαει πεζοδρομια, ειναι μικρο, εχει μικρη καταναλωση, πολυ μικροτερη απο αλλα τζιπ και η εισαγωγη αερα ειναι πανω απο τις εξατμισεις των λεοφωρειων.
στην εθνικη πηγαιναμε ανετα με 130 και μας φανηκε πολυ αθορυβο. Πολυ πιο αθορυβο απο το ραλλυ μου, λιγο περισσοτερο θορυβωδες απο το πολο το οποιο θεωρειται κορυφη στα μικρα απο αποψη ησυχιας. Επισης εκαψε τα μισα απ οτι καψαν οι υπολοιποι της παρεας με 'τερατα'.
Στον επαρχιακο θελει λιγο προσοχη στις στροφες αλλα δεν προβληματιζει
οφροουντ ηταν τελειο, ελαφρυ, με μεγαλες γωνιες προσεγγισης, ραμπας κλπ, περναγε απο εκει που αλλοι κολλησαν. Στο μονο που υστερησε ηταν στο περασμα του ποταμου που λογω μικρου βαρους φοβηθηκαμε οτι θα το παρει το ποταμι. αλλα σε ολες τις αλλες περιπτωσεις, το μικρο βαρος ηταν πλεονεκτημα.
Στα περιοδικα παιρνει παντα τις καλυτερες κριτικες. Ειναι φτηνο και γι αυτο το λυπασαι λιγοτερο απο οτι ενα με διπλασια τιμη.
Γενικα, μετα απο 3 μερες συμβιωση - κυριολεκτικα, αφου κοιμηθηκαμε μεσα, μη ρωτησετε πως - το προτεινω ανεπιφυλακτα.
Α, και κατι ακομα. με 50-60 ευρω τη μερα μπορεις να το νοικιασεις και να δεις και μονος σου τι λεει.
-
Θέλω να ρωτήσω, αν και κατά πόσο ισχύει αυτό που έχω διαβάσει σε όλα τα περιοδικά, ότι το Jimny σε χωματόδρομους με φυτευτή πέτρα είναι προβληματικό στον τομέα της άνεσης. Είναι πραγματικά τόσο μεγάλο το πρόβλημα, ή είναι κάτι που 'αντέχεται'??
-
Ο χρήστης meco έγραψε:
Θέλω να ρωτήσω, αν και κατά πόσο ισχύει αυτό που έχω διαβάσει σε όλα τα περιοδικά, ότι το Jimny σε χωματόδρομους με φυτευτή πέτρα είναι προβληματικό στον τομέα της άνεσης. Είναι πραγματικά τόσο μεγάλο το πρόβλημα, ή είναι κάτι που 'αντέχεται'??Aυτό είναι σχετικό, σίγουρα δεν είναι άνετο σε φυτευτή πέτρα αλλα και σε wrangler που έχω μπεί επίσης δεν ήτανε άνετο (το ίδιο κοπάναγε).
Μεγάλη σημασία έχουν τα δικά του αμορτισέρ μιας και είναι μέτριας ποιότητας και με άλλα η διαφορά είναι τεράστια.
οπως και να'χει πάντως ενα Vitara πχ είναι πολύ πιο άνετο επειδή όσα αυτοκίνητα έχουν άκαμπτο άξονα μπροστά υποφέρουν λόγω ελάχιστης ενδοτικότητας της ανάρτησης προς τα πίσω.
Τωρα αν αντέχεται , πιστευω πως αντέχεται χωρίς πρόβλημα ακόμα και σε πολύ γρήγορους ρυθμούς απλως δεν είναι άνετο. βέβαια ο καθένας το κρίνει για τον εαυτό του αυτό αλλα πχ και οι γονείς μου δεν είχαν πρόβλημα με την άνεσή του.
-
Ο χρήστης bluejimny έγραψε:
εχουμε καμια φωτογραφια???
Δες εδω
http://automoto.flash.gr/news/models/2005/1/25/4389id/
http://www.testdriven.co.uk/news.cfm/suzuki_jimny_estate_revised
http://www.carpages.co.uk/suzuki/suzuki-jimny-estate-21-01-05.asp?switched=on&echo=901313426
http://www2.newcarnet.co.uk/newsarchiveitem.html?id=4314&pos=1
Επειδή ενδιαφέρομαι για αγορά, ξέρει κανένας πότε θα είναι έτοιμο προς διάθεση (εάν δεν είναι ήδη) και εάν έχει διαφοροποιήσεις στην τιμή?
Στις αντιπροσωπείες πάντως δεν αναφέρουν τίποτα για το facelift μοντέλο, είχα πάει πριν από 3-4 μέρες στην αντιπροσωπεία επί της Κηφισίας . -
Παντως ρε παιδια δικαιολογειται η τιμη του Jimny ??
16300 με μεταλικο χρωμα , χωρις προβολεις και radio/cd δεν ειναι υψηλη ??
-
Πρέπει να είναι και με ABS σε αυτή την τιμή. Είναι τσιμπημένο ναί, μονοπώλιο βλέπεις...
-
Ειναι πολλα τα λευτα ..... αλλα η τρελα δεν πληρωνεται!!!!!!
Αλωστε αν δεν θες να δωσεις τοσα παρε Niva θα εχεις και περησσοτερους χωρους και μεγαλυτερες δυνατοτητες εκτος αλλα θα χρειαστει να κανεις και πολλες παραχωρησεις !!!!!!
P.S. Για να εχουμε και καλο ρωτημα το Jimny για το cd θα το παρεις (?) αν δεν εισαι συνηδητοποιημενος για το τι πας να αγορασεις αστο καλυτερα!!!!!
-
Ο χρήστης michailbm έγραψε:
Αλωστε αν δεν θες να δωσεις τοσα παρε Niva θα εχεις και περησσοτερους χωρους **και μεγαλυτερες δυνατοτητες εκτος **αλλα θα χρειαστει να κανεις και πολλες παραχωρησεις !!!!!!
Aυτο θα το σχολίαζα αλλα με έβαλαν στη θέση μου σε άλλο τόπικ
-
ΠΙΟ?????????????
Suzuki Jimny