Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Η ροπή των ντίζελ είναι εντελώς υπερεκτιμημένη και παραπλανητική. Στο τελευταίο τεύχος των 4Τ έχει τεστ i30 1400 diesel και 1400 βενζίνης. Παντού ταχύτερο το βενζινοκίνητο, εκτός από τις ρεπρίζ στις χαμηλομεσαίες στροφές που βολεύουν το ντίζελ. Σε απόλυτες τιμές όμως (π.χ. το ταχύτερο 80-110 ή 120-140) που μπορεί να κάνει το κάθε αυτοκίνητο, το βενζινοκίνητο είναι ταχύτερο. Αυτό ισχύει σχεδόν για όλα τα αυτοκίνητα.
εχω το yaris my11 d4d και φιλος μου εχει το 1.33 με βενζινη. δοκιμασαμε 'κοντριτσες' απο σταση, ρολλ 60 και ρολλ 100 και ειχαμε τα εξης αποτελεσματα.
- απο σταση ειμουν μπροστα μεχρι τα 150, εκει με προσπερασε
- απο ρολλ 60 ειμουν μπροστα μεχρι τα 140
- απο ρολλ 100 ειμουν μπροστα μεχρι τα 130
Ειχαμε ιδιο βαρος (1 ατομο) με μισο ρεζερβουαρ και οι 2 και οι μετρησεις γιναν σε ευθεια. Οταν δοκιμασαμε σε ανηφορα (δερβενι) η διαφορα ηταν μεγαλυτερη υπερ μου. Φυσικα δεν ειχαμε ιδια ταχυτητα στο κιβωτιο αλλα οτι βολευε τον καθενα καλυτερα. Και τελος δοκιμασαμε αλλη μερα με 3 ατομα ο καθενας μεσα σε ανηφορα (περιφερειακος μετα την κατσιμιδη προς επταπυργιο απο 60 ρολλ) και η διαφορα ηταν χαοτικη υπερ μου.
Οποτε δεν ισχυει αυτο που λες, τουλαχιστον στο yaris. Ειδικα σε ταχυτητες κατω των 130χλμ/ω ειναι αρκετα πιο σβελτο, καθως η ροπη (20.5 κιλα) βοηθαει παρα πολυ στα ρεπριζ. Φυσικα να μην αναφερω καταναλωση οπου σε ταξιδι (με 2 ατομα και μπαγκαζια και τα 2 αυτοκινητα) θεσσαλονικη-ιωαννινα εγω εκαψα 5.5λ και το βενζινοκινητο 7.1λ (φουλαραμε και οι δυο μεχρι να σκασει απο το στομιο το καυσιμο για να εχουμε μεγαλυτερη ακριβεια και φυσικα κινουμασταν με ιδια ταχυτητα με εναλλαγες του ποιος ειναι μπροστα για να μην 'κλεβει' απο αεροδυναμικη αντισταση)