Ο χρήστης kiloMeater έγραψε:
Καλα που δεν σκεφτονται ολοι σαν εμενα, αλλιως η αγορα ευοκινητου θα ειχε πεθανει τελειως στην ελλαδα, τουλαχιστον στα αμαξια 30.000+ ευρω...
...μια χαρα -λογικα- το σκεφτεσαι εσυ, (και εγω μαζι σου..., και αρκετοι αλλοι...) και φυσικα ΣΗΜΕΡΑ, το να
'πεταξεις' στην αγορα 30κ για ενα μικρομεσαιο, -οποιο και αν ειναι αυτο- ακουγεται για αρκετους, απο κακογουστο αστειο, εως και προκλητικο για την τραγικη κατασταση στην οποια εχει περιελθει σημαντικο ποσοστο συμπολιτων μας...
Παντα ομως υπαρχουν αυτοι που μπορουν, αυτοι που εχουν την δυνατοτητα, και αυτοι που τελικα δεν πτοουνται
απο την γενικοτερη τραγελαφικη κατασταση της χωρας μας, και σχεδον μιας ολοκληρης γενιας ανθρωπων, που πασχιζουν καθημερινα για την επιβιωση τους...Οποτε, τουλαχιστον για καθαρα φιλολογικο ενδιαφερον -και το γενικοτερο παθος/'αρρωστεια' που εχω για το θεμα αυτοκινητο- απο την πλευρα μου, απλως συγκρινοντας με βαση το ΤΙ αλλο premium καινουργιο υπαρχει στην αγορα, διαπιστωνω οτι ως προταση, στην premum μικρομεσαια κατηγορια, το νεο Α-class, δειχνει αρκετα πιο...ποθητο εμφανισιακα, και σε μια τιμη η οποια δεν 'ξεφευγει' σημαντικα σε σχεση με ανταγωνιστικα premium, με αντιστοιχο επιπεδο εξοπλισμου, και εκδοσεις κινητηρων...
...Και αντε να παρεις καμια ειδικη κατασκευη, κανα παθιαρικο roadster πχ, να καταλαβω...
αλλα για μια A-class, ενα μεσο απλα ψιλο-good looking αυτοκινητο ;
Καλως/κακως, δεν λειτουργει ετσι τοσο μονοπλευρα η αγορα, οι εκαστοτε υποψηφιοι αγοραστες, ακομα και στην σημερινη κατασταση που θυμιζει σε επιπεδο ταξινομησεων, περιπου δυο δεκαετιες πισω...