-
αυτή σε τι έγκειται;
Τα έβγαλε τα λεφτά της;Τελικά ποιο ήταν το νόημα του έργου;
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
αυτή σε τι έγκειται;
Τα έβγαλε τα λεφτά της;Τελικά ποιο ήταν το νόημα του έργου;
Ποιος φορουμιτης είδε την παράσταση και έκρινε οτι ΔΕΝ άξιζε την επιχορήγηση;
Sent from my WT19i using Tapatalk 2
-
?
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
:offtopicviii: ?Εχει σχέση με τους λαθρολαγνους ρε συ Μπιλ
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
:offtopicviii: ?
Εχει σχέση με τους λαθρολαγνους ρε συ Μπιλ
Δεν λεω για το ποστ σου αλλα για τις τελευταιες σελιδες.
-
Τί εχει γραφτει σε αυτο το τοπικο που ναι ειναι εντος θεματος?
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Τί εχει γραφτει σε αυτο το τοπικο που ναι ειναι εντος θεματος?Αυτο να μου πεις
-
ε αφου εφυγε η μονικα, εγινε χαμος στο τοπικο
-
Αχ .... το χάσαμε το κορμί πατριώτη ... fftopic:
-
Τελικά το εξαντλήσαμε το θέμα?.
Τελικά οι λαθρομετανάστες πήραν το δρόμο της επιστροφής?.
Τελικά οι ΧΑ είναι εκτός αντικειμένου?.
Τελικά θα κοιμόμαστε χωρίς κάγκελα στα παράθυρα?.
Τελικά θεσμοθετήθηκε το μεταναστευτικό?.
Τελικά οι παράνομοι εργοδότες είναι τέως παράνομοι?.
Τελικά τα εξώφερτα νοσήματα εξέλειψαν?.
Τελικά οι εξώφερτες που-τάνες καθάρισαν, δεν έχουν AIDS?.
Τελικά χωρίς την ‘αβάντζα’ των πειναλέων υπεγράφησαν σωστές συλλογικές συμβάσεις?
Τελικά οι πόλεις παρεδόθησαν ασφαλείς στους πολίτες τους?.
Τελικά τα κορίτσια μας κυκλοφορούν στον δρόμο χωρίς να κινδυνεύουν να τους σπάσουν το κεφάλι και να της βιάσουν?.
Τελικά αφού έφυγαν 600000 παράνομοι, βρήκαν 600000 συμπολίτες μας δουλειά?.
Και αφού τελικά τίποτα από αυτά δεν έχουν γίνει γιατί πηδάτε την ενότητα μ@λ@κιζόμ#νοι, με γελοίες (διότι αστείες δεν είναι) παραθέσεις?. Όσοι το κάνετε.
Μα και καταλάβετε καλά οι συριζέοι, οι ψευτοδημοκράτες, οι ψευτοαριστερίζοντες, μα και οι δικοί μου νεοδημοκράτες, ότι οι ΧΑγιτες, έχουν έρεισμα. Υπερβολικά διατηπούμενο. Δεν περιμένουν το μάνα εξ ουρανού….
Σπασμωδικά έως φασιστικά ενεργούντες, μα ενεργούν….. και φωτιά στα μπατζάκια μας μα δυναμώνουν….. καθοδήγηση χρειάζονται…… ααααααα ρε Γεωργαλά και σε κορόιδευα στην ΥΕΝΕΔ τότε……
Τελικά εμείς τι κάνουμε?. Μας έδωσε ο θεούλης ένα τόσο δα δερματάκι…… και εμείς ανοίξαμε βυρσοδεψείο……
Α. -
το θεμα δεν εχει εξαντληθει ακομα εχει πολυ ψωμι..
περιμενω να δω ποτε θα ανοιξουν κατασκηνωσεις και επισημη νεολαια της ΧΑ για τη σωστη διαπαιδαγωγηση των νεων με βαση τα προτυπα του ΕΣ (του κανονικου, οχι του σημερινου)
προχθες καθομουν με ενα και μου ελεγε 'θα γινουμε περισσοτεροι , ειμαστε ηδη πολλοι' (και βεβαια)
-
Ο χρήστης antonis-team έγραψε:
Τελικά το εξαντλήσαμε το θέμα?.Ναι ώσπου να κάνει κανένα κακούργημα αλλοδαπός και να το γράψει το defence.net
Τελικά οι λαθρομετανάστες πήραν το δρόμο της επιστροφής?.
Όχι αλλά ετοιμάζουν βαλίτσες γιατί σε λίγο εμείς οι λευκοί και άριοι θα πεινάμε παραπάνω απο αυτούς
Τελικά οι ΧΑ είναι εκτός αντικειμένου?.
Η ΧΑ δεν είχε ποτέ αντικείμενο
Τελικά θα κοιμόμαστε χωρίς κάγκελα στα παράθυρα?.
Όχι θα βάλουμε και άλλα κάθετα ως προς τα υπάρχοντα για να κάνουμε και καρουδάκι
Τελικά θεσμοθετήθηκε το μεταναστευτικό?.
Το ποιό ?
Τελικά οι παράνομοι εργοδότες είναι τέως παράνομοι?.
Ναι
Τελικά τα εξώφερτα νοσήματα εξέλειψαν?.
Εξέλειψαν
Τελικά οι εξώφερτες που-τάνες καθάρισαν, δεν έχουν AIDS?.
Οι που-τάνες φύγαν όλες μείναν μερικές πουτάνες μαζί και οι πελάτες τους που τις πηδούσαν με έξτραδάκι χωρίς κα-πότα
Τελικά χωρίς την ‘αβάντζα’ των πειναλέων υπεγράφησαν σωστές συλλογικές συμβάσεις?
Μα ναι !!! με 300 ευρώ το μήνα 6ήμερο και 14ωρη εργασία
Τελικά οι πόλεις παρεδόθησαν ασφαλείς στους πολίτες τους?.
Αν αρχίσει η παράδοση κρατήστε μου τα Γιάννενα μου αρέσουν τα βατραχοπόδαρα !
Τελικά τα κορίτσια μας κυκλοφορούν στον δρόμο χωρίς να κινδυνεύουν να τους σπάσουν το κεφάλι και να της βιάσουν?.
Όχι ! Επίσης μπορεί να τους έρθει και πιάνο στο κεφάλι
Τελικά αφού έφυγαν 600000 παράνομοι, βρήκαν 600000 συμπολίτες μας δουλειά?.
Αυτό θα γίνει, προσωπικά έχω κρατήσει θέση γωνία Τσιμισκή με Αγ.Σοφίας και θα πουλάω τσάντες ...
Και αφού τελικά τίποτα από αυτά δεν έχουν γίνει γιατί πηδάτε την ενότητα μ@λ@κιζόμ#νοι, με γελοίες (διότι αστείες δεν είναι) παραθέσεις?. Όσοι το κάνετε.
Γιατί είπαμε το εξαντλήσαμε το θέμα
Μα και καταλάβετε καλά οι συριζέοι, οι ψευτοδημοκράτες, οι ψευτοαριστερίζοντες, μα και οι δικοί μου νεοδημοκράτες, ότι οι ΧΑγιτες, έχουν έρεισμα. Υπερβολικά διατηπούμενο. Δεν περιμένουν το μάνα εξ ουρανού….
Δεν είναι ερώτηση δεν απαντάω
Σπασμωδικά έως φασιστικά ενεργούντες, μα ενεργούν….. και φωτιά στα μπατζάκια μας μα δυναμώνουν….. καθοδήγηση χρειάζονται…… ααααααα ρε Γεωργαλά και σε κορόιδευα στην ΥΕΝΕΔ τότε……
Επίσης
Τελικά εμείς τι κάνουμε?. Μας έδωσε ο θεούλης ένα τόσο δα δερματάκι…… και εμείς ανοίξαμε βυρσοδεψείο……
Α.Εμείς γράφουμε στα Fora τι να κάνουμε οι έρμοι
εντιτ: Από όλες τις λέξεις του κόσμου έγραψες σωστά το βυρσοδεψείο !!!
-
μ'αυτα και μ'αυτα, η Χ.Α. φαίνεται να πιανει άνετα διψήφιο νούμερο στις επόμενες εκλογές και θα είναι τριτο κόμμα.
Μολις φανεί οτι εχει εδραιωμένη μια ισχυρη κομματική βαση, θα πανε και 'κανονικοι' πολιτικοί (ή γυρολόγοι της πολιτικής), οπως εγινε και με το ΛΑΟΣ και θα 'εγκατασταθεί' για αρκετα χρόνια στα εδρανα του Ελ. κοινοβουλίου.
Προσωπική άποψη
-
Ο χρήστης bebes έγραψε:
μ'αυτα και μ'αυτα, η Χ.Α. φαίνεται να πιανει άνετα διψήφιο νούμερο στις επόμενες εκλογές και θα είναι τριτο κόμμα.Μολις φανεί οτι εχει εδραιωμένη μια ισχυρη κομματική βαση, θα πανε και 'κανονικοι' πολιτικοί (ή γυρολόγοι της πολιτικής), οπως εγινε και με το ΛΑΟΣ και θα 'εγκατασταθεί' για αρκετα χρόνια στα εδρανα του Ελ. κοινοβουλίου.
Προσωπική άποψη
Το θέμα είναι ότι χρειάζεται παιδεία για να αποεδραιωθεί και sorry αλλά η ήδη πάσχουσα ελληνική παιδεία πλέον αργοπεθαίνει ...
-
Πόσες φορές θα το πούμε, οι αλλοδαποί φταίνε και για την εγκληματικότητα και για την ανεργία. Το οτι εμείς είμαστε μπορντέλο και συνεχίζουμε να τραβάμε τα πλιά μας δεν παίζει κανένα ρόλο.
Edit:Ο χρήστης jtblaster έγραψε:
Το θέμα είναι ότι χρειάζεται παιδεία για να αποεδραιωθεί και sorry αλλά η ήδη πάσχουσα ελληνική παιδεία πλέον αργοπεθαίνει ...Αργοπεθαίνει; Την χάσαμε ήδη...
-
Ο χρήστης jtblaster έγραψε:
μ'αυτα και μ'αυτα, η Χ.Α. φαίνεται να πιανει άνετα διψήφιο νούμερο στις επόμενες εκλογές και θα είναι τριτο κόμμα.
Μολις φανεί οτι εχει εδραιωμένη μια ισχυρη κομματική βαση, θα πανε και 'κανονικοι' πολιτικοί (ή γυρολόγοι της πολιτικής), οπως εγινε και με το ΛΑΟΣ και θα 'εγκατασταθεί' για αρκετα χρόνια στα εδρανα του Ελ. κοινοβουλίου.
Προσωπική άποψη
Το θέμα είναι ότι χρειάζεται παιδεία για να αποεδραιωθεί και sorry αλλά η ήδη πάσχουσα ελληνική παιδεία πλέον αργοπεθαίνει ...
+1 χειροτερα γινονται τα πραγματα...
Στην Καλαματα που εκανα διακοπες ενα 5χρονο κοριτσακι ειπε στον γιο μου οταν της ζητησε να παιξουν μαζι με την μπαλα της, αυτη η μπαλα εινια Καλαματιανη και δεν ειναι για μαυρους ( ο μικρος ειναι μελλαχρινος πολυ και ειχε κανει 25 μπανια)Σκεψου τι γονεις εχει......
-
Ο χρήστης bebes έγραψε:
Προσωπική άποψηHorseshoe politics.
Πάντα έτσι ήταν σε περιόδους 'κρίσης' -
Αγαπητέ jtblaster λυπάμαι που θα σε απογοητεύσω αλλά ο φίλος bebes έχει δίκιο.
Όταν τα λεβεντόπαιδα κοπιάρουν στην εντέλεια το marketing plan εκ Περισσού (σε μπλε αντί για κόκκινη απόχρωση) και φιξάρουν κάποια θεματάκια συμπεριφοράς, είτε τα βαφτίσουν 'αγώνες' τότε θα κάνουν τη δουλίτσα τους μια χαρά (εδραίωση στο 8-10%) και θα μείνουμε εγώ με το Μιτζάκωβο να συζητάμε για το πρωσσικό ιππικό... -
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Αγαπητέ jtblaster λυπάμαι που θα σε απογοητεύσω αλλά ο φίλος bebes έχει δίκιο.
Όταν τα λεβεντόπαιδα κοπιάρουν στην εντέλεια το marketing plan εκ Περισσού (σε μπλε αντί για κόκκινη απόχρωση) και φιξάρουν κάποια θεματάκια συμπεριφοράς, είτε τα βαφτίσουν 'αγώνες' τότε θα κάνουν τη δουλίτσα τους μια χαρά (εδραίωση στο 8-10%) και θα μείνουμε εγώ με το Μιτζάκωβο να συζητάμε για το πρωσσικό ιππικό...α δεν ήταν τελικά το σήμα της 3. SS-Panzer-Division Totenkopf ?
-
Ρε μανια με τον περισσο, μα τοσο βιτσιο πια?
ΕΙΣΤΕ ΥΠΕΡ Η ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ;