-
Το Μ3 φαινεται καλο και ο μαντρας αυτος εχει καλη φημη
δινει εγγυηση??
Νικο ειναι αμαρτια να δωσει 1100 για 4 μηνες.
Τα ποσα που σου ειπε εινα σχετικα,
Δυσκολα θα σου δωσει κανεις 13 για το si αλλα επισης δυσκολα εως με τπτ θα δωσει και καποιος 23-24 για το Μ3.
Μπορει να ψαχεις μεχρι τα χριστουγεννα οποτε το αμαξι αν ειναι ακομ αεκει θα ειναι 1100Ε φθηνοτερο.Επισης πιστευω πως SI +8k δεν ειναι ασχημο σαν προσφορα,
-
+1, σιγα μη πουληθει μεχρι τα χριστουγεννα, τον αφηνεις να του καθεται και να τη χαζευει και στο μεταξυ εσυ ψαχνεσαι
-
-
Ι like...αλλά είναι Ηράκλειο, που σημαίνει δε μπορεί να το τσεκάρει ο μηχανικός μου εδώ. Το είχα δει.
Αν και λίγο τσιμπημένο. 20Κ το έδινε αυτός που είχαμε δει με τον Θάνο, με λιγότερα χλμ με τον οποίο μίλησα και θέλει αυτόματο, όχι χειροκίνητο.
Ο χρήστης roulis21 έγραψε:
Νικο ειναι αμαρτια να δωσει 1100 για 4 μηνες.Και βέβαια είναι αμαρτία.
Από 1/1 το ίδιο αμάξι θα το δίνει με 7Κ διαπραγματεύσιμα. Να μου το θυμηθείτε. Παίζει με 5-6Κ να το πάρω.
Μου έλεγε ότι δεν υπάρχει καθόλου ενδιαφέρον. Πάνε κάτι τύποι με 2μηνες και 3μηνες επιταγές.
Μου είπε ότι το πουλάει επειδή δε μπορεί να το δικαιολογήσει βάσει τεκμηρίου. Το αυτοκίνητο το έχει ένας τύπος που κάνει περιποιήσεις στην Αμφιθέας.
Υ.Γ. Με πρόλαβε ο Παναγιώτης.
-
και απο οτι βλεπω σε αλλα fora παιζειι να εχει χρονισει στη μαντρα (πριν απο φλεβαρη 2012)
ριξε το μαρουλι στο τραπεζι!!
-
Ο χρήστης roulis21 έγραψε:
και απο οτι βλεπω σε αλλα fora παιζειι να εχει χρονισει στη μαντρα (πριν απο φλεβαρη 2012)ριξε το μαρουλι στο τραπεζι!!
Του είπα το δικό μου και 5Κ, αλλά δε το δέχθηκε.
-
Ε σε 4 μηνες θα του πεις το δικο σου +4Κ και θα δεχθει.
-
Μ'αρέσει που πρίν 2 μέρες έγραφες πως δεν θα ασχοληθείς με μαντράδες γιατί είναι χάσιμο χρόνου...
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Παίζει με 5-6Κ να το πάρω.Μην ποντάρεις σε τέτοιες διαφορές στους μαντράδες. Δεν πρόκειται να πέσουν κάτω απο το μαξιλάρι ασφαλείας τους που είναι η τιμή που μπορεί να φύγει εξωτερικό...
-
Ο χρήστης morpheus έγραψε:
Μ'αρέσει που πρίν 2 μέρες έγραφες πως δεν θα ασχοληθείς με μαντράδες γιατί είναι χάσιμο χρόνου...Ήταν καλό κομμάτι, γιαυτό πήγα και το είδα. Είχα απορία αν τα χιλιόμετρα ήταν αληθινά.
Αν είχε καμιά 70άρα κμ, ούτε που θα πήγαινα.
-
Νίκο βγάλε καμιά αγγελία για το δικό σου μήπως σου κάτσει ιδιώτης και πάρεις και καλή τιμή γιατί σε 4 μήνες θα σου βγάλει αντίστοιχη απαξίωση στο δικό σου.
Με full μετρητό πιστεύω ότι θα κάνει κωλοτούμπες ο δικός σου.
-
στουκαρισμένο...?
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/1947391/ -
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Νίκο βγάλε καμιά αγγελία για το δικό σου μήπως σου κάτσει ιδιώτης και πάρεις και καλή τιμή γιατί σε 4 μήνες θα σου βγάλει αντίστοιχη απαξίωση στο δικό σου.Με full μετρητό πιστεύω ότι θα κάνει κωλοτούμπες ο δικός σου.
εκει ακριβως ειναι το θεμα. Πεφτει το Μ, αλλα πεφτει και το δικο σου ομως ταυτοχρονα...
και επειδη το Μ εχει ηδη πεσει πολυ, πιο πιθανο ειναι το δικο σου να χανει περισσοτερα πλεον.αμα πηγαινουν με επιταγες, πιστευω οτι με 8Κ στο χερι θα το δωσει και θα σου στειλει και καρτα τα Χριστουγεννα
-
στουκαρισμένο...?
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/1947391/Απελπισμένο...? (ιδιοκτήτη)
Οι ζάντες είναι ελεεινές...
-
στουκαρισμένο...?
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/1947391/Απ'όσο ξέρω όχι. Μάλιστα κατά 99% έχει πουληθεί. Το πήρε ένας από ένα άλλο φόρουμ. Τις ζάντες δε τις θέλει πάντως.
-
Για να μην έχουν τσεκάρει απο την Athens Car το box 'Ατρακάριστο' στην έτοιμη φόρμα πάντως...
Σύνήθως είναι το πρώτο που κλικάρουν ακόμα και αν δεν είναι... -
Για να φοράει κι αυτές τις άθλιες ζάντες πάντως, παίζει οι αυθεντικές να έχουν γίνει κομμάτια σε κανένα κράσπεδο.
-
Η να εφαρμοσε το 'μπαινω με τις παντες και βγαινω με τις ζαντες'
-
Αν είναι αυθεντικές είναι πανάκριβες, αν και άθλιες.
-
στουκαρισμένο...?
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/1947391/Πήγε και το είδε ο άνθρωπος και έφυγε τρέχοντας.
Το μόνο σημείο που δεν είναι βαμμένο λέει είναι το πίσω αριστερό φτερό και το πορτ-μπαγκάζ. Μάλιστα λέει ότι δεν είναι βαμμένο σε Alpineweis, αλλά σε άλλο πιο ζαχαρί χρώμα.
Επίσης έχει αλλάξει και μοτέρ. Κόστος του μοτέρ, ρουλεμάν, βολάν, δίσκου: 32.000 ευρώ.
-
Ίνε καλή εφκερία
BMW FORUM