-
Σήμερα 1,749 στο γνωστό πρατήριο...
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Μέρα τη μέρα το πάτε ε; Χλιδήηηηηηηηη!!!
Να μην ξέρεις τι σου ξημερώνει.Εννοώ ότι παρακολουθείτε στα πρατήρια την τιμή της βενζίνης κάθε μέρα, μην πω και κάθε ώρα.
Παράλληλα και έμμεσα σχολιάζω τη χλιδή που μας και σας προσφέρουν οι 'ελεύθερες' αγορές. -
Σημερα ειδα σε πρατηριο ΒΡ (οχι απο τα 'ακριβα' στη Λαρισα) την 100σταρα στα 2,059€
μου ηρθε κάπως... δεν ειχα ξαναδει το '2' μπροστα...
-
Ο χρήστης bebes έγραψε:
Σημερα ειδα σε πρατηριο ΒΡ (οχι απο τα 'ακριβα' στη Λαρισα) την 100σταρα στα 2,059€μου ηρθε κάπως... δεν ειχα ξαναδει το '2' μπροστα...
Δεν κυκλοφορεις πολυ ε;
-
Ο χρήστης bebes έγραψε:
Σημερα ειδα σε πρατηριο ΒΡ (οχι απο τα 'ακριβα' στη Λαρισα) την 100σταρα στα 2,059€μου ηρθε κάπως... δεν ειχα ξαναδει το '2' μπροστα...
Μάλλον έχεις λάθος εντύπωση για τα ακριβά και τα φτηνά. Εγώ βλέπω 1,77 - 1,78 (όχι στη Λάρισα βέβαια).
Όπως και να το κάνεις πάντως, είναι κάπως το 2 μπροστά
-
1.77 100αρα;
-
Ο χρήστης Billopoulos έγραψε:
1.77 100αρα;Δεν το είδα
Δεν προσέχω την 100άρα καθόλου. -
Ασπρόπυργο, στο ρεύμα προς Κόρινθο, την Παρασκευή η 95άρα είχε 1.719 πάντως.
Sent from my Neo V using Tapatalk
-
έπεσε λίγο η 97αρα vpower...1,829 σήμερα! 4 λεπτά κάτω!
-
Καπου οχι και πολυ μακρυα:
France To 'Temporarily' Lower Fuel Tax
French Prime Minister Jean-Marc Ayrault has recently unveiled government plans to lower the tax on fuel as part of efforts to curb the rising costs of petrol and diesel in France.
Interviewed on BFM television and RMC following a council of ministers meeting, Prime Minister Ayrault announced plans to introduce a “modest” and “temporary” reduction in fuel tax to ease the burden at the pumps.
Following a planned meeting with the country’s stakeholders, notably refining and distribution companies, scheduled to take place on August 28, the government intends as a second step to introduce a mechanism to regulate the price of fuel, Ayrault added, while underscoring the need for producers and distributors to assume “their own share of the effort”.
......
A floating domestic tax on petroleum products (taxe intérieure sur les produits pétroliers – TIPP) for petrol and diesel would lower taxes when oil prices rise and raise duties when prices fall.
http://www.tax-news.com/news/France_To_ ... 56983.html -
Ο χρήστης VANGSKG έγραψε:
Σήμερα 1,749 στο γνωστό πρατήριο...Χθες από το Aegean της Αλιπέδου στον Πειραιά και ανεβαίνοντας τη Θηβών (3-4 πρατήρια) παντού η ίδια τιμή, 1.749. Τρελό price fixing...
-
Ο χρήστης bebes έγραψε:
Συντοπιτη μου, μην φοβασαι εαν σου ηρθε καπως.
Σε κανα 3μηνο θα το συνηθισεις
-
πιστευετε οτι αξιζει η shell 97 εναντι της απλης?
εχετε δει διαφορα?(εγω προσωπικα οχι παντως)
την χρησιμοποιω αναγκαστικα ομως για το manual μιλαει για 98αρα και αυτη ειναι οτι πιο κοντινο? -
Ο χρήστης Giorgos20 έγραψε:
την χρησιμοποιω αναγκαστικα ομως για το manual μιλαει για 98αρα και αυτη ειναι οτι πιο κοντινο?Τι αμαξι εχεις που απαιτει 98αρα;
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
την χρησιμοποιω αναγκαστικα ομως για το manual μιλαει για 98αρα και αυτη ειναι οτι πιο κοντινο?Τι αμαξι εχεις που απαιτει 98αρα;
Seat cordoba 1.4 101
αναφερει οτι με την 95 θα χω μειωμενη αποδοση
οταν βαζω 95 αρχιζει τα πυρακια...
με 97 ολα κομπλε.
στο μονο που δε βλεπω διαφορα ειναι στην αποδοση..
με 100αρα racing δε το συζητω..αλλο αμαξι, που λεει ο λογος... -
Ο χρήστης Giorgos20 έγραψε:
Seat cordoba 1.4 101
με 97 ολα κομπλε.
με 100αρα racing δε το συζητω..αλλο αμαξι, που λεει ο λογος...Εισαι σιγουρος οτι λεει οτι θα εχεις μειωμενη αποδοση;Το ταμπελακι λεει 95-98 αν δεν κανω λαθος και σιγουρα δεν εχεις και κανενα ειδικο κινητηρα.
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Seat cordoba 1.4 101
με 97 ολα κομπλε.
με 100αρα racing δε το συζητω..αλλο αμαξι, που λεει ο λογος...Εισαι σιγουρος οτι λεει οτι θα εχεις μειωμενη αποδοση;Το ταμπελακι λεει 95-98 αν δεν κανω λαθος και σιγουρα δεν εχεις και κανενα ειδικο κινητηρα.
εννοείται ενταξει,1400 αρι 10ετιας ειναι αλλα,θελω μιας και τον εκανα rebuild να του βαζω κατι καλο,απλως το θεμα ειναι οτι δεν ξερω αν αξιζει μιας και η μονη διαφορα που ειδα ειναι οτι χτυπαει λιγο πυρακια με 95 και δε ξερω αν δημιουργει προβλημα...
95/98 λεει το ταμπελακι ναι..
οσον αφορα τη μειωμενη αποδοση το γραφει στο manual... -
Η χαμηλοτερη τιμη για την απλη αμολυβδη πυο ειδα σημερα στην Αθηνων Κορινθου ηταν 1,73 στο υψος των διυλιστηριων. Οι ουρες ηταν εμφανεις. Στην Αθηνα επιμενουν ολοι στα 1.78 με 1,79.
-
Ο χρήστης christos.dimou έγραψε:
Η χαμηλοτερη τιμη για την απλη αμολυβδη πυο ειδα σημερα στην Αθηνων Κορινθου ηταν 1,73 στο υψος των διυλιστηριων. Οι ουρες ηταν εμφανεις. Στην Αθηνα επιμενουν ολοι στα 1.78 με 1,79.Στα διυλιστηρια Ασπροπυργου ή της Κορινθου;Σε τι εταιριας βενζιναδικα στην Αθηνα λες;
-
Ο χρήστης amazing έγραψε:
Στη γειτονιά η BP απ'όπου βάζω την έχει 1.87 και η Shell τη v-power 1.90......Εσύ είσαι πολύ large!
Βενζίνη ώρα μηδέν!