-
μια χαρα ειναι η ροδος , ο Ορεστης κλαιγεται συνεχεια
-
Οι 3 από τις 4 μονάδες ΠΖ που έχει η Ρόδος είναι μια χαρά, μάλλον παραπάνω από μια χαρά.
Ο Ορέστης έπεσε ΣΤΗΝ περίπτωση, απλά. -
Επειδή έχω περάσει από τα μέρη σας, η Ρόδος είναι κούκλα!
Για τα στελέχη...
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Επειδή έχω περάσει από τα μέρη σας, η Ρόδος είναι κούκλα!Για τα στελέχη...
στο φαληρακι?
-
Κι εγώ μια χαρά πέρασα στη Ρόδο, ιδίως το καλοκαίρι που μας πήγαινε στην χειρότερη 1-1 (ήμασταν πλήρεις λόγω πληθώρας βυσμάτων)...
-
Ο χρήστης StavrosG έγραψε:
Οι 3 από τις 4 μονάδες ΠΖ που έχει η Ρόδος είναι μια χαρά, μάλλον παραπάνω από μια χαρά.
Ο Ορέστης έπεσε ΣΤΗΝ περίπτωση, απλά.Ετσι ειναι Σταυρο , απλα του Ορεστη του αρεσει να κλαιγεται .
-
Κι εσύ που το έπαιζες λελες ενώ δεν είχαν πέσει τα λέπια από πάνω σου ήταν καλύτερα δηλαδή
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
μια χαρα ειναι η ροδος , ο Ορεστης κλαιγεται συνεχειαΜιλαει ο ενας που κλαιγοταν συνεχεια για τον αλλον που κλαιγοταν συνεχεια.
Και πεταγεται η τσουτσου ο Θωμας και θελει να μας πεισει οτι κι αυτος πιεστηκε στον στρατο που τα μπομπολια του εγιναν 3πλασια απο το ξυσιμο.Συνεχιστε, εχετε πλακα.
-
εγω δε κλαιγομουν, εκλαιγα κανονικα
-
Καλα, αμα διαβαζεις Θωμα θα λες αν δεν τον ξερεις οτι ο υποστρατηγος του εκανε τουλαχιστον δυπ πιπες τη μερα, τοση βαρβατηλα απορω πως χωρεσε σε ενα στρατοπεδο
-
Σαν σημερα παρουσιαστηκα στο ΚΕΤΘ Αυλωνα , περασε ηδη ενας χρονος Ατελειωτος χαβαλες και μια χαλαροτητα .
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Σαν σημερα παρουσιαστηκα στο ΚΕΤΘ Αυλωνα , περασε ηδη ενας χρονος Ατελειωτος χαβαλες και μια χαλαροτητα .να το κανουμε εθνικη εορτη ρε παιδι μου
-
Ο κόσμος είναι μικρός.
'Συνελήφθη' ο αγαπητός efthymis στην Κ. Πύλη του στρδου Παπάγου (ΥΠΕΘΑ), με άριστη εμφάνιση και φέρων κάλυμμα κεφαλής (μπερέ), παρά το γεγονός ότι ήταν σε κλειστό χώρο!!!Σαν να πήρε κιλάκια όμως, εκτός αν αυτό συνέβη πρίν την κατάταξη, αφού είχα να τον δώ και 5-6 μήνες.
Αλλωστε, εκεί που υπηρετεί, πώς να τα 'κάψει' ???? -
ειναι ψαρακλας ακομα θα τον φοραει και στον υπνο του
ΥΓ πες μου οτι φορουσε και μπερε χωρις στολη εξοδου να πεσουν οι καμπανες
-
Ο χρήστης dbekos έγραψε:
Ο κόσμος είναι μικρός.
'Συνελήφθη' ο αγαπητός efthymis στην Κ. Πύλη του στρδου Παπάγου (ΥΠΕΘΑ), με άριστη εμφάνιση και φέρων κάλυμμα κεφαλής (μπερέ), παρά το γεγονός ότι ήταν σε κλειστό χώρο!!!Σαν να πήρε κιλάκια όμως, εκτός αν αυτό συνέβη πρίν την κατάταξη, αφού είχα να τον δώ και 5-6 μήνες.
Αλλωστε, εκεί που υπηρετεί, πώς να τα 'κάψει' ????Τι εκανε εκει?? Αλλου υπηρετει
-
Είδε φώς και μπήκε !
-
Ο χρήστης dbekos έγραψε:
Είδε γυναίκες και μπήκε ! -
Ο χρήστης dbekos έγραψε:
Ο κόσμος είναι μικρός.
Αλλωστε, εκεί που υπηρετεί, πώς να τα 'κάψει' ????2K....τηλεγραφικά
-
ωχ μας πιασανε!!
Δεν υπηρετω εκει πηγα να κανω επισκεψη στον Ορεστη αλλα ειχε δουλεια Για το μπερε μας επρηξε ο αρχιλοχιας στην εισοδο και δεν ειχε νοημα να ανοιξουμε συζητηση Εξοδου παντα κε Qsis, αφου μονο εξω τη χρειαζομαστε!! Οσο για τα κιλακια... φανταστειτε εχασα και μερικα στο κεντρο!!
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Είδε γυναίκες και μπήκε !
Επαθα 2-3 εγκεφαλικα οσο περιμεναμε το βανακι...
Χαρηκα πολυ για την απροσμενη συναντηση, ελπιζω και σε οργανωμενη συντομα!!!
-
Ο χρήστης efthymis έγραψε:
:lipsealed: ωχ μας πιασανε!!Δεν υπηρετω εκει πηγα να κανω επισκεψη στον Ορεστη αλλα ειχε δουλεια Για το μπερε μας επρηξε ο αρχιλοχιας στην εισοδο και δεν ειχε νοημα να ανοιξουμε συζητηση Εξοδου παντα κε Qsis, αφου μονο εξω τη χρειαζομαστε!! Οσο για τα κιλακια... φανταστειτε εχασα και μερικα στο κεντρο!!
εγω δε θυμαμαι πού ειχα την εξοδου απο ενα σημειο και μετα
401 και ΑΣΔΥΣ πηγαινα με τη κανονικη και 401 εσκαγα και με τζοκευ, εβγαινα απο τη πυλη του νοσοκομειου με τζοκευ, μεσα στο στρατοπεδο μου φορουσα και μπερε.. ο,τι εβρισκα προχειρο στο πορτ μπαγκαζ εβαζα
στη πραγματικοτητα λιγοι ξερουν τι ισχυει και τι οχι ακομα και στρατονομοι υπαρχουν που δε ξερουν
στο μονο που θα σκαλωναν ολοι ειναι αν εισαι ασκεπης σε εξωτερικο χωρο και αν ειχες τελειως χαλια αρβυλες
Περί Θητείας [#3]