-
Ο χρήστης 224.v έγραψε:
Για την περιπτωση να βραχει κινητο προσωπικα κανω το εξης ειδικα δε σε θαλασσα.. το ξεπλενω με γλυκο νερο αφου βγαλω αμεσως την μπαταρια... και μετα στον ηλιο για στεγνωμα αφου το 'τιναξω' να φυγουν τα πολλα νερα... επιασε σε δυο περιπτωσεις... μια χαρα...Αρχικά θέλει όντως ξέπλυμα. Μετά μπορείς να το φυσήξεις με ένα πιστολάκι μαλλιών.
Αν έχει πάρει βαθιά υγρασία, πρέπει να το βάλεις σε ένα μπολ γεμάτο ρύζι, να το χώσεις μέσα και να μείνει και για 3 ημέρες ακόμα. -
Yπαρχουν και τα σακουλακια με σιλικα που απορροφουν την υγρασια.
-
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Σε ipod touch αγορασμενο απο media markt εχει προβλημα οτι χανει το σημα wifi. Αλλο ipod touch αγορασμενο απο εξω δεν εχει καποιο προβλημα. Ξερει καποιος τι μπορει να ειναι;
Ελαττωματικό??
Τελικα το τσιπ που εχει το συγκεκριμενο μοντελο δεν συνεργαζεται καλα με ρουτερ dlink. Το αλλο touch εχει αλλο τσιπ για το wifi απο οτι φαινεται.
-
Ο χρήστης thvarveris έγραψε:
Με 3GS δε βλέπω να είστε για πολύ μαζί.
Ρε αηφόνι να είναι και ότι να ναι. Άσε που με το 3GS θα φαίνεται και 'παλιά' στον χώρο
Η ιστορία με δικαίωσε.
viewtopic.php?p=2592163#p2592163 -
Ο χρήστης InFiNiTy έγραψε:
Με 3GS δε βλέπω να είστε για πολύ μαζί.
Ρε αηφόνι να είναι και ότι να ναι. Άσε που με το 3GS θα φαίνεται και 'παλιά' στον χώρο
Η ιστορία με δικαίωσε.
viewtopic.php?p=2592163#p2592163Η πλάκα είναι ότι το είχα διαβάσει αυτό, αλλά δεν είχα προσέξει τις ημερομηνίες.
Τι να πεις; Η νεολαία δεν εκτιμά τις διαχρονικές αξίες... -
Είστε εκτός θέματος.
-
Μετά από διάφορες ανακατατάξεις που έγιναν στο σπίτι, κληρονόμησα έναν iMac G3 σε μπλε χρώμα, από τους τελευταίους που βγήκανε, σε εξαιρετική κατάσταση και με φρέσκοεγκατεστημένο Tiger πάνω.
Είναι μεν αρχαιολογία πλέον, αλλά δεν μου πάει η καρδιά να τον πετάξω και σκέφτομαι να τον φυλάξω σε μια γωνία μέχρι να βρει τον δρόμο του προς το μουσείο. Είναι γλυκούλης ο άτιμος. Τι λέτε;
-
-
Όχι, ο δικός μου είναι μπλε.
(και για να σας προλάβω, δεν έχει θάλασσα κοντά)
-
Δεν πειράζει και ποτάμι ή λίμνη την ίδια δουλειά κάνουν!
-
Ο χρήστης ast έγραψε:
Μετά από διάφορες ανακατατάξεις που έγιναν στο σπίτι, κληρονόμησα έναν iMac G3 σε μπλε χρώμα, από τους τελευταίους που βγήκανε, σε εξαιρετική κατάσταση και με φρέσκοεγκατεστημένο Tiger πάνω.Είναι μεν αρχαιολογία πλέον, αλλά δεν μου πάει η καρδιά να τον πετάξω και σκέφτομαι να τον φυλάξω σε μια γωνία μέχρι να βρει τον δρόμο του προς το μουσείο. Είναι γλυκούλης ο άτιμος. Τι λέτε;
αν δε τον θες ενδιαφέρομαι για την απόκτηση ενός mac για να μπορώ να προγραμματίζω εφαρμογές για ios. λες να κάνει αυτός; τι specs έχει;
-
δύσκολα να βάλεις τελευταία OS / xcode / κλπ
Ο φτηνότερος τρόπος αν θες native μηχάνημα είναι mac mini. Αλλιώς vmware.ast αν σε ενδιαφέρει συλλεκτικά, εννοείται να τον κρατήσεις
-
Στο eBay μπορεί να πιάσει κανένα ενδιαφέρον ποσό, ψάξτο λίγο.
-
Λέω να τον κρατήσω γιατί ούτε τα € που θα μου αποφέρει είναι τόσα, και όπως προείπα τον βρίσκω όμορφο, ίσως στολίζει κανένα μελλοντικό γραφείο σαν κάτι παλιές γραφομηχανές τώρα.
Χώρια που δεν είχα ποτέ υπολογιστή με Mac OS, οπότε ίσως εξοικειωθώ λιγάκι και αποφασίσω να πάρω κάτι σύγχρονο.
-
Στο mbp μου έχω ακόμα τα 10.5 και έλεγα μήπως αναβαθμιστώ στην αρχή με snow leopard. Το θέμα είναι ότι το dvd driver είναι χαλασμένο ενώ εδώ που είμαι δεν έχω τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσω to driver 2ης συσκευής. Δεν υπάρχει δυνατότητα να γίνει μέσω ίντερνετ η αγορά του λειτουργικού (όπως με τα lion) και να γίνει η εγκατάσταση χωρίς το dvd-driver;
-
Έχω την εντύπωση ότι το upgrade path είναι 10.5 -> 10.6 -> 10.7, υποχρεωτικά. Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να αγοράσεις το DVD ή να βρεις στο internet (πχ. torrent) το 10.6 (γιατί δεν υπήρξε ποτέ διαθέσιμο στο app store) πριν αναβαθμιστείς στην έκδοση 10.7.
-
Δεν κάνει rotate η νέα version του fb. Μόνο σε μένα συμβαίνει αυτό;
-
Ο χρήστης Ernani έγραψε:
Έχω την εντύπωση ότι το upgrade path είναι 10.5 -> 10.6 -> 10.7, υποχρεωτικά. Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να αγοράσεις το DVD ή να βρεις στο internet (πχ. torrent) το 10.6 (γιατί δεν υπήρξε ποτέ διαθέσιμο στο app store) πριν αναβαθμιστείς στην έκδοση 10.7.Unofficially, μπορείς να πάς και απο 10.5 σε 10.7 κατευθείαν, αρκεί να έχεις το 10.7 σε κάποιο bootable usb
-
Μετά το 10.8.1 παρατήρησα ότι το spotlight αργούσε πολύ να βρει τις εφαρμογές μου. Αντί για τα απολύτως άμεσα αποτελέσματα που έχω συνηθίσει, έπαιρνε αρκετά δευτερόλεπτα για να ανταποκριθεί. Παραδόξως, αυτό συνέβαινε μόνο στις εφαρμογές, τα αποτελέσματα ιστοσελίδων, email, λεξικών, επαφών, αριθμομηχανής κλπ εξακολουθούσαν να βγαίνουν αμέσως.
Η λύση είναι πολύ απλή και την παραθέτω εδώ σε περίπτωση που αντιμετωπίζει και άλλος το πρόβλημα.
Ανοίγουμε το terminal και πληκτρολογούμε αυτές τις 2 εντολές:
πρώτα sudo mdutil -E / (θα μας ζητήσει administrator password)
και μετά sudo mdutil -i on /
Σε λίγα δευτερόλεπτα το spotlight θα βγάλει μια τελεία στο κέντρο του μεγεθυντικού φακού και θα κάνει reindexing που μπορεί να διαρκέσει αρκετά λεπτά. Μετά από αυτό οι εφαρμογές θα εμφανίζονται και πάλι άμεσα.
Μac, MacOS, iphone και συμπαρομαρτούντα ...