-
δεν εχω παιξει το πρωτο οποτε η διαφορετικοτητα του δε με ενοχλει
παντως βρηκα εναν απο τους βασικους λογους που ειχα θεμα..
πηγαινα να σκοτωσω τερατα χωρις ασημενιο ξιφος
τωρα εφτιαξα ενα και τα σπαω -
σαν να παιζεις half life 2 και να λες wtf στο τελος αφου δεν θα ξερεις γιατι
-
παντως παιζοντας το λιγο ακομα και καταλαβαινοντας το περισσοτερο μπορω να πω οτι μου αρεσει αρκετα
δε καταλαβαινω τι σε χαλαει ή τι χαλασαν κατα την αποψη σου σε σχεση με το πρωτο
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
παντως παιζοντας το λιγο ακομα και καταλαβαινοντας το περισσοτερο μπορω να πω οτι μου αρεσει αρκεταδε καταλαβαινω τι σε χαλαει ή τι χαλασαν κατα την αποψη σου σε σχεση με το πρωτο
οταν κανεις ενα game επεισοδιο ε πρεπει να κρατας το Immersion σε ενα επιπεδο ρε παιδι μου
ναι σαν game ειναι μια χαρα αλλα το story απο ενα σημειο και μετα ειναι οτι να ναι
-
interesting
http://www.kickstarter.com/projects/659 ... scover_popΤο new DMC ειναι must play και θα ειναι pure epicness και οχι σαν την παπαρια το 4. Το 3 ειναι all time favourite.
-
-
Σιγη ιχθυος για το ποτε θα βγει ομως Μας εχουν γκαστρωσει.
-
οποτε και να βγει εμεις θα το παιξουμε
πω πω πολυ γρηγορα το εβγαλα το dawnguard.. αυτα παθαινεις αμα εισαι μεγαλο level στα παιχνιδια της bethesda , προχωρας και σφαζεις
2 quests ακομα
-
τι να παιξεις μεγαλη φωτοσοπια ειδικα στην ss με το αεροπλανο
-
σιγα τα αφταστα γραφικα
πριν απο λιγο καιρο παιξαμε αυτο απο τη ιδια εταιρεια
ολο αυτα διαβαζω.. προφανως τα screenshot ΔΕΝ ειναι απο κονσολες , αλλα απο δυνατο pc
η rockstar δε θυμαμαι να μας δουλευε με τα γραφικα του gta 4 τα trailer υπαρχουν να τα δει οποιος δε πιστευει
-
το 4 εγινε Playable μετα απο το τελευταιο Patch αλλα τα γραφικα δεν ηταν και τιποτα το ουαου να πεις
-
Για τότε ήταν καλά τα γραφικά του IV, οι απαιτήσεις ήταν παράλογες.
-
καλα και τωρα οι απαιτησεις του fsx ειναι παραλογες για να το παιξεις στο full δεν εχει να λεει αυτο τα Patch δεν βγηκαν για αυτο τον λογο αλλα γιατι ηταν πρωτα bug και μετα game
-
-
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
το 4 εγινε Playable μετα απο το τελευταιο Patch αλλα τα γραφικα δεν ηταν και τιποτα το ουαου να πειςμα ουτε και του 5 ειναι ουαου, ειναι φοβερα για open world οπως ηταν και του 4 τοτε που βγηκε
απλα ηταν ανουσια βαρυ παιχνιδι, κατι που ελπιζω να μη συμβαινει και στο 5 γιατι σαν παιχνιδι ηταν φοβερο και λογικα θα ειναι και το 5
-
τι λετε για darksiders ?
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
τι λετε για darksiders ?Την περασμενη εβδομαδα τερματισα το πρωτο και τωρα παιζω το δευτερο.
Φοβερα παιχνιδια με το 2ο σαφως βελτιωμενο και λιγο ποιο RPGοποιημενο
Ειδικα το πρωτο ειναι απο τα διαμαντακια που δεν ελαβαν την δεουσα προσοχη. -
μην το λες.. ειχε ακουστει αρκετα και το πρωτο
παντως μου αρεσουν τα rpg στοιχεια του 2 , γενικα μου αρεσει που εχει τοσα πολλα στοιχεια απο διαφορες κατηγοριεςτο μονο που με χαλαει παντως ειναι οτι το port στο pc εγινε βιαστικα.. λενε θα βγαλουν patch αλλα μεχρι τοτε μαλλον θα το χω τελειωσει
και εννοειται οτι και στο pc θελει controller. με ποντικι/πληκτρολογιο πρεπει να ειναι πολυ εκνευριστικο (δε το δοκιμασα βεβαια)
-
διαβαζα σχετικα με το darksiders στο gamespot και λεει ενας ..
Ο χρήστης ib_banging έγραψε:
Its like god of war, pop, DMC4 and Assassins Creed!
Like how Apple sues Samsung for things like Bounce Back on iOS, what would us gamers do if people starting patenting things like the PoP wall run?!!!???
-
Μιας και είπα για παιχνίδια , angel εσύ πρέπει να παίξεις σίγουρα darksiders 2 μιας και είσαι Nintendo-αναθρεμμένος
Αν δηλαδή γουστάρεις Zelda pop κτλ δεν παίζει να μην το απολαύσεις
Games (PC,PS,XBOX,Wii,κλπ)