-
τα βλεπω, δεν τα βλεπω?
-
Εφθασαν σημερα τα ακουστικα (handsfree) ur beats για το One x μου
Αν και ειχα τις αμφιβολιες μου για την ποιοτητα ηχου (γενικα ολων των dr dre ακουστικων απο αυτα που εχω διανβασει) μπορω να πω πως με εξεπληξαν ευχαριστα
Εχουν καλη αποδοση μπασων χωρις ωστοσο να χανουν σε μεσαια και πριμα
Το handsfree λειτουργει κανονικα και απροβληματισταΠαραθετω και απο που τα πηρα για να προλαβω τυχον ερωτηση
http://www.ebay.co.uk/itm/DR-DRE-MONSTE ... 231ec82261 -
Το Gnex άρχισε να μου κάνει τα τρελά του
Κατα διαστήματα νομίζει οτι το έχω συνδέσει στο φορτιστή και ανάβει η οθόνη μόνη της και βγάζει τον κεραυνό στο εικονίδιο της μπαταρίας. Ψάχνοντας είδα οτι είναι γνωστό πρόβλημα και λύση απ όσο είδα κανείς δέν είχε.
-
No worries, έρχεται το νέο Nexus right on time.
-
πραγματικά αυτη η σειρα Nexus δεν μου δινει κανενα λόγο να αποχωριστώ το αειθαλές S2. Τεχνικά δεν υπάρχει καποια χτυπητη διαφορά που να σε κανει να πεις 'me want' Χωρια βεβαια που αμα εισαι ταμπλετιστι, το μέγεθος μπορει να γίνει deal breaker... Οταν βγάλουν κάποιο android με τπτ φωτογραφικές ανησυχίες που ξεφευγουν απο την πλεμπα... ξυπνηστε με
-
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
No worries, έρχεται το νέο Nexus right on time.αμα ειναι αυτο το επομενο nexus μιλαμε για τρελο fail
επισης η sd δε κολλαει πολυ με τα nexus
επισης το galaxy nexus εχει ηδη hd οθονη , το πινακακι το λεει λαθος
-
@στεφαν
εισαι αταμπλος... Δεν εχω να πω κάτι αλλο .- -
Ο χρήστης corsair έγραψε:
πραγματικά αυτη η σειρα Nexus δεν μου δινει κανενα λόγο να αποχωριστώ το αειθαλές S2. Τεχνικά δεν υπάρχει καποια χτυπητη διαφορά που να σε κανει να πεις 'me want' Χωρια βεβαια που αμα εισαι ταμπλετιστι, το μέγεθος μπορει να γίνει deal breaker... Οταν βγάλουν κάποιο android με τπτ φωτογραφικές ανησυχίες που ξεφευγουν απο την πλεμπα... ξυπνηστε μεiPhone 5
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
αμα ειναι αυτο το επομενο nexus μιλαμε για τρελο fail
επισης η sd δε κολλαει πολυ με τα nexus
Γιατί τι έχει? Επειδή δεν είναι 4πύρηνο? Λογικό αλλιώς θα έκοβε πωλήσεις από το S3. Η sd μόνο ως υπερ μπορεί να θεωρηθεί. Αν έχει και κάνα 450αρι θα είναι super.
@στεφαν
εισαι αταμπλος... Δεν εχω να πω κάτι αλλο .-Θα πάρω κατευθείαν ultrabook.
-
Ο χρήστης InFiNiTy έγραψε:
πραγματικά αυτη η σειρα Nexus δεν μου δινει κανενα λόγο να αποχωριστώ το αειθαλές S2. Τεχνικά δεν υπάρχει καποια χτυπητη διαφορά που να σε κανει να πεις 'me want' Χωρια βεβαια που αμα εισαι ταμπλετιστι, το μέγεθος μπορει να γίνει deal breaker... Οταν βγάλουν κάποιο android με τπτ φωτογραφικές ανησυχίες που ξεφευγουν απο την πλεμπα... ξυπνηστε με
iPhone 5
τωρα γιατι θες να μαλωσουμε? Οχι πες μου δλδ? Εγω δε σε εβρισα
-
@στεφαν
εισαι αταμπλος... Δεν εχω να πω κάτι αλλο .-Θα πάρω κατευθείαν ultrabook.
Ναι αλλα ταμπλα δεν ειναι, ουτε θα γινει ποτε... Τελος παντων αν μεινεις με Win7 παρε ultrabook, αν πας στα Win8 ισως ειναι καλυτερα να ταμπλιασεις.
-
Έχω το Google Nexus με 16gb μνήμη. Πολλή καλό και γρήγορο. Βέβαια είναι η πρώτη μου ταμπλέτα οπότε το 'γρήγορο' είναι υποκειμενικό ίσως. Η ανάλυση και τα χρώματα της οθόνης πολλή καλά. Το μειονέκτημά του είναι η χαμηλή ένταση για τα δεδομένα μου του ήχου.
Το πρόβλημά μου που μάλλον είναι και όσων έχουν την έκδοση 4.1, έχει να κάνει με την αναπαραγωγή flash video σε πολλά sites. Γνωρίζει κανείς κάποια λύση; -
Ο χρήστης corsair έγραψε:
iPhone 5
Βλέπω να οργανώνουμε group buy μόλις παρουσιαστεί.
-
-
http://www.techgear.gr/oppo-find5-x909-world-thinnest-quad-core-smartphone-unveiled-50765/Nice
Εντάξει, κρίνοντας και από την αστοχία του X5 pro με την αφή (3η εβδομάδα στο service και αναμένω απάντηση), τέτοια πράγματα δεν θα τα δεχόμουν ούτε για δώρο.
-
Η Oppo υποτίθεται premium και ψαγμένη εταιρία. Λες να είναι να το ίδιο μούφα με τα Huawei?
-
Δεν μ' ενδιαφέρει καθόλου.
Κι αν, όπως ισχυρίζεσαι είναι premium ( ) και ψαγμένη ( ) εταιρία, τι να πουν οι LG, Samsung, Apple κλπ;
-
Ο χρήστης InFiNiTy έγραψε:
iPhone 5
Βλέπω να οργανώνουμε group therapy μόλις παρουσιαστεί.
fixed
-
παρήγγειλα Samsung Galaxy extreme. S5690. Το έχει κανείς να πει κανα καλό λόγο;
Περι συσκευών Android...