-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
δεν μιλαμε για 'αστοχες δηλωσεις', μιλαμε για επισιμη ανακοινωση κομματος, εχει διαφορα.
εχεις απολυτα δικιο και λες οτι αυτη η κατασταση εδραιωθηκε εδω και 10ετιες. Και ειναι αστειο να βγαινουν Πασοκ/ΝΔ και να μιλουν για παταξη της φοροδιαφυγης
αναρρωτησου, γιατι σημερα τα 'δεν πληρωνω', 'δεν χρωσταμε', και ολα τα λοιπα που καλυπτουν καθε λογης παρανομια, εχουν βρει συγκεκριμενο πολιτικο καταφυγιο και εκπροσωπο. Ειναι ή οχι συντηρηση της νοοτροπιας που ολοι (οκ σχεδον) καταδικαζουμε;
Εντάξει, δεν έχουν την επαγγελματική εμπειρία των πολιτικών της ΝΔ ή του ΠΑΣΟΚ και χαίρομαι που παραδέχεσαι ότι οι ηθικοί αυτουργοί είναι τα παραπάνω δυο κόμματα. Κάποια στιγμή θα μάθουν και θα συντονιστούν και στο ΣΥΡΙΖΑ. Εγώ τάσσομαι πάντως υπέρ των δηλώσεων του Παπαδημούλη. Όσο για το καταφύγιο της παρανομίας που ισχυρίζεσαι ότι είναι ο ΣΥΡΙΖΑ, συγγνώμη που θα σου χαλάσω το όνειρο, αλλά οι πρώτοι διδάξαντες είναι άλλοι και εξακολουθούν να έχουν την πρωτοκαθεδρία. Όχι ότι δεν βρήκαν καταφύγιο και στο ΣΥΡΙΖΑ, αλλά είναι αστείο να λέμε ότι όλοι πήγαν εκεί επειδή ο ΣΥΡΙΖΑ δεν τα καταφέρνει στο επικοινωνιακό παιχνίδι και κάνει συνέχεια άστοχες δηλώσεις.
τα εχω πει 1000δες φορες για τις ευθυνες των 2 κομματων
οπως εχουν ευθυνη χειρισμου της σημερινης καταστασης, πραγμα που δεν κανουν με επιτυχια.δεν ειπα οτι ολοι πηγαν στο Συριζα, ειπα οτι... 'σημερα τα 'δεν πληρωνω', 'δεν χρωσταμε', και ολα τα λοιπα που καλυπτουν καθε λογης παρανομια, εχουν βρει συγκεκριμενο πολιτικο καταφυγιο και εκπροσωπο'.
μια χαρα λαμογια υπαρχουν και σε ολα τα κομματα.δεν ειναι αστοχες δηλωσεις, επιμενω.
εχουν συγκεκριμενη κατευθυνση, κοινό και στοχο.και ξαναρωτω, ειναι αυτες οι δηλωσεις η συντηρηση της νοοτροπιας που ολοι (οκ σχεδον) καταδικαζουμε;
Όχι, δεν είναι πολιτικό καταφύγιο όπως επιμένεις να ισχυρίζεσαι. Αυτά είναι τα παιδιά της ΝΔ/ΠΑΣΟΚ που θρέψατε επί δεκαετίες. Εντάξει, μερικά από αυτά πήγαν και στο ΣΥΡΙΖΑ, αλλά όσο καιροσκοπικός κι αν κατηγορείται ότι είναι (που σε κάποια σημεία είναι), η σαπίλα παραμένει στη ΝΔ/ΠΑΣΟΚ. Φάτε τα στη μάπα τώρα.
-
εγω δεν εθρεψα κανεναν.
δεν αναφερθηκα μονο στους ψηφοφορους, αλλα κυριως στον πολιτικο χωρο που τους κλεινει το ματι και κατα ποσο αυτο συνιστα πρακτικη που θα μας λυσει τα προβληματα
δεν το λεω εγω αυτο, το λεει και ενα κομματι του Συριζα οπως ειδες
στην μαπα τα τρωμε ΟΛΟΙ, δες το πακετο των 11δις που ερχεται...
-
Αληθεια πιστευετε ακομα οτι οποιος και να ειναι στην εξουσια υπαρχει περιπτωση να φτιαξουν τα πραγματα;
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
[...]
στην μαπα τα τρωμε ΟΛΟΙ, δες το πακετο των 11δις που ερχεται...Το πακέτο των 11 δισ. το εγκρίνατε όσοι ψηφίσατε μνημονιακά κόμματα. Και θα πρέπει να το υπομείνουν και οι υπόλοιποι...
-
Ο χρήστης vrax έγραψε:
Αληθεια πιστευετε ακομα οτι οποιος και να ειναι στην εξουσια υπαρχει περιπτωση να φτιαξουν τα πραγματα;Γιατι τωρα δεν ειναι καλα; Υπαρχει αλλη χωρα στον κοσμο οπου η ανυπαντρη κορη εισαγγελεα να εισπρατει 3500 το μηνα συνταξη;
-
Ο χρήστης Ernani έγραψε:
[...]
στην μαπα τα τρωμε ΟΛΟΙ, δες το πακετο των 11δις που ερχεται...Το πακέτο των 11 δισ. το εγκρίνατε όσοι ψηφίσατε μνημονιακά κόμματα. Και θα πρέπει να το υπομείνουν και οι υπόλοιποι...
Ενω αν ειχε βγει αντιμνημονιακο κομμα δεν θα τα ειχαμε αναγκη, λεφτα υπαρχουν και σαφως καλυτερες λυσεις......
-
Ο χρήστης vrax έγραψε:
[...]
Ενω αν ειχε βγει αντιμνημονιακο κομμα δεν θα τα ειχαμε αναγκη, λεφτα υπαρχουν και σαφως καλυτερες λυσεις......
Δεν ξέρω τι θα γινόταν αν είχε βγει αντιμνημονιακό κόμμα (αυτό το χάρισμα το έχει μόνο ο manosk), αλλά θέλω να πιστεύω ότι:
-
Οι καρκινοπαθείς δεν θα πέθαιναν σαν τα σκυλιά λόγω ΕΟΠΥΥ.
-
Οι χαμηλοσυνταξιούχοι δεν θα έβγαζαν το φίδι από την τρύπα ως συνήθως.
-
Δεν θα είχαμε αυτό το τρομερό ποσοστό ανεργίας.
κλπ...
Ενώ τώρα ο στόχος είναι να γίνουμε Βουλγαρία ή Ρουμανία.
-
-
Ο χρήστης Ernani έγραψε:
Μα είσαστε Βουλγαρία και Ρουμανία (χωρίς την παραγωγή τους βέβαια)...
-
Ο χρήστης Ernani έγραψε:
Δεν ξέρω τι θα γινόταν αν είχε βγει αντιμνημονιακό κόμμα (αυτό το χάρισμα το έχει μόνο ο manosk), αλλά θέλω να πιστεύω ότι:-
-
-
κλπ...
Θα εβρεχε λεφτά
τέρμα χαζός
-
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
Δεν ξέρω τι θα γινόταν αν είχε βγει αντιμνημονιακό κόμμα (αυτό το χάρισμα το έχει μόνο ο manosk), αλλά θέλω να πιστεύω ότι:
-
-
-
κλπ...
Θα εβρεχε λεφτά
τέρμα χαζός
Φυσικά και είμαι τέρμα χαζός αφού ανέχομαι το γεγονός ότι παράγουμε σκ@τ@ από τη στιγμή που άχρηστοι άνθρωποι ασχολούνται περιστασιακά με την πληροφορική και πληρώνονται για αυτά τα όργια.
Όχι ακόμα. Εκεί περνούν ζωή χαρισάμενη αυτή τη στιγμή, γι' αυτό και έρχονται στην Ελλάδα...
-
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
-
-
-
κλπ...
Θα εβρεχε λεφτά
τέρμα χαζός
Θα είχαμε καθαρίσει με τα κονσερβοκούτια και κάτι τέρμα έξυπνα παπαγαλάκια
-
-
Περί κατάντιας στην πληροφορική:
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
κάποιος με γνώση C++ να δώσει φώτα;έχουμε error: cannot call 'τυπος foo::bar::κάτι(τυπος)' function without object.
το κάτι είναι ορισμένο σε header ως public με μορφή
τύπος κάτι (τύπος μεταβλητή)
Πως πρέπει αν οριστεί μέσα στο .cpp για να δουλέψει.
Βρήκα κάποια πραγματα στο internet αλλά τζίφος.
viewtopic.php?f=13&t=49220&start=3390#p2575828
Η συνέχεια του δράματος εδώ:
viewtopic.php?f=13&t=40951&start=6705#p2577655 -
Ο χρήστης Ernani έγραψε:
Φυσικά και είμαι τέρμα χαζός αφού ανέχομαι το γεγονός ότι παράγουμε σκ@τ@ από τη στιγμή που άχρηστοι άνθρωποι ασχολούνται περιστασιακά με την πληροφορική και πληρώνονται για αυτά τα όργια.Ernani για θύμισε μου πόσα χρόνια έχεις σπουδάσει πληροφορική πού και σε τί επίπεδο έφτασες?
-
Ο χρήστης Ernani έγραψε:
- Οι καρκινοπαθείς δεν θα πέθαιναν σαν τα σκυλιά λόγω ΕΟΠΥΥ.
**-Ειδικα τοτε τα φαρμακα θα ηταν σε μεγαλη επαρκεια ,γιατι το κρατος θα ξεπληρωνε τα χρεη του στις φαρμακευτικες με δραχμες και επιπλεον θα παραγαμε τα δικα μας φαρμακα , δεν θα ειχαμε αναγκη τις πολυεθνικες Sanofi , bayer,merc κ.λ.π γιατι εμεις εχουμε και καλυτερους επιστήμονες και λογω δραχμων θα επενδυαμε δισεκατομμυρια σε ερευνα και αναπτυξη **
-
-** Ναι το φιδι απο την τρυπα θα το εβγαζε το κεφαλαιο και οχι ο απλος κοσμακης ,
και οχι μονο δεν θα φευγανε αλλα θα ερχονταν και αλλοι για επενδύσεις σε μια χρεοκωπημενη χωρα που τυπωνει δραχμες και οι συνταξιουχοι θα περνανε αυξηση ( τουλαχιστον 10.000.000 δρχ) ** -
**Μα δεν θα υπηρχε αναγκη για δουλεια .
Οι μισοι και βαλε θα επιαναν δουλεια στο δημοσιο και οι υπολοιποι θα μετραγαν το εκατομμύρια μην πω δισεκατομμύρια των δραχμων που θα ειχαν τυπωθει ** -
Ο χρήστης tryphon έγραψε:
Καλως τον!!Οπως βλεπεις ακομα εχουμε ιντερνετ viewtopic.php?f=13&t=42830&p=2419192#p2419192
-
Θα ήθελα να λυθεί το συντομότερο το θέμα του πιο καλού προγραμματιστού και ειδικού στις νέες τεχνολογίες, γιατί χρειάζομαι άτομο να φυσήξει (ή να ρουφήξει) τη σκόνη από το pc μου. Πληρώνω σε δραχμές v.2.0
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
Φυσικά και είμαι τέρμα χαζός αφού ανέχομαι το γεγονός ότι παράγουμε σκ@τ@ από τη στιγμή που άχρηστοι άνθρωποι ασχολούνται περιστασιακά με την πληροφορική και πληρώνονται για αυτά τα όργια.
Ernani για θύμισε μου πόσα χρόνια έχεις σπουδάσει πληροφορική πού και σε τί επίπεδο έφτασες?
Σε χαλάει που είμαι πολιτικός μηχανικός;
Μισό, γιατί ασχολούμαι και με άλλα πράγματα στη ζωή μου εκτός από το να λοιδορώ στα φόρουμ.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Θα ήθελα να λυθεί το συντομότερο το θέμα του πιο καλού προγραμματιστού και ειδικού στις νέες τεχνολογίες, γιατί χρειάζομαι άτομο να φυσήξει (ή να ρουφήξει) τη σκόνη από το pc μου. Πληρώνω σε δραχμές v.2.0Τον Ernani να πάρεις Това́рищ που είναι πολιτικός μηχανικός και ξέρει απο σκόνη. (τσιμέντα γιαπιά κλπ)
Αμα το λυσει το πρόβλημα με γκασμά δεν ξέρω βέβαια αλλα οτι πληρώνεις παίρνεις.
-
Ο χρήστης tryphon έγραψε:
ρε ψυχή! καλό καλοκαίρι
-
ΔΝΤ - Η ζωή μετά... (το Μνημόνιο 3)