-
Δεν εννοούσα τόσο καλες τιμες
-
Ειρωνικοί ΟΧΙ
-
Ο χρήστης dahlback έγραψε:
Ειρωνικοί ΟΧΙTι εννοείς?
-
Εννοώ ότι τα δύο προηγούμενα topic είναι απόλυτα ΕΙΡΩΝΙΚΑ:evil:
-
Εννοώ ότι τα δύο προηγούμενα topic είναι απόλυτα ΕΙΡΩΝΙΚΑ:evil:Mάλλον δεν κατάλαβες.
Πάντως υπάρχουν ανταλλακτικά και μάλιστα φθηνά για VW. Tι παέι να πει γνήσια όμως. Αν δεν είναι 'γνήσιο', αλλά είναι από το ίδιο εργοστάσιο που κατασκευάζει και το 'γνήσιο', υπάρχει πρόβλημα? Απλά δεν θα γράφει πάνω VW...
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Θα πρέπει να ρωτήσεις σε ειδικά ιδρύματα.Δεν εννοούσα τόσο καλες τιμες
Αυτά φίλε meco δεν είναι ΕΙΡΩΝΙΚΑ;
Mάλλον δεν κατάλαβες.
Πάντως υπάρχουν ανταλλακτικά και μάλιστα φθηνά για VW. Tι παέι να πει γνήσια όμως. Αν δεν είναι 'γνήσιο', αλλά είναι από το ίδιο εργοστάσιο που κατασκευάζει και το 'γνήσιο', υπάρχει πρόβλημα? Απλά δεν θα γράφει πάνω VW...
Είναι πολύ σωστό αυτό που λές. Επίσης τα Ιαπωνικά ανταλλακτικά είναι ακριβότερα απο ότι των VW. Αλλά μάλλον δε το γνωρίζουν ορισμένοι
-
Ειρωνικοί ΟΧΙΟΚ, δεν θα επαναληφθεί.
Ζητώ ταπεινά συγνώμη!
-
Ο χρήστης meco έγραψε:
Mάλλον δεν κατάλαβες.
Βασικα για seat ενδιαφερομαι,τα οποια πρεπει να ειναι,αν οχι ολα,τα πιο πολλα VW.
Που μπορω να τα βρω; -
Γιατί δε γράφεις τι ακριβώς ψάχνεις; Κάποιος μπορεί να είναι σε θέση να βοηθήσει.
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Mάλλον δεν κατάλαβες.
Βασικα για seat ενδιαφερομαι,τα οποια πρεπει να ειναι,αν οχι ολα,τα πιο πολλα VW.
Που μπορω να τα βρω;Εξαρτάται τι ανταλλακτικά ψάχνεις (αναλώσιμα ή εξειδικευμένα) και τι σήμα θες να έχουν στο κουτί. Bosch ή VW, Audi, Seat Skoda; (ναι κι όμως τα ανταλλακτικά του group είναι κοινά, όπως και η συσκευασία τους )
Ύπάρχουν πολλές εταιρείες ανταλλακτικών (Ιαπωνική, Ευρωϊαπωνική, Τσόλης, Ελτρέκκα κλπ)
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Που μπορω να τα βρω;Στις περισσότερες περιπτώσεις είναι κοινά τα ανταλλακτικά και μάλιστα έχουν απάνω και τα σήματα των 4 εταιρειών, αν το ανταλλακτικό μπαίνει σε 4 μοντέλα του ομίλου. Εγώ σου μιλάω για ανταλλακτικά που δεν γράφουν πάνω τίποτα αλλά είναι κατασκευασμένα από το ίδοο εργοστάσιο χωρίς να υπάρχουν 'ταμπελάκια'. Εδώ στο Ηράκλειο ξέρω μαγαζιά και με καινούρια ανταλλακτικά (γνήσια όπως τα λες) και με μεταχειρισμένα.
Σε ολόκληρη Αθήνα είναι τόσο δύσκολο να βρεθεί κάτι?
Γενικά στο VAG gruppο αυτό είναι το πιο εύκολο 'πράγμα'. Έχουμε να κάνουμε με 4 εταιρείες με αρκετά κοινά σημεία στα μηχανολογικά, που σημειώνουν υψηλές πωλήσεις. Αυτό δημιουργεί πληθώρα ανταλλακτικών και μάλιστα φτηνών τόσο σε καινούρια όσο και σε μεταχειρισμένα... -
Ο χρήστης Ikar έγραψε:
Ύπάρχουν πολλές εταιρείες ανταλλακτικών (Ιαπωνική, Ευρωϊαπωνική, Τσόλης, Ελτρέκκα κλπ)
Που εδρεύουν;
Λογικα καθολου δύσκολο,αλλα δεν γνωρίζω που ειναι και γι'αυτο ρωτάω.
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Που εδρεύουν;
Λογικα καθολου δύσκολο,αλλα δεν γνωρίζω που ειναι και γι'αυτο ρωτάω.
Τι πιο απλό;
http://www.iaponiki.gr
http://www.euroiaponiki.gr
http://www.eltrekka.gr
http://www.spare.gr
http://www.georgakopoulos.gr -
Thanks.
Εχουμε καμια αποψη για το αν καποιος ειναι φτηνότερος;
-
Βιντεάκι με Golf R32 που σβουρίζει στο χιόνι...
http://www.ctdubs.com/video/blizzard/StewDrifting.wmv
Προσοχή είναι 17,5ΜByte...
-
Σε λίγο καιρό παίδες έρχεται και νέο μέλος (εγώ δηλαδή) ! Αν και ιδιοκτήτης TOYTA και υπερικανοποιημένος μάλιστα, αποφάσισα να αγοράσω το καινούριο Golf FSI 1.4. Πείτε το κάτι σαν αποθημένο! Είχα τον Ιάπωνα και με έβγαλε ασπροπρόσωπο όμως πάλιοσε αρκετά (ήταν του μπαμπά). Μοντέλο του '82 και 300.000χλμ και ακόμα πάει αξιοπρεπέστατα! Όμως τώρα που ήρθε κι εμέν αη ώρα μου η Γκόλφο μου έκλεινε πονηρά το μάτι. Ελπίζω να μου βγει το ίδιο καλό ! Πειράζει που το θέλω σε κοκκινακι? Θα είναι το sportline. Μήπως είναι λιγάκι γυναικείο? Βοηθήστε παιδιά γιατί μου αρέσει πολύ αυτό το αυτοκίνητο και... καταλαβαίνετε... θέλω όλα να δείχνουν τέλεια! Όσο γίνεται δηλαδή ! Μήπως το μαυράκι σε αυτό το αυτοκίνητο δείχνει ετσι λίγο πιο σοβαρό, πιο πολυτελές? Άντε πείτε μου την αποψή σας γιατί τα money δεβ είναι και λίγα! Αν και ότι δίνεισ παίρνεις λένε!
Ευχαριστώ εκ τών προτέρων... -
Ε όχι και γυναικείο το κόκκινο!!! Πάρε όποιο χρώμα σου αρέσει καλύτερα...
Τώρα αν θέλεις τη δική μου συμβουλή προσπάθησε να αγοράσεις το 1.6. Αν δεν έχεις λεφτά τώρα καθυστε΄ρησε την αγορά για 6 μήνες 1 χρόνο αλλά πάρε το 1.6...
Η επιλογή πάντως για Golf είναι σωστή. Ειδικά τώρα που έχει ξεπεράσει τις παιδικές ασθένειες θα πάρεις ένα αυτοκίνητο που υπερέχει κατά πολύ τεχνολογικά, σε σχέση με τα υπόλοιπα της κατηγορίας... -
Ειμαι πρωην κατοχος GolfI 75', GolfII84, Golf III 95 και νυν Golf V 2.0 FSi.
Στο καινουριο λοιπον παρατηρησα οτι αν ακουμπισω απλα τον συμπλεκτη κατι χτυπαει. Επισης φαινεται οτι δεν εχει μονταριστει καλα το εμπρος αριστερο φτερο (ασυμμετρα κενα στους αρμους) και τελος σε λακουβες τριζει ο μεγαλος αεραγωγος πανω απο το ραδιοcd. Εχει παρατηρήσει κατι παρομοιο καποιος αλλος Golfακιας? Α σε ταχυτητες γυρω στα 120 ακουγονται αεροδυναμικοι θορυβοι. -
Φίλε kchristus, το τρίξιμο του αεραγωγού είναι πια must σε ολα τα 5άρια με ελάχιστες εξαιρέσεις (όπως το δικό μου ...προς το παρόν). Εμένα ακούγεται ένας τριγμός απο την πόρτα του οδηγού ενίοτε.
Αν ρίξεις μια ματιά στο vwclub.gr έχουν γραφτεί άπειρες σελίδες.Για ασυμμετρα κενα στους αρμους δεν έχω δει κάτι τέτοιο.
Έχω το 1.6, και κανένας θόρυβος με το πάτημα του συμπλέχτη. -
Για τους αρμους κατι εχει γραφτει στα τεχνικα στο 'Ατέλειες Νέου Golf V'
για τις πορτες ομως. Κοιταξε εκει καλυτερα.
VW FORUM