-
To πολύ γέλιο βέβαια το έχει μια ατάκα που είπε ο οδηγός του 'αγρότη' αλλά ρε γμτ μου δεν μπορώ να την πω δημόσια έτσι όπως έχει μπλέξει το πράγμα. Think Cretan και μπείτε στο πνεύμα του οδηγού.
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
... Μου θυμίζει το βλάκα με το σκουπιδιάρικο που με είχε χτυπήσει...
...Φυσικά η ασφαλιστική του πλήρωσε και μάλιστα ζήτησε να συμπληρωθεί φιλική δήλωση κατόπιν εορτής για να εξυπηρετηθώ απο την δική μου ασφαλιστική.
Τι σκουπιδιαρικο ηταν αυτο κ ειχε ασφαλιστικη εταιρια? Κ ποια ηταν αυτη?
Δήμος Θεσσαλονίκης, Interlife
Sent from my MB525 using a vodka burner with retro livery
-
Πραγματικα ανηκουστο! Δημοσιο οχημα να ειναι ασφαλισμενο? Αφου 'το δημοσιο ειναι φερεγγυο'...
-
Και τα λεωφορεία είναι ασφαλισμένα. Νομίζω μόνο ό,τι ανήκει στο 'στενό' Δημόσιο τομέα είναι ανασφάλιστο (περιπολικά, νοσοκομειακά, στρατιωτικά, αυτοκίνητα Υπουργείων δηλ. με πορτοκαλί 'ΚΗ' ή 'ΚΥ' πινακίδες), τα 'περιφερειακά' (Δήμοι, ΔΕΚΟ κοκ.) είναι κανονικά ασφαλισμένα.
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Και τα λεωφορεία είναι ασφαλισμένα. Νομίζω μόνο ό,τι ανήκει στο 'στενό' Δημόσιο τομέα είναι ανασφάλιστο (περιπολικά, νοσοκομειακά, στρατιωτικά, αυτοκίνητα Υπουργείων δηλ. με πορτοκαλί 'ΚΗ' ή 'ΚΥ' πινακίδες), τα 'περιφερειακά' (Δήμοι, ΔΕΚΟ κοκ.) είναι κανονικά ασφαλισμένα.Kτελ εννοεις;Ειναι ασφαλισμενα ,τουλαχιστον του Κτελ Αρκαδιας που ξερω .
-
τα κτελ δεν ειναι ιδωτικα?
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Και τα λεωφορεία είναι ασφαλισμένα. Νομίζω μόνο ό,τι ανήκει στο 'στενό' Δημόσιο τομέα είναι ανασφάλιστο (περιπολικά, νοσοκομειακά, στρατιωτικά, αυτοκίνητα Υπουργείων δηλ. με πορτοκαλί 'ΚΗ' ή 'ΚΥ' πινακίδες), τα 'περιφερειακά' (Δήμοι, ΔΕΚΟ κοκ.) είναι κανονικά ασφαλισμένα.Σκουπιδιαρικο δημου Πειραια εχει τρακαρει φιλη πριν μερικους μηνες, η ασφαλιστικη της τραβαει τα μαλλια της. 'Το Δημοσιο ειναι φερεγγυο'...
-
Τι να σου πω... Φαίνεται κάθε Δήμαρχος κάνει ό,τι γουστάρει στην Ελλαδάρα μας...
@BILL33
Για ΟΑΣΑ και ΟΑΣΘ μιλάω. Τα ΚΤΕΛ ως ιδιωτικά σίγουρα θα είναι ασφαλισμένα. -
Ο χρήστης nass έγραψε:
Και τα λεωφορεία είναι ασφαλισμένα. Νομίζω μόνο ό,τι ανήκει στο 'στενό' Δημόσιο τομέα είναι ανασφάλιστο (περιπολικά, νοσοκομειακά, στρατιωτικά, αυτοκίνητα Υπουργείων δηλ. με πορτοκαλί 'ΚΗ' ή 'ΚΥ' πινακίδες), τα 'περιφερειακά' (Δήμοι, ΔΕΚΟ κοκ.) είναι κανονικά ασφαλισμένα.Νοσοκομειακά είτε ασθενοφόρα, είτε γενικής χρήσης, είναι κανονικά ασφαλισμένα σε ασφαλιστικές εταιρείες.
-
Μια ερώτηση : Σήμερα στην άνοδο της κατεχάκη, αριστερή λωρίδα και ενώ πήγαινα μαλλιά... , μου την πέσανε μπατσοι με πολύ ξαφνικό σινιάλο απο τέρμα δεξιά, ακριβώς την στιγμή που εγώ βρισκόμουν στην έξοδο της αριστερή καμπής (πριν την Α.Ο) ,και όπως είναι φυσικό επειδή τους είδα ξαφνικά μετά την στροφή και το όχημα που οδηγούσα δεν διαθέτει άγκυρα , στάθηκε αδύνατο να σταματήσω και συνέχισα απτόητος... Ο μοναδικός τρόπος για να σταματούσα σε αυτό το μπλόκο , θα ήταν να τσαρουχώσω στην κυριολεξία τα φρένα , να μπω απρόσεχτα τέρμα δεξιά και μετά να κάνω και 300μ όπισθεν...
Το θέμα τώρα είναι αν αυτοί πήρανε τον αριθμό (που είνα πολύ πιθανό), τότε τι γίνεται σε αυτές τις περιπτώσεις? Μπορούν να σου στείλουν πρόστιμο για ταχυτητα χωρίς φωτό/αποδ. στοιχεία? (Αν συμβεί αυτό θα με ξηλώσουν για πολυυυυ καιρό)Αλλα άντε πες για την ταχύτητα οι μακακιες πληρώνονται μάγκα... Αν με τσιμπήσουν για το ότι δεν σταμάτησα σε σινιάλο , πως αποδεικνυεις οτι δεν εισαι ελέφαντας μετά
-
Μονο με ενα τροπο*, που θα σε κανει ομως να φαινεσαι εξωγηινος: πας στη πλησιεστερη αστυνομικη αρχη (τμημα κλπ) κ λες ακριβως αυτα. Λες ειμαι ο ταδε κ ηρθα να δηλωσω αυτα.
*ρωτησες 'πως αποδεικνυεις οτι δεν εισαι ελεφαντας, αν σε κυνηγησουν μετα για το οτι δεν σταματησες στο σημα (που σημαινει μηνυση, δικαστηριο κλπ κλπ). Το υπενθυμιζω για να μη μου πει κανεις 'τι μας λες ρε μεγαλε, θα παω μονος μου να παρουσιαστω κ να παραδεχτω οτι ειμαι ο ταδε κ δε σταματησα σε μπλοκο?'. Η απαντηση ειναι ναι, εφόσον αυτο που σε νοιαζει ειναι να μπορεις να πεις σε καποιον (διοικητη, δικαστη) οτι 'να, κοιταξτε, εγινε αυτο κ εγω δεν μπορουσα να σταματησω εκει/ετσι αλλα δε θελω να νομιζει κανεις οτι επιτηδες την εκανα'.
-
Kacey αν και απροσδόκητο, αυτό που προτείνεις είναι πολύ ψυχρά λογικό ! Ουσιαστικά παρεδέχεσαι το σφάλμα σου ,πληρώνεις την όποια νύφη αλλά γλιτώνεις και τα όποια χειρότερα. Το θέμα όμως είναι πως με αυτό τον τρόπο μηδενίζεις και τις όποιες ελπίδες για να την έχεις σκαπουλάρει!!
-
Ζυγιζεις τις πιθανοτητες να μην εχουν δει τη πινακιδα σου, τις πιθανοτητες να μην ασχοληθουν, με το τρεξιμο που εχεις να ριξεις αν κινησουν τη φουλ διαδικασια εναντιον σου. Το εχει κανει γνωστος (αυτος που εχει τη πιστα καρτ στη Παλληνη, ειχε προσπερασει ενα μπλοκο με παρα πολλα χαω με μια 360 Modena), οπου ειχε παει στη Αγια Παρασκευη στο τμημα που πριν μερικα χρονια ειχαν γαζωσει με καλασνικοφ κατι τρομοκρατες, κ ετσι γλυτωσε τη μηνυση. Αλλα τον εσκισαν τροχονομικα.
-
Ο χρήστης mellodos έγραψε:
Μια ερώτηση : Σήμερα στην άνοδο της κατεχάκη, αριστερή λωρίδα και ενώ πήγαινα μαλλιά... , μου την πέσανε μπατσοι με πολύ ξαφνικό σινιάλο απο τέρμα δεξιά, ακριβώς την στιγμή που εγώ βρισκόμουν στην έξοδο της αριστερή καμπής (πριν την Α.Ο)To ειδα και γω αυτο το μπλοκο τις τελευταιες μερες....την πρωτη φορα πηγαινα δεξια γιατι ηθελα να μπω ΑΟ με καμια 90αρα στο κοντερ και ειδα οτι σημαδευαν με ρανταρ-πιστολι. Δεν ξερω αν με πηρε αν και δεν πηγαινα με ''πολλα''
Την επομενη περασα απ το ιδιο σημειο στην αριστερη με πανω απο 150 και φυσικα ουτε καν κοιταζα τι γινοταν στο μπλοκο.
Ειπα οτι αλλη φορα δεν ξανακαθομαι στις δεξιες....απο αριστερα και στριψιμο σταδιακα για την οποια εξοδοΑληθεια υπαρχει καποια ταμπελα εκει που να δειχνει το οριο?
-
Φούλ διαδικασία εναντίον μου θεωρώ πως είναι δύσκολο να ξεκινησουν διότι είναι εξώφθαλμο ακόμα και στους ίδιους πως δεν μπορούν απο εκεί που κάθονται να γίνουν ορατοί , πόσο δε να σταματήσουν κιόλας αυτούς που κινούνται εσωτερικά στην καμπή και πετάγονται ξαφνικά μποστά τους.
Heras , εγώ αρχικά επειδή ο δρόμος ηταν ολόαδειος κινουμουν στην μεσαία αλλά λίγο πριν την καμπή μου ήρθε επιφώτιση και μπήκα αριστερά χωρίς κάποιο λόγο.Το όριο εκεί είναι 90 μου φαίνεται και αν με τσίμπαγαν πάιζει να έτρωγα αυτόφωρο...
Λογικά το μπλόκο 'απευθύνεται' πιο πολύ στους όποιους 'άτυχους' ανοιξουν καμια 120-140 σε μεσαία/δεξιά λωρίδα. Προσοχή... -
Φούλ διαδικασία εναντίον μου θεωρώ πως είναι δύσκολο να ξεκινησουν διότι είναι εξώφθαλμο ακόμα και στους ίδιους πως δεν μπορούν απο εκεί που κάθονται να γίνουν ορατοί , πόσο δε να σταματήσουν κιόλας αυτούς που κινούνται εσωτερικά στην καμπή και πετάγονται ξαφνικά μποστά τους.
Heras , εγώ αρχικά επειδή ο δρόμος ηταν ολόαδειος κινουμουν στην μεσαία αλλά λίγο πριν την καμπή μου ήρθε επιφώτιση και μπήκα αριστερά χωρίς κάποιο λόγο.Το όριο εκεί είναι 90 μου φαίνεται και αν με τσίμπαγαν πάιζει να έτρωγα αυτόφωρο...
Λογικά το μπλόκο 'απευθύνεται' πιο πολύ στους όποιους 'άτυχους' ανοιξουν καμια 120-140 σε μεσαία/δεξιά λωρίδα. Προσοχή...Χαχα, καλο! Τροχονομος ηταν: 'πηγαινε με 150, προσπαθησαμε να τον σταματησουμε αλλα την εκανε για να αποφυγει το προστιμο' κ καλως τη μηνυση για μη συμμορφωση σε σημα τροχονομου, 3 μηνες φυλακιση νομιζω, κ κατι αλλα ψιλα...
-
Ήμουν στη δεξια λωρίδα κάπου στην ΑΟ και πήγαινα πάνω απο το όριο (140-150 σε σημείο που είναι 100). Στη μεσαία λωρίδα αρκετά πιό μπροστά μου ήταν ένα άλλο αυτοκίνητο που πήγαινε πολύ πιό αργά, αν δέν ήταν με το όριο άντε να πήγαινε 110 το πολύ.
Το όργανο βγαίνει στο δρόμο και κάνει νόημα, κατα 99% σε μένα. Όμως το είδε αυτός που ήταν στη μεσαία, έκανε δεξια και μπήκε μπροστά μου με σκοπό να σταματήσει. Εγώ χωρίς να κόψω καθόλου βγήκα στη μεσαία και συνέχισα.
Έχουν περάσει πάνω απο 6 χρόνια απο τότε χωρίς να μου έρθει κάποια κλήση. Προφανώς δέν πρόλαβαν να δούν πινακίδα, εκτός αν όντος θέλανε να σταματήσουν τον άλλο (δέν το πολυπιστεύω).
-
Κοίτα Kacey... έχεις δίκαιο αλλα επειδή λεφτά δεν υπάρχουν (και πιθανώς ούτε και δουλειά απο Σεπτ...) προτιμώ όπως καταλαβαίνεις τον (μάταιο) δρόμο του wishful thinking...
-
dog80
ολα παιζουν.
mellodos
βρε εγω για σενα τα λεω. Οπως ειπα κ απο πανω, ολα παιζουν. -
Μια ερώτηση : Σήμερα στην άνοδο της κατεχάκη, αριστερή λωρίδα και ενώ πήγαινα μαλλιά... , μου την πέσανε μπατσοι με πολύ ξαφνικό σινιάλο απο τέρμα δεξιά, ακριβώς την στιγμή που εγώ βρισκόμουν στην έξοδο της αριστερή καμπής (πριν την Α.Ο) ,και όπως είναι φυσικό επειδή τους είδα ξαφνικά μετά την στροφή και το όχημα που οδηγούσα δεν διαθέτει άγκυρα , στάθηκε αδύνατο να σταματήσω και συνέχισα απτόητος... Ο μοναδικός τρόπος για να σταματούσα σε αυτό το μπλόκο , θα ήταν να τσαρουχώσω στην κυριολεξία τα φρένα , να μπω απρόσεχτα τέρμα δεξιά και μετά να κάνω και 300μ όπισθεν...
Το θέμα τώρα είναι αν αυτοί πήρανε τον αριθμό (που είνα πολύ πιθανό), τότε τι γίνεται σε αυτές τις περιπτώσεις? Μπορούν να σου στείλουν πρόστιμο για ταχυτητα χωρίς φωτό/αποδ. στοιχεία? (Αν συμβεί αυτό θα με ξηλώσουν για πολυυυυ καιρό)Αλλα άντε πες για την ταχύτητα οι μακακιες πληρώνονται μάγκα... Αν με τσιμπήσουν για το ότι δεν σταμάτησα σε σινιάλο , πως αποδεικνυεις οτι δεν εισαι ελέφαντας μετά
Η προσωπική μου εμπειρία λέει ότι δε θα σου κάνουν τίποτα.
Σε αρκετές περιπτώσεις μόνο μία μου ήρθε ειδοποίηση (τηλεφωνική) για κλήση και αυτή ήταν για διόδια της Αττικής Οδού (τυχαίο? δε νομίζω, μάλλον δίνει bonus ο Μπόμπολας) αλλά δεν πήγα να την πάρω (ούτε θα πάω).
Οι υπόλοιπες για ταχύτητα οι περισσότερες και μία για προσπέρασμα (από τις οποίες σε κάνα δυό είμαι σίγουρος ότι πρόλαβαν και πήραν το νούμερο) δεν έγινε τίποτα.
Κ.Ο.Κ.-Παραβασεις και προστιμα.