-
@ popolaros :
1/ https://www.lefrecce.it/B2CWeb/search.d ... tputViewer
(Torino Porta Nuova 20:55- Milano Centrale 22:45)
2/ https://www.lefrecce.it/B2CWeb/search.d ... tputViewer
( Milano Centrale 23:25 - Malpensa Aeroporto 00:17)
Aναμονή βέβαια για 2μιση ωρίτσες στο Α/Δ , αλλά.. σιγουριά !
Αλλιώς, με το 1/ link παίρνεις Torino Porta Nuova 21:50- Milano Centrale 23:45, χαζολογάς Milano και ...
πάς Α/Δ με λεωφορείο -
Wow, πάει από C.le στο Malpensa η Trenitalia; Νόμιζα μόνο με LeNord μπορούσε να πάει κάποιος από Cadorna (πέρασαν και 3 χρόνια από τότε που το έκανα εγώ βέβαια)...
Τι κάνεις στα Μιλάνα ποπ; -
Σας παρακαλώ μπορεί να μου πει κάποιος με σιγουριά αν μπορώ να διασχίσω σερβία- ουγγαρία -αυστρία ή σερβία-κροατία -σλοβενία -αυστρία με καινουρια ταυτότητα χωρίς διαβατήριο?
Ευχαριστώ! -
Μπορεις
-
Σίγουρα και Σερβία-Κροατία-Σλοβενία?
-
Έχοντας μαζί μου και διαβατήριο,τους έδειχνα ταυτότητα,χωρίς κανένα πρόβλημα.
-
αποστολή Γερμανία-Ελλάδα εξετελέσθη.
με σταμάτησαν καμιά 4 φορές για έλεγχο, τους έδωσα λίγο λαδάκι κ όλα μέλι γάλα...
έξω από το Βελιγράδι είδα κ 2 ζώα, ο ένας ήταν Έλληνας κ ο άλλος μάλλον για Έλληνας φαινόταν...
και οι 2 τραγικά ζωάδια...
ο 2ος μάλιστα πέρασε τον δρόμο διπλής κυκλοφορίας για αυτοκινητόδρομο κ πάνω στην στροφή που προσπερνούσε πήγε στον άλλο κόσμο κ γύρισε αμέσως -
για ανέλυσε μας λιγο το 'λαδακι' να ξερουμε...
-
η δικιά μου εξετελέσθη εδώ και μέρες και ξέχασα να αναφερθώ
Πήγα από ΣΛοβενία αυτή τη φορά, για αλλαγή, έφυγα Τρίτη κατά τις 02:00 το βράδυ από eindhoven και απογευματάκι ήμουν Βελιγράδι. Κοιμήθηκα και μιά βραδιά Βίτολα σε ένα φίλο Μακεδόνα και πέρασα από Νίκη.
Ουρές στα σύνορα μηδεν αυτή τη φορά, ήταν και μεσοβδόμαδα, γενικά πολύ άνετο ταξίδι.
Κουβάλαγα και μία τηλεόραση για τους γονεις, και ευτυχώς θυμήθηκα να πάρω τις αποδείξεις πριν φύγω, γιατί στα σύνορα μου τις ζήτησαν -
Re: Οδικώς στην Ευρώπη-Οδηγίες
από anemosgr » 12/08/12 19:35
Σίγουρα και Σερβία-Κροατία-Σλοβενία?σίγουρα,δεν είναι απαραίτητο το διαβατήριο..
-
Να σας ευχαριστήσω για τις απαντήσεις σας!!! Να επιβεβαιώσω οτι διέσχισα Σερβία-Κροατία-Σλοβενία μόνο με ταυτότητες.
-
Αν το αυτοκίνητο έχει άδεια σε όνομα συγγενή υπάρχει θέμα; Πρέπει να έχω κάποια υπεύθυνη δήλωση μαζί μου;
Sent from my GNex using smoke signals.
-
εγώ μια πολύ υπεύθυνη δήλωση είχα μαζί μου σε καθαρά και ντόμπρα ελληνικά ότι ταχα δηθεν επιτρέπει την έξοδο του αμαξιού από τη χώρα μεμενα οδηγό...ούτε τη ζήτησε κανείς...
υγ. αν το πας για πούλημα, καλύτερα μη το πεις στο συγγενή -
Έλεγα να μεταφράσω μια, υπερβολή;
Sent from my GNex using smoke signals.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Έλεγα να μεταφράσω μια, υπερβολή;Sent from my GNex using smoke signals.
από που θα περάσεις? / ποιές χώρες ?
-
Ιταλία, Ελβετία, Γαλλία, ΗΒ.
-
Κατά 99% θα το δει μόνο ο Έλ τελωνειακός φεύγοντας και οι υπόλοιποι στα @@ τους. Παρόλα αυτά σιγουρέψου ότι η ασφάλεια/ green card είναι στο όνομα σου.
-
Ο χρήστης jtblaster έγραψε:
Κατά 99% θα το δει μόνο ο Έλ τελωνειακός φεύγοντας και οι υπόλοιποι στα @@ τους. Παρόλα αυτά σιγουρέψου ότι η ασφάλεια/ green card είναι στο όνομα σου.Είναι απαραίτητο το τελευταίο;
-
Το τελευταίο είναι απαραίτητο όχι γιατί θα στα ζητήσει κανένας αλλά για την περίπτωση της εμπλοκής σου σε ατύχημα (ω μοι γένοιτο)
-
Πρώτη φορά το ακούω αυτό. Οκ, θα πάρω τηλ την ασφαλιστική να δω τι παίζει. Πράσινη κάρτα θεωρητικά δεν χρειάζεται, εφόσον κινούμαι εντός ΕΕ.
Οδικώς στην Ευρώπη-Οδηγίες