-
Τι σειρά είναι;
-
Υπολογίζοντας χρονικά, θα πολέμησε το '40 ή ... στη μάχη της Κρήτης.
Ο Ταξχος πάντως, είναι Τάξη 1982, Κρητικός και ... καλό παιδί! -
Παλιοσειρά.
Δεκαετία του '30 πρέπει να υπηρέτησε. Πρόλαβε κάρα, άλογα, και Μ80!
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Παλιοσειρά.Δεκαετία του '30 πρέπει να υπηρέτησε. Πρόλαβε κάρα, άλογα, και Μ80!
Κολλητός από τη βασική εκπαίδευση;;;
Έχω καιρό να μπω και να βάλω αυτό το smiley...
-
Ο χρήστης markvag έγραψε:
**Έχω καιρό να μπω **και να βάλω αυτό το smiley...
-
Ο χρήστης markvag έγραψε:
Παλιοσειρά.
Δεκαετία του '30 πρέπει να υπηρέτησε. Πρόλαβε κάρα, άλογα, και Μ80!
Κολλητός από τη βασική εκπαίδευση;;;
Έχω καιρό να μπω και να βάλω αυτό το smiley...
Τον είχα στον Ουλαμό μου.
Δεν πήγατε τελικά Σέλι;
-
Ο εφεδρος παππουλης τι βαθμο να εχει τωρα? Του Στραταρχη??
-
Ταγματάρχη στην καλύτερη. Όπως ο SV2.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Ταγματάρχη στην καλύτερη. Όπως ο SV2.Τι? Δεν ανεβαινουν παραπανω? Τζαμπα κοπος . Ο Στραταρχης παντως θα του ταιριαζε καθοτι τα περασε αυτα . Εφεδρος Στραταρχης ανωτερος σε βαθμο και απο τον Α/ΓΕΕΘΑ θα ειχε πλακα παντως
-
Σοβαρέψου...
-
Παιδιά μια ερώτηση για τους γνώστες .Αν θέλω να κόψω την αναβολή(μου μείνανε 2 μαθήματα στη σχολή,θα τα δώσω Σεπτέμβρη κ τέλος) για να φύγω φανταράκι τον Νοέμβριο,μέχρι πότε μπορώ να την κόψω?Μέχρι τέλος Αυγούστου?Και αν φύγω τον Νοέμβρη πόσους μήνες θα υπηρετήσω τελικά 9 όπως είναι τώρα ή μήπως θα αυξηθεί στους 12?
-
Εγώ για να μπω Οκτώβριο έκοψα τέλη Ιουλίου
Πήγαινε στο Ρουφ και ρώτα γιατί φέτος άλλαξαν πάλι οι ΕΣΣΟ , πριν καταταγείς θα στο παίξουν ευγενικοί και εξυπηρετικοί
Μετά θα καταλάβεις περί τίνος πρόκειται...η θητεία παραμένει 9 μήνες οσο και αν γουσταραν οι στρατιωτικοί 12 μηνο
Έφαγαν άκυρο πρόσφατα από τον υπουργό
Πάντως αν πας τέλη Αυγούστου με αρχές Σεπτέμβρη δεν παίζει με τη καμια να έχεις πρόβλημα με την εξεταστική
Μόνο με καταλήψεις , εγώ λόγω των περσινών γεγονότων έδωσα 8 μέρες πριν παρουσιαστώ τα 2 τελευταία μαθήματα και κάποιοι άλλοι σε σχολές που το παρατραβηξαν δε πρόλαβαν καθόλου
-
Πηγαινε τωρα και οταν κανεις την αιτηση ζητα να μπεις με την 6εσσο. θα το γραψει ο ανθρωπος.πανω στο χαρτι κ λογικα θα γινει
-
Ο χρήστης efthymis έγραψε:
Πηγαινε τωρα και οταν κανεις την αιτηση ζητα να μπεις με την 6εσσο. θα το γραψει ο ανθρωπος.πανω στο χαρτι κ λογικα θα γινειΠιο μετά να πάει οχι τώρα , μη σου πω και αφού μπει Σεπτέμβρης για να είναι φουλ καλυμμένος , γιατί κι άλλοι ζήτησαν ,αλλά πήραν τα 3
Πάντως μην αφήσεις μάθημα για το στρατό είναι πολύ δύσκολο να διαβάσεις σοβαρά οσο είσαι φαντάρος
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
η θητεία παραμένει 9 μήνες οσο και αν γουσταραν οι στρατιωτικοί 12 μηνοΈφαγαν άκυρο πρόσφατα από τον υπουργό
Καλά μη του το λες έτσι του παιδιού και το 'δέσει'.
Πες του:Η θητεία ΣΗΜΕΡΑ παραμένει 9 μήνες.
Αύριο είναι μια άλλη μέρα -
Ο χρήστης nass έγραψε:
η θητεία παραμένει 9 μήνες οσο και αν γουσταραν οι στρατιωτικοί 12 μηνο
Αύριο είναι μια άλλη μέρα14/08/12 11:47:40 η θητεια ειναι 9μηνη
Στον επομενο τονο η θητεια θα ειναι........... -
Εγώ όταν έκοψα την αναβολή ήταν να κάνω 12μηνο και μέχρι να μπω είχε γίνει 9μηνο.
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
η θητεία παραμένει 9 μήνες οσο και αν γουσταραν οι στρατιωτικοί 12 μηνο
Αύριο είναι μια άλλη μέραΌλοι περίμεναν να γίνουν οι εκλογές και να ανακοινωθεί 12μηνο
Τελικά είπε όχι , αν ήταν να γίνει σίγουρα θα γινόταν στην αρχή της '4ετιας' , όσο πλησιάζουμε σε εκλογές παίζει ολο και λιγότερο
Θα μου πεις Ελλάδα είμαστε , τιποτα δεν είναι βέβαιο, αλλά δε το βλέπω να αλλάζει
Οι στρατιώτες κοστίζουν και λεφτά για το στρατό ειδικά δε παίζουν
Οσο για το πρόβλημα κόσμου που υπάρχει (και τώρα τελευταία είναι έντονο ) , αντιμετωπίζεται μην ανησυχείς.. εκεί που ήμουν εγώ με 5 μέσα και τους 'παλιούς' με 3 τους άφησα.. αλλού θα βαράνε και 10αρες μόνιμα πλέον
Όλα γίνονται και όλα προβλέπονται -
Δηλαδή δεν είμαστε στην αρχη της 4ετίας και πλησιάζουμε σε εκλογές ?
Τελευταίες εκλογές είχαμε στις 17/6, σου υπενθυμίζω
Οι κληρωτοί στρατιώτες κοστίζουν αλλά οι επαγγελματίες στρατιώτες κοστίζουν ακόμα περισσότερο.Απλά σου λέω 'κράτα και μία πισινή' αλλά φαίνεται είσαι 'με το 101%' σίγουρος. OK...
-
Με συγκίνησε με το σχετικό του σχόλιο ο υπουργός
Επαγγελματίες δε θα πάρουν με τίποτα , εποπ δε τους παίρνει να διώξουν και ας μπορούν , απλά θα παίρνουν 300 ευρώ στο τέλος
Αυτο που θα γίνει είναι στα 'καλά' στρατόπεδα τουλάχιστον 3 μέσα και τα στελέχη που ξύνονται να βαρέσουν και καμιά σκοπιά και να κάνουν καμιά 6-7αρια υπηρεσίες το μήνα που είναι για αυτούς πήξιμο (μαζί με τις απαλλαγές πόλλους δε θα τους χαλάσει κιόλας )
Έχεις δει ανθυπασπιστή να κάνει θαλαμοφύλακας και να αφρίζει ?
Γίνονται και αυτά να ξέρεις.. και θα γίνουν ακόμα πιο συχνά
Περί Θητείας [#3]