Jan 30, 2005, 4:29 PM

Ο χρήστης titsataki έγραψε:

Πρεπει να ξεκαθαρισουμε κατι. Αλλο αντιπαθουμε τον Μπους και την Αμερικανικη πολιτικη και αλλο τα Αμερικανικα αυτοκινητα γιατι ειναι απλως Αμερικανικα Που δεν εχει λογικη.

Νικος

Περίμενε μισό λεπτό! Εγώ είπα πως είναι άσχημα για τα γούστα μου. Και αυτά ακόμα που μου αρέσουν, τα θεωρώ κατώτερα του Ευρωπαϊκού ανταγωνισμού, πόσο μάλλον για τις ελληνικές τιμές. Αν ζούσα στην Αμερική, πιθανότατα θα είχα και άλλη άποψη. Δηλαδή αν έχω μια άποψη για κάτι, είμαι ντε και καλά εμπαθής; Δεν έχει καμία σχέση ο Μπους, είναι θέμα γούστων.

Που ειδες οτι μιλησα για εσενα προσωπικα;

Απλως αναφερω οτι η γενικη προκαληψη ειναι οτι εφοσον αντιπαθουμε την Αμερικανικη πολιτικη τοτε πρεπει και τα αυτοκινητα τους να ειναι φολα.
Μπορει να εχεις οτι γνωμη θες ποιος σε σταματαει. Αλλα παλι δεν σημαινει οτι ειναι σωστη ακτος και το εξηγησεις λογικα.

Νικος

Νίκο καλά τα αμερικάνικα αλλά καλό και το Subaru, ιδίως όταν τελικιάζει...το πιασες το υπονοούμενο έτσι;

Οσον αφορά την προκατάληψη είσαι λάθος!
Οταν στην «γειτονιά» μας έχουμε Lambo, Ferrari, Porsche κτλ εσύ τι περιμένεις να πει ο έλληνας, ΖΗΤΩ τα (σχετικά) άγνωστα αμερικάνικα αυτοκίνητα;
Μπες στην θέση μας και θα καταλάβεις....