-
Ο χρήστης liostemi έγραψε:
Υ.Γ. ...και μή γίνεσαι προκλητικός γιατί ΟΥΔΕΙΣ θέλει να συμπαρασταθεί στον... άμοιρο πακιστανό.
ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ & ΚΚΕ θα διαφωνούν μαζί σου.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Υ.Γ. ...και μή γίνεσαι προκλητικός γιατί ΟΥΔΕΙΣ θέλει να συμπαρασταθεί στον... άμοιρο πακιστανό.
ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ & ΚΚΕ θα διαφωνούν μαζί σου.
Αυτά που λές είνα κομματικές μπούρδες!
ΞΕΚΟΛΛΗΣΤΕΕΕΕΕ!.. μπας και καταφέρει να δεί καμιά άσπρη μέρα αυτός ο τόπος... κάποτε(!)... -
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Απο που προκύπτει οτι ο συγκεκριμένος ήταν λαθρο? Δέν είδα σε κανένα άρθρο να αναφέρεται σε αυτό.
4 χρόνια παράνομα στην Ελλάδα.
http://www.tovima.gr/society/article/?aid=469816κι αφου ηταν παρανομος (δηλαδη χωρις χαρτια) πως εβγαλε αεροπορικο εισητήριο για Πακισταν;
(εκτος κι αν μπηκε σε καποιο προγραμμα επαναπατρισμου )
αραγε αν εκανε αυτο που εκανε εδω, στο Πακισταν, τι τιμωρια θα ειχε εκει;
Μαλλον θα του εκοβαν το κεφαλι, αφου πρωτα του εκοβαν το πουλι...
-
γιατι εκει και αλλου οι νομοι εφαρμόζονται σε αντιθεση την μπανανια .
Εδω ισως εχουμε και πορεια συμπαραστασης στον ευπαθή και ταλαιπωρημενο μεταναστηhttps://www.youtube.com/watch?v=Ue76pXg3ktg#!
-
Ο χρήστης Drunkard έγραψε:
Εδω ισως εχουμε και πορεια συμπαραστασης στον ευπαθή και ταλαιπωρημενο μεταναστηΚάποτε θα πρέπει να μεγαλώσετε, μπάς και κόψετε και τις...
-
Εδω ισως εχουμε και πορεια συμπαραστασης στον ευπαθή και ταλαιπωρημενο μεταναστητι ισως εδω εχουμε πορειες για τρομοκρατες..
-
Ο χρήστης bebes έγραψε:
κι αφου ηταν παρανομος (δηλαδη χωρις χαρτια) πως εβγαλε αεροπορικο εισητήριο για Πακισταν;πάντως ευκολότερα απ' ότι ο καθένας μας...
πήγα για βίζα στο κολονάκι πριν 10 χρόνια και με αντιμετώπιζαν σαν τον 007...αραγε αν εκανε αυτο που εκανε εδω, στο Πακισταν, τι τιμωρια θα ειχε εκει;
Μαλλον θα του εκοβαν το κεφαλι, αφου πρωτα του εκοβαν το πουλι...
σε πληροφορώ ότι το πιθανότερο είναι να κατηγορούσαν την κοπέλα και ο δράστης θα καμάρωνε για τον τσαμπουκά του....ή το πολύ-πολύ να την πηδούσε και επίσημα με την πρόθεση γάμου....
-
Εδω ισως εχουμε και πορεια συμπαραστασης στον ευπαθή και ταλαιπωρημενο μεταναστηΚάποτε θα πρέπει να μεγαλώσετε, μπάς και κόψετε και τις...
teach us master
καποτε θα πρεπει αυτη η υποκουλτουρα , το κουτοχορτο και οι χαζοιδεολογιες που σας ταΪζουν στο κομμα και στα φεστιβαλ να τελειωσουν και να ανοιξετε τα ματια σας και τα μυαλα σας .
Ο κοσμος και η κοινωνια ΔΕΝ περιστρεφετε γυρω απο εσας , οταν το συνειδητοποιήσεις και κοψεις τις εξυπναδες τα ξαναλεμε
αλλιως διαβασε λιγο ριζοσπαστη και Indymedia να στρωσεις -
Παρακαλούνται οι φασίστες του φόρουμ να μην έχουν άγχος να αποδείξουν το φασισμό τους. Τους εχουμε πάρει γραμμή, μπορούν να φέρονται ελέυθερα και άνετα.
Επί του θέματος: Ενας εγκληματίας κάθαρμα είναι εγκληματίας κάθαρμα. Ότι και να'ναι όπου και να'ναι. Αν κάποιοι νομίζουν ότι είναι πιο ένοχος ή λιγότερο ένοχος αναλόγως εθνικότητας εκτός από ρατσιστής είναι και ηλίθιος (αν και δεν μπορείς να είσαι το πρώτο χωρίς το δεύτερο, αλλά να άλλη μία επιβεβαίωση). Κανείς δεν υπερασπίζεται ούτε ποτέ υπερασπίστηκε εγκληματίες. Και ούτε πρόκειται. Οπότε μην φορτώνετε εκεί την ξεφτίλα σας να είστε ρατσιστές. Είστε ρατσιστές επειδή το μυαλό σας είναι λιγοστό.
Πάντως αν ποτέ οι κρετινοι της Βουλής αποφάσιζαν να ξυλοφορτώσουν κανένα αφεντικό που απασχολεί λαθρομετανάστες αντί για κακομοίρηδες, θα ανησυχουσα περισότερο γιατί θα έδειχναν ότι είναι ριζοσπαστικό ναζιστικό κόμμα με μεγάλους στόχους αντί για αυτό που είναι τώρα. Ενα κόμμα δεκανίκι της διαφθοράς από και για λούμπεν αμόρφωτους.
-
teach us master
καποτε θα πρεπει αυτη η υποκουλτουρα , το κουτοχορτο και οι χαζοιδεολογιες που σας ταΪζουν στο κομμα και στα φεστιβαλ να τελειωσουν και να ανοιξετε τα ματια σας και τα μυαλα σας .
Ο κοσμος και η κοινωνια ΔΕΝ περιστρεφετε γυρω απο εσας , οταν το συνειδητοποιήσεις και κοψεις τις εξυπναδες τα ξαναλεμε
αλλιως διαβασε λιγο ριζοσπαστη και Indymedia να στρωσειςΞαναδιάβασε τί ακριβώς έχω γράψει μέχρι τώρα και ξαναδιάβασε κι ό,τι έχεις γράψει κι εσύ...
...στη συνέχεια μπορούμε να συζητήσουμε για το ποιός ταΐζεται με χοζοϊδεολογίες από τα κόμματα... -
Ο χρήστης greo έγραψε:
Ενα κόμμα δεκανίκι της διαφθοράς από και για λούμπεν αμόρφωτους.Quoted for future reference.
Μη βγεί κανα στραβάδι και κράξει την επόμενη φορά που θα πεί κανείς οτι η XA είναι nouveau-KKE. Επιβεβαιώθηκε από τον greo.
-
Κάποιοι εδώ μέσα (και όχι μόνο εδώ μέσα), θα πρέπει κάποτε να απελευθερωθούν απο την πολιτική, θρησκευτική, κοινωνική μισαλλοδοξία, μπας και καταφέρει και δεί άσπρη μέρα τούτος ο έρμος τόπος... όπως τό 'γραψα και παραπάνω και κάποιος μου κόλλησε κομματική ταμπέλα!..
-
teach us master
αλλιως διαβασε λιγο ριζοσπαστη και Indymedia να στρωσειςΞαναδιάβασε τί ακριβώς έχω γράψει μέχρι τώρα και ξαναδιάβασε κι ό,τι έχεις γράψει κι εσύ...
...στη συνέχεια μπορούμε να συζητήσουμε για το ποιός ταΐζεται με χοζοϊδεολογίες από τα κόμματα...Θα παιξουμε την κολοκυθιά ,σου αντιστρέφω το ερωτημα
Διαβασε τι εγραψα για τους νομους που δεν εφαρμόζονται εδω και για την πορεια συμπαραστασης ειρωνικα και διαβασε απο κατω ακριβως τι ποσταρες , οτι πρεπει εγω και καποιοι αλλοι πρεπει να μεγαλωσουμε και να κοψουμε τις μαλακιεςΑν θες μπορουμε να αμπελοφιλοσοφισουμε για ιδεολογιες σε καποιο αλλο θεμα και οχι εδω να το χαλασουμε τελειως
-
Ρε Greo αυτό που λες ισχύει παντού. Σε όλες τις χώρες του κόσμου. Είναι λογικό. Ο εγκληματίας Έλληνας θα υπήρχε χωρίς λαθρομετανάστες και με λαθρομετανάστες. Το θέμα είναι ότι οι λάθρομετανάστες είναι τόσοι πολλοί πια, έμπαιναν κάθε ημέρα στη χώρα σε πολύ μεγάλο αριθμό, προδότες Έλληνες καριόληδες όπως έχω ξαναγράψει έχουν συμφέροντα από αυτό οπότε άντε βγάλε άκρη. Επειδή λοιπόν μας αρέσουν και τα μαθηματικά στο φόρουμ(μπακαλίστικα ή μη) είναι ΣΙΓΟΥΡΟ ότι εαν έχεις 2m ανθρώπους με άλλες φιλοσοφίες(σκέψης, κοινωνικές, θρησκευτικές), κουλτούρες κτλ, ανθρώπους που δεν έχουν στον ήλιο μοίρα και πρέπει να ζήσουν γτ εκεί οδηγεί η ανθρώπινη φύση, στην επιβίωση, ας φανταστούμε τι μπορεί να συμβεί σε συνθήκες εξαθλιώσης, καθημερινής προσβολής, μεταχείρησης κτλ. Από εκεί και πέρα λοιπόν το πιο λογικό είναι ότι ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ. Η επικινδυνότητα λόγω αυτών και όχι μόνο(πχ ας μη ξεχνάμε τις μαφιόζικες ομάδες που κυκλοφορούν από το πρώην ανατολικό μπλόκ που είναι και πααααρα πολύ σκληροί) έχει αυξηθεί κατακόρυφα.
Να πάνε από εκεί που ήρθαν(με τη καλή έννοια) ή να προωθηθούν ΧΩΡΙΣ ΕΜΠΟΔΙΑ( γτ οι ΜΚΟ πολλές φορές δεν αφήνουν τη ταυτοποίηση άρρωστων λαθρομεταναστών με σκοπό τη δημιουργία βάσης δεδομένων??????). Εγώ έμαθα πριν λίγο καιρό ότι εαν ενας λαθρομετανάστης ταυτοποιηθεί με HIV παίρνει άσυλο και μπορεί να ταξιδέψει Ευρώπη. Αυτό το ξέρατε? Υπάρχουν 'κάποιοι' που το εμποδίζουν αυτό. ΓΙΑΤΙ? Τι συμφέρον έχουν? -
Ο χρήστης greo έγραψε:
Παρακαλούνται οι φασίστες του φόρουμ να μην έχουν άγχος να αποδείξουν το φασισμό τους. Τους εχουμε πάρει γραμμή, μπορούν να φέρονται ελέυθερα και άνετα.Επί του θέματος: Ενας εγκληματίας κάθαρμα είναι εγκληματίας κάθαρμα. Ότι και να'ναι όπου και να'ναι. Αν κάποιοι νομίζουν ότι είναι πιο ένοχος ή λιγότερο ένοχος αναλόγως εθνικότητας εκτός από ρατσιστής είναι και ηλίθιος (αν και δεν μπορείς να είσαι το πρώτο χωρίς το δεύτερο, αλλά να άλλη μία επιβεβαίωση). Κανείς δεν υπερασπίζεται ούτε ποτέ υπερασπίστηκε εγκληματίες. Και ούτε πρόκειται. Οπότε μην φορτώνετε εκεί την ξεφτίλα σας να είστε ρατσιστές. Είστε ρατσιστές επειδή το μυαλό σας είναι λιγοστό.
Πάντως αν ποτέ οι κρετινοι της Βουλής αποφάσιζαν να ξυλοφορτώσουν κανένα αφεντικό που απασχολεί λαθρομετανάστες αντί για κακομοίρηδες, θα ανησυχουσα περισότερο γιατί θα έδειχναν ότι είναι ριζοσπαστικό ναζιστικό κόμμα με μεγάλους στόχους αντί για αυτό που είναι τώρα. Ενα κόμμα δεκανίκι της διαφθοράς από και για λούμπεν αμόρφωτους.
ολα τα λεφτα η εισαγωγη !
Παρακαλούνται οι κουμουνιστες του φόρουμ να μην έχουν άγχος να αποδείξουν τον κουμουνισμο τους. Τους εχουμε πάρει γραμμή, μπορούν να φέρονται ελέυθερα και άνετα.
Παρακαλούνται οι σοσιαλιστές του φόρουμ να μην έχουν άγχος να αποδείξουν τον σοσιαλισμο τους. Τους εχουμε πάρει γραμμή, μπορούν να φέρονται ελέυθερα και άνετα.
Παρακαλούνται οι φιλελευθεροι του φόρουμ να μην έχουν άγχος να αποδείξουν τον φιλελευθερισμο τους. Τους εχουμε πάρει γραμμή, μπορούν να φέρονται ελέυθερα και άνετα.
Παρακαλούνται οι καπιταλιστες του φόρουμ να μην έχουν άγχος να αποδείξουν τον καπιταλισμο τους. Τους εχουμε πάρει γραμμή, μπορούν να φέρονται ελέυθερα και άνετα.
Πως φαινεται οτι αντιγράφετε και μεταφέρετε αυτα που διαβάζεται στα κομματικα ταμπλόϊντ
-
Οι μόνοι ψηφοφόροι που θα απομείνουν στο ΚΚΕ θα είναι οι λαθρομετανάστες.
-
Ο χρήστης YAMA έγραψε:
Ρε Greo αυτό που λες ισχύει παντού. Σε όλες τις χώρες του κόσμου. Είναι λογικό. Ο εγκληματίας Έλληνας θα υπήρχε χωρίς λαθρομετανάστες και με λαθρομετανάστες. Το θέμα είναι ότι οι λάθρομετανάστες είναι τόσοι πολλοί πια, έμπαιναν κάθε ημέρα στη χώρα σε πολύ μεγάλο αριθμό, προδότες Έλληνες καριόληδες όπως έχω ξαναγράψει έχουν συμφέροντα από αυτό οπότε άντε βγάλε άκρη. Επειδή λοιπόν μας αρέσουν και τα μαθηματικά στο φόρουμ(μπακαλίστικα ή μη) είναι ΣΙΓΟΥΡΟ ότι εαν έχεις 2m ανθρώπους με άλλες φιλοσοφίες(σκέψης, κοινωνικές, θρησκευτικές), κουλτούρες κτλ, ανθρώπους που δεν έχουν στον ήλιο μοίρα και πρέπει να ζήσουν γτ εκεί οδηγεί η ανθρώπινη φύση, στην επιβίωση, ας φανταστούμε τι μπορεί να συμβεί σε συνθήκες εξαθλιώσης, καθημερινής προσβολής, μεταχείρησης κτλ. Από εκεί και πέρα λοιπόν το πιο λογικό είναι ότι ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ. Η επικινδυνότητα λόγω αυτών και όχι μόνο(πχ ας μη ξεχνάμε τις μαφιόζικες ομάδες που κυκλοφορούν από το πρώην ανατολικό μπλόκ που είναι και πααααρα πολύ σκληροί) έχει αυξηθεί κατακόρυφα.
Να πάνε από εκεί που ήρθαν(με τη καλή έννοια) ή να προωθηθούν ΧΩΡΙΣ ΕΜΠΟΔΙΑ( γτ οι ΜΚΟ πολλές φορές δεν αφήνουν τη ταυτοποίηση άρρωστων λαθρομεταναστών με σκοπό τη δημιουργία βάσης δεδομένων??????). Εγώ έμαθα πριν λίγο καιρό ότι εαν ενας λαθρομετανάστης ταυτοποιηθεί με HIV παίρνει άσυλο και μπορεί να ταξιδέψει Ευρώπη. Αυτό το ξέρατε? Υπάρχουν 'κάποιοι' που το εμποδίζουν αυτό. ΓΙΑΤΙ? Τι συμφέρον έχουν?+10000
Kανείς δεν είπε πως οι Έλληνες είναι παναγίτσες, αλλά όταν η εγκληματικότητα αυξάνεται λόγω των λαθρομεταναστών από κάπου πρέπει να αρχίσεις και σίγουρα η απέλαση είναι η μόνη λύση. -
εγώ μεγάλωσα τρώγοντας το φαί μου με την απειλή ότι θα με πάρει ο πρόσφυγας ή ο αράπης....
η κόρη μου ειχε στο λύκειο συμμαθητή έγχρωμο και έκαναν και παρέα, μου ήταν συμπαθής γιατί ήταν πολύ καλό παιδί...
ο μικρός μου γιος πηγαίνει στο δημοτικό και η τάξη του έχει περισσότερους αλλοδαπούς παρά ελληνόπουλα...γι' αυτόν είναι όλοι μια παρέα...
υπάρχει μια κλιμάκωση δεκαετιών για να αντιστραφεί κάποιο 'κλίμα'...μη τσουβαλιάζουμε όλους ως ρατσιστές γιατί κατά βάση ο έλληνας είναι φιλόξενος και όχι ξενόφοβος...
το πρόβλημα δεν βρίσκεται στην ποιότητα αλλά στην ποσότητα....σίγουρα δεν είναι εγκληματίες επειδή ψάχνουν την τύχη τους....
στα 2 σχεδόν εκατομμύρια όμως υπάρχουν κάθε καρυδιάς καρύδια και εγώ σαν πολίτης αυτής της χώρας δεν θέλω να μαδάω μαργαρίτες ποιος είναι τι.....
και δεν καταλαβαίνω την γκαύλα πολλών να αποδεχθούμε με κάθε κόστος αυτή την κατάσταση η οποία καταντάει αθέμιτος ανταγωνισμός....πόσοι θα έρθουν έξω από το τμήμα ως υποστηριχτές μου αν με πιάσουν για φορολογική παράβαση?
-
Ξέχασες το παρακαλούνται όλοι οι ψευτοκουλτουριάρηδες του forum να μη φοβούνται να δείξουν την ψευτοκουλτούρα τους.
Βασικά η λογική του 'Μπορεί και ένας Έλληνας να είναι κλέφτης, οπότε no worries ας φέρουμε άλλο ένα μύριο ανθρώπους που το 70% εξ' αυτών ΛΟΓΩ ΣΥΝΘΗΚΩΝ και όχι DNA μπορεί να καταφύγει σε εγκληματικές πράξεις για να είμαστε δίκαιοι απέναντι στην ανθρωπότητα και μη μας πει ο x greo φασίστες ή ρατσιστές, γιατί είναι κακιά λέξη' σε βγάζει νοκ αουτ.
-
H λογική που αναφέρεις Εντι δεν υπάρχει σε κανένα ποστ κανενός χρήστη (μπορείς να μου δείξεις κάποιο που μου διαφεύγει, αλλά και πάλι δεν πιστεύω να εχει γράψει κανείς τέτοια πίπα), υπάρχει στην προσπάθεια του φανερού ή λανθάνοντος μικροαστικού φασισμού, να δικαιολογήσει την ύπαρξη του. Γιατί η λογική είναι οτι ο εγκληματίας είναι άνθρωπος με όνομα και επίθετο και φαντάζομαι ότι δε θα μας άρεσε αν ένας ελληνας μπουκαρε σε αμερικάνικο σινεμά και καθάριζε μερικές ντουζίνες να μαχαιρώνονταν έλληνες αδιακρίτως στο Αμέρικα.
Keep exypnakizein
ΕΙΣΤΕ ΥΠΕΡ Η ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ;