-
εχετε αρχισει να με εκνευρίζετε σε αυτό το τοπικ με την αρχαιολαγνεία σας...
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
εχετε αρχισει να με εκνευρίζετε σε αυτό το τοπικ με την αρχαιολαγνεία σας...Να σας πω για τον Commodore μου;
-
εχετε αρχισει να με εκνευρίζετε σε αυτό το τοπικ με την αρχαιολαγνεία σας... -
εχετε αρχισει να με εκνευρίζετε σε αυτό το τοπικ με την αρχαιολαγνεία σας... -
f u all...
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
εχετε αρχισει να με εκνευρίζετε σε αυτό το τοπικ με την αρχαιολαγνεία σας...
Ο πρώτος μου υπολογιστής: http://en.wikipedia.org/wiki/Atari_ST Με κασέτα για φόρτωση και φυσικά χωρίς ποντίκι!
Φαντάζομαι τον ψορσαιρ τώρα!
-
σε εχω χαλαρα http://el.wikipedia.org/wiki/Amstrad_CPC
με πρασινη οθονη κιολας! -
Κι ο δικός μου link. Όπως είναι, με έγχρωμη οθόνη.
-
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
σε εχω χαλαρα http://el.wikipedia.org/wiki/Amstrad_CPC
με πρασινη οθονη κιολας!Το δικό μου έμπαινε στην ασπρόμαυρη τηλεόραση 14' που είχα στο δωμάτιο (ΕΡΤ1-ΥΕΝΕΔ-ΕΡΤ1-ΥΕΝΕΔ-ΕΡΤ1-ΥΕΝΕΔ-ΕΡΤ1-ΥΕΝΕΔ έπιανε στις 8 της μνήμες ). Με μαγνητικά μεταλλικά κουμπιά ήταν η επιλογή και χωρίς τηλεχειριστήριο φυσικά! Και έκανε 5 λεπτά να φορτώσει γιατί ήταν με εξωτερικό κασετόφωνο, όχι με floppy.
-
Μονάδα και κασετόφωνο. Συνδεόταν στην οικιακή τηλεόραση. 8 χρώματα ταυτόχρονα στην οθόνη από 16 συνολικά. Ήχος που έβγαινε από την τηλεόραση αντί για μπιπ-μπιπ από τη μονάδα. Κόλαση._ -
Μάνο!!! Είχες το ακριβό joystick ρε καπιτάλα!
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Κάγκουρα.Μη επαναφορτιζόμενες??
Όχι βρε, δεν γίνεται αυτό! Κοινές επαναφορτιζόμενες NiMH, σαν κι αυτή.
Απλώς, το battery pack που πουλούσε, ήταν στην ουσία 2 τέτοιες μπαταρίες, ενωμένες σε ένα κοινό πλαστικό περίβλημα, κάπως έτσι:
το πλαστικό είχε ένα εξόγκωμα που πίεζε ένα μικροδιακόπτη που ενεργοποιούσε τη φόρτιση. Περιποιήθηκα το διακόπτη ώστε να έχει μόνιμα κλειστό κύκλωμα και ...σαγιονάρα proprietary μπαταρίες. -
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Μάνο!!! Είχες το ακριβό joystick ρε καπιτάλα!Όχι και τόσο, το ακριβό ήταν (παραδόξως) αυτό:
Πολύ μικρές αποστάσεις στο λεβιέ, καλό 'κλικ' στο κουμπί.
To quickshot, πώς το λέγανε, ήταν λαγουδέρα.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Μάνο!!! Είχες το ακριβό joystick ρε καπιτάλα!
Όχι και τόσο, το ακριβό ήταν (παραδόξως) αυτό:
Πολύ μικρές αποστάσεις στο λεβιέ, καλό 'κλικ' στο κουμπί.
To quickshot, πώς το λέγανε, ήταν λαγουδέρα.
Όντως αυτό το καργιολάκι ήταν πανάκριβο. Εγώ είχα κάτι σαν το δικό σου με λιγότερα κομβία και σε μπεζ χρώμα.
-
Το πήρα μετά από κάποια χρόνια. Στην αρχή είχα το ενδοξότατο...
-
Όλα αυτά εγώ ούτε που τα πρόλαβα, ήμουν στην εποχή των παιχνιδομηχανών με τις κασέτες
του Gameboy και του PS1.
-
dying from boredom...
-
-
3 σελίδες ηλεκτρονικά gadgets και νέες τεχνολογίες
Μπαίνει κάποιος να διαβάσει τίποτα νέο και βλέπει μαλακίες, ας διασπαστεί τουλάχιστον σε κάποιο σάπιο τόπικ με ρετρό σαβούρα.
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
:shifty:μπα που να σε βάλουνε να βλέπεις το ΡΕΤΙΡΕ remastered σε HD για το υπολοιπο του καλοκαιριου...
RomanK for PRESIDENT
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#17]