-
Εχτές τερμάτισα το Resident evil: Revelations στο 3DS. Δυστυχώς είναι κρίμα που το συγκεκριμένο παιχνίδι βγαίνει μόνο για αυτή την κονσόλα. Πάντως ένα θα πω. Αξίζει να το παίξει κανείς μόνο και μόνο για το σενάριο που έχει. Είναι πολύ ωραίο και θυμίζει τις παλιές καλές εποχές του resident evil όταν ήταν αυθεντικό ακόμα. Στα αρνητικά ο χειρισμός του (αρκετά δύσκολος) αλλά τι να το κάνεις όταν έχει τόσα θετικά. Από που να το πιάσεις. Απ' την διάρκεια του? είναι τεράστια και δεν σε κάνει να βαριέσαι πουθενά. Απ' το σενάριό του? το είπα και πριν. Οι αντίπαλοι δεν πέφτουν κάτω με τπτ και είναι αρκετά δύσκολοι. Οι γρίφοι δεν με προβλημάτισαν, είναι εύκολοι, αλλά το καλό είναι ότι δεν υπάρχουν απλά για να σου σπάνε τα νεύρα χωρίς νόημα. Ο κάθε γρίφος έχει τη δικιά του λογική και μόλις τον λύσεις σου βγάζει ένα ωραιότατο βιντεάκι με συνέχεια της πλοκής. Η αλήθεια είναι ότι για να καταλάβεις 100% τι γίνεται θα πρέπει να φτάσεις στο τέλος για να λυθούν τα κενά που έχεις. Δεν θα πω το σενάριο γιατί αξίζει κανείς να το παίξει και δεν θα 'χει νόημα αν πω τι γίνεται, απλά θα πω ότι είναι κάτι ενδιάμεσο μεταξύ του Resident evil 4 και του 5 χωρίς όμως να έχει τα αρνητικά τους. Επιτέλους πάντως ένα ΠΟΛΥ ΚΑΛΌ resident evil ύστερα από πολλά χρόνια. Δεν ξέρω για εσάς αλλά εγώ είχα να παίξω τόσο καλό από την εποχή του remake του 1ου (δλδ περίπου 10 χρόνια)
-
Αν κάνει κάποιος βόλτες στο TDU2 και θέλει, έχω ίδιο nickname με αυτό
Μη με φάτε πάλι για το παιχνίδι... -
Δοκίμασα το demo του PES 2013 στο PC. Αισθητές οι αλλαγές σε κάποιους τομείς προς το καλύτερο.
-
cabala εχεις παιξει το witcher 2?
και αν ναι εχω ερωτηση.. για να παρακολουθησω την ιστορια πρεπει να χω παιξει το 1? ή θα τη παλεψω ?
το ξερω οτι μου χες πει να το παιξω, αλλα δε το χα παιξει
το 2 ομως θα το παιξω αμεσως μολις βγαλω το skyrim
-
galaxy on fire 2 android παιζει καποιος να μου το βρει, ειναι για λογους πανεπιστημιακους
-
αν το βρεις σφυρα μου κι εμενα
-
ωχ...και συ ψάχνεις? τι διαολο με αυτο το παιχνιδι...αφαντο!
-
Στο market είναι δωρεαν αλλά λέει δέν είναι συμβατη με τη συσκευή
-
εχει ενα ελαχιστο μερος του παιχνιδιου σαν trial
-
Ψάξατε piratebay και δεν το βρήκατε;
-
καλα δε το εψαξα και πολυ, τωρα εχω το pc συνεχεια δικο μου
-
-
To dirt 3 ''αγορασμένο' μπορώ με κάποιον τρόπο να το παίξω online??
pm όποιος ξέρει -
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
To dirt 3 ''αγορασμένο' μπορώ με κάποιον τρόπο να το παίξω online??
pm όποιος ξέρεικονσολα ή πισι?
-
PC...
-
μετα απο 54 ωρες παιχνιδιου , μπορω να πω οτι το skyrim τα σπαει
το καταυχαριστηθηκα -
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
PC...δεν ξερω
-
με εχει προβληματισει αρκετα το witcher 2 ειναι ωραιο παιχνιδι, αλλα ωρες ωρες ειναι εκνευριστικα δυσκολο
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
με εχει προβληματισει αρκετα το witcher 2 ειναι ωραιο παιχνιδι, αλλα ωρες ωρες ειναι εκνευριστικα δυσκολοκαι εκνευριστικα ασχετο με το πρωτο
Games (PC,PS,XBOX,Wii,κλπ)