-
Πείτε καμιά γνώμη για τα Smeg ... Τα ζαχαρώνω επειδή το ψυγειάκι μας μάλλον παραδίδει σιγά - σιγά το πνεύμα
-
προταση για ζυγαρια μπανιου ακριβειας;
budget περιορισμενο.
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
Αργησα λιγακι, σχετικα με πλυντηριο/στεγνωτηριο, καλο θα ηταν να μην παρεις 2 σε 1, αλλα 2 ξεχωριστες συσκευες αν σε παιρνει.
Εχω ενα στεγνωτηριο της Μιλε και σωθηκα!
Υπαρχει φθορα στα ρουχα (μονο και μονο το χνουδι να δεις που βγαινει στα φιλτρα, παιρνεις μια ιδεα του τι γινεται), αλλα δεν ειναι τοσο σημαντικη!
Οπως προειπωθηκε, ειναι σωτηριο, ειδικα τον χειμωνα, που το βαζεις το βραδυ και το πρωι εχεις τα ρουχαλακια σου στεγνα!
Μπονους, οτι ειναι μαλακα, αφρατα και μυρωδατα!
Υπαρχουν επιλογες, για το τι ρουχα θα βαλεις μεσα, καθως επισης και ποσο 'στεγνα' τα θες..
αν τα θες στεγνα, αν τα θες με λιγη υγρασια (για πιο ευκολο σιδερο) κλπ κλπ κλπ κλπ
Μου δινω συγχαρητηρια, γι αυτη μου την αγορα, παντα!δεν έκανα την πατάτα να παρω το 2 σε 1 τελικά
2 AEG αγόρασα και μεχρι στιγμής ολα κυλούν ομαλά
το στεγνωτήριο ειναι 7κιλο και έκανε περί τα 400+. Α κλάση εννοείται.
-
AEG Multi-Analysis Bathroom Scales PW 4923
Tην έχω σταμπάρει απο πέρσυ, αλλά δεν αξιώθηκα να την πάρω .... -
Ο χρήστης dbekos έγραψε:
AEG Multi-Analysis Bathroom Scales PW 4923
Tην έχω σταμπάρει απο πέρσυ, αλλά δεν αξιώθηκα να την πάρω ....ευχαριστω.
την εχεις τσεκαρει για την ακριβεια της; -
Αν θυμάμαι καλά, έχει ακρίβεια (+-) 200gr .
Την είχα δεί σε σπίτι συγγενή και το συζητήσαμε, αλλά ... δεν παίρνω και όρκο! -
οκ!
-
Μου 'βγαλαν το λάδι οι ηλεκτρονικές.
Στην αρχή καλά, μετά από κάποιους μήνες άλλα αντί άλλων. Τη μια έφταιγαν οι μπαταρίες που έπεφταν, την άλλη τα είχε παίξει ο αισθητήρας, άκρη δεν έβγαινε. Άλλαξα 3, στο τέλος πήρα μια μηχανική κι ησύχασα. -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Μου 'βγαλαν το λάδι οι ηλεκτρονικές.
Στην αρχή καλά, μετά από κάποιους μήνες άλλα αντί άλλων. Τη μια έφταιγαν οι μπαταρίες που έπεφταν, την άλλη τα είχε παίξει ο αισθητήρας, άκρη δεν έβγαινε. Άλλαξα 3, στο τέλος πήρα μια μηχανική κι ησύχασα.Σε 2 φτηνιάρες (των 12 €) που είχα, αντιμετώπιζα πρόβλημα με τις μπαταρίες (λιθίου), που ήθελαν αλλαγή κάθε 3-4 μήνες.
Μετά την αντικατάσταση όμως, .....
Βέβαια δεν είχα και απαιτήσεις για ζύγισμα υψηλών προδιαγραφών ακρίβειας, αλλά τα 'πάνω - κάτω ' των κιλών μου ηθελα να παρακολουθώ, γιατί κάθε χειμώνα 'τσίμπαγα' 4-5 κιλάκια, έναντι της θερινής περιόδου -
τι γράφετε ρε παιδια;;;
μιλαμε για 4-5 κιλά διαφορά και σε ενδιέφερε να τα βλέπεις ηλεκτρονικά;;;;;;
μια οποιαδήποτε ζυγαριά χρειάζεται να εχει κανείς και να βλέπει μοναχα σε αυτη τις αυξομειώσεις. τέλος.
-
Θέλω ακρίβεια.
Να πίνω ένα ποτήρι νερό και να ανεβαίνω στη ζυγαριά και να το δείχνει.
Να βγάζω τα κλειδιά από την τσέπη και να φαίνεται.
...και άλλα παραδείγματα. -
εγω παντως, σε ζυγαρια ακριβειας, πριν ανεβω επανω στη ζυγαρια, βγαζω οτι κουβαλαω στις τσεπες και τα κραταω στα χερια μου..
καμμια φορα, παταω με το ενα ποδι και εχω το αλλο στον αερα!
δεν δειχνει διαφορα... με πιασανε κοτσο! -
μετα απο μια κουραστικη ανακαινιση ηρθε η ωρα να αλλαξει και η πιστη κουζινα 30ετιας.
το θεμα ειναι...εμαγιε ή 'κανονικη';;
καθε ιδεα καλοδεχουμενη.
-
Ελπίζω να γράφω στο σωστό θέμα... Η κι εγώ βρισκόμαστε σε αναζήτηση μαγειρικών σκευών (δηλ. εκείνη ψάχνει, εγώ εγκρίνω/απορρίπτω). Πριν 2-3 ημέρες όλο χαρά μού μίλησε για την AMC, εταιρεία που υποτίθεται ότι φτιάχνει σκεύη από 'άλλο πλανήτη': χρειάζονται ελάχιστο νερό/λάδι, πολύ λιγότερο χρόνο, κτλ. Ήρθε μέχρι και πωλήτρια σπίτι για επίδειξη, την οποία έχασα γιατί δούλευα. Η μού ανέφερε μετά ότι η επίδειξη επιβεβαίωσε τα πάντα (ελάχιστο χρόνο/νερό/λάδι). Α, έχουν και 30 χρόνια εγγύηση.
Έχει κάποιος εμπειρία από αυτές τις συσκευές; Εμένα μου 'μυρίζει' απάτη! Ιδίως από τη στιγμή που απαιτείται εκταμίευση 2500ευρώ
-
Ο χρήστης lokatzis έγραψε:
Ελπίζω να γράφω στο σωστό θέμα... Η κι εγώ βρισκόμαστε σε αναζήτηση μαγειρικών σκευών (δηλ. εκείνη ψάχνει, εγώ εγκρίνω/απορρίπτω). Πριν 2-3 ημέρες όλο χαρά μού μίλησε για την AMC, εταιρεία που υποτίθεται ότι φτιάχνει σκεύη από 'άλλο πλανήτη': χρειάζονται ελάχιστο νερό/λάδι, πολύ λιγότερο χρόνο, κτλ. Ήρθε μέχρι και πωλήτρια σπίτι για επίδειξη, την οποία έχασα γιατί δούλευα. Η μού ανέφερε μετά ότι η επίδειξη επιβεβαίωσε τα πάντα (ελάχιστο χρόνο/νερό/λάδι). Α, έχουν και 30 χρόνια εγγύηση.Έχει κάποιος εμπειρία από αυτές τις συσκευές; Εμένα μου 'μυρίζει' απάτη! Ιδίως από τη στιγμή που απαιτείται εκταμίευση 2500ευρώ
Δεν έχω εμπειρία απο αυτά αλλα που το χαζοκοίταξα στο ιντερνέτ δεν βλέπω να έχουν κάτι ιδιαίτερο. Σαν κανονικά σκευή μου φαίνονται.
Για λιγότερο χρόνο κλπ υπάρχουν χύτρες ταχύτητας και βγαίνουν απο 1000+2 εταιρίες. Λάδι ανάλογα τη μαγειρεύεις. Δέν μπορείς πχ να τηγανίσεις πατάτες σε 1 χιλιοστό λάδι (period).
Και στην τελική καμιά κατσαρόλα δεν θα σε βοηθήσει να μαγειρέψεις καλύτερα. Χοντρικά οτι και να πάρεις φαΐ θα βγάλει. Αν κοιτούσα να πάρω σκεύη μάλλον θα έπαιρνα κάτι με μεταλλικά χερούλια για να μην αρχίσουν να κουνιούνται μετά απο αρκετό καιρό και θα κοιτούσα να δουλεύουν με επαγωγικές. Και να μ'αρέσει το design.
Αμα θες και ελληνικά pyramis.
-
moyfex...
Κατι κανατες με ενσωματομενα φιλτρα για καθαρισμο νερου αξιζουν τη τη προσοχή μας?
-
AMC έχει η μάνα μου σε καθημερινή χρήση από τα μέσα του 1970, σκυλιά μαύρα. Δεν ξέρω τι μοντέλα κυκλοφορούν τώρα, τότες ήταν μπροστά. Τα είχε πάρει γιατί μια γνωστή μας εργαζόταν ως ντίλερ στην εταιρεία και της είχε καθίσει στο σβέρκο με επιδείξεις, τηλέφωνα κ.α.
Τελικά άξιζαν. -
η απάντηση στο γρήγορο, εύκολο και αξόδευτο μαγείρεμα είναι οπως είπε ο μαρρ η χύτρα ταχύτητος.
οποιος τη χρησιμοποιεί συχνά μπορει μονο να καταλάβει για τι διαφορές μιλαμε
έπειτα χρειάζεσαι ενα καλό αντικολλητικό τηγάνι με ψηλό λαιμο. εμείς εδω και χρονια προσπαθούμε να μην τηγανίζουμε τπτ απολυτως (στο φούρνο ακομα και σνιτσελάκια κανουμε χωρίς λαδι και όσοι εχουν δοκιμάσει θελουν να μαθουν τη συνταγή του τηγανίσματος χωρίς λάδι ), αλλά μια καλή τηγανάρα χρειαζεται ετσι κι αλλιώς.
μετά βεβαια χρειάζεσαι 2-3 σκεύη για το φούρνο και τέλος.
στα 2500 ευρώ πώς έφτασε η κυριούλα; ειχε μέσα πιάτα, ποτήρια, μαχαίρια κλπ;
-
Ο χρήστης kingstonian έγραψε:
μετα απο μια κουραστικη ανακαινιση ηρθε η ωρα να αλλαξει και η πιστη κουζινα 30ετιας.το θεμα ειναι...εμαγιε ή 'κανονικη';;
καθε ιδεα καλοδεχουμενη.
Εμαγιε ειναι καλυτερες σε ολα
-
AMC, έχουν από παλιά καλό όνομα, αλλά σε σχέση με άλλες καλές μάρκες δεν ξέρω τι παραπάνω προσφέρουν πλέον.
Μαγείρεμα χωρίς λάδι; Σιγά, οποιοδήποτε αντικολλητικό κάνει την ίδια δουλειά, αλλά και μεταλλικές άλλης μάρκας.
Νομίζω ότι με ένα σετ fissler (2-3 κατσαρόλες διαφόρων μεγεθών συν χύτρα) και 2 τηγάνια tefal είναι καθένας κομπλέ.
Τα pyramis δεν τα ξέρω, ακούω καλά λόγια, τα αντικολλητικά pal, τουλάχιστον οι 'κοινές' σειρές, μοιάζουν ντενεκέδες, πολύ ελαφριά.Τι σημαίνει 'κανονική' και εμαγιέ κουζίνα;
Κεραμική και με κλασσικά μάτια δηλαδή;
Η πρώτη καθαρίζεται πολύ πιο εύκολα, θέλει όμως και μεγαλύτερη προσοχή. Αναπτύσσει θερμοκρασία πολύ γρηγορότερα. Δεν θα γύρναγα σε εμαγιέ πλέον.Η χύτρα ταχύτητας είναι καλή για βραστά σκληρά κρέατα ή όσπρια ζόρικα, πχ ρεβύθια. Το να βάλεις τρυφερό μοσχάρι στη χύτρα, με τα μυρωδικά και τις σάλτσες, είναι έγκλημα, το καταστρέφεις λόγω θερμοκρασιών και δεν έχεις έλεγχο έτσι και 'πιάσει'. Εκτός αν δεν έχεις χρόνο, αλλά και πάλι, μόνο βράσιμο και μετά με ανοιχτό το καπάκι τα υπόλοιπα.
Κατι κανατες με ενσωματομενα φιλτρα για καθαρισμο νερου αξιζουν τη τη προσοχή μας?
Μια κάποια δουλειά την κάνουν. Το νερό θα πίνεται αμέσως όμως, όχι την επομένη. Πιάνει μύκητες, αφού κατακρατείται το χλώριο. Και τακτικό πλύσιμο της κανάτας (όχι του φίλτρου).
Λευκές οικιακές συσκευές:Πλυντήρια-Κουζίνες-Ψυγεια....