Jul 25, 2012, 11:38 AM

Ο χρήστης scn έγραψε:

Εαν τα πραγματα εχουν οπως μας μεταφερεις οι ανθρωποι ειναι για κλωτσιες κ μιλω για τα πληρωματα αλλα κ τους ενδιαμεσους κ το στοπ της ε.δ.,τωρα σε σχεση με το σημειο πιστευω οτι οι οργανωτες επραξαν οτι χειροτερο, το σημειο ηθελε σημανση αλλα κ καποιο επιπλεον μετρο ασφαλειας. Μπαριερα λιγων μετρων! Εδω στην Ελλαδιτσα μας τουλαχιστον σε τετοια θεματα δεν υπαρχει η λεξη ασε μωρε τωρα! Σημασια εχει οτι δυο ανθρωποι εχασαν τη ζωη τους αυτη τη στιγμη κ μακαρι να ειναι οι τελευταιοι.

Για το θέμα του στοπ και των ενδιάμεσων της Ε.Δ. όντως έχει προκληθεί θέμα στην Ιταλία, κάτι που ξέχασα να το αναφέρω πριν. Θεωρούν ότι άργησαν να αναζητήσουν το αυτοκίνητο.

Στο σημείο υπήρχε πέτρινο τοιχάκι και μετά χώμα και, αν δει κάποιος το incar, δε φαίνεται καθόλου ως επικίνδυνο σημείο. Δεν υπήρχε λόγος για μπαριέρα, ας μη γινόμαστε υπερβολικοί. Το θέμα δημιουργήθηκε επειδή το χώμα υποχώρησε και άνοιξε τρύπα στην οποία έπεσε το αυτοκίνητο.

Όσον αφορά τη σύγκριση με Ελλάδα και το αν υπάρχει το 'άσε μωρέ τώρα', μάλλον ο el-em μπορεί να θυμηθεί κάποια πράγματα. Λυπάμαι, αλλά έχω άλλη εικόνα. Δε θα γράψω περιστατικά από ελληνικούς αγώνες, το έχω κάνει στο παρελθόν. Θα πω μόνο ότι κάποτε πέρασα από διαδρομή Ιταλικής ανάβασης, έκανα τη σύγκριση και κατέβασα το κεφάλι. Δεν υπάρχει καμία σύγκριση στα μέτρα ασφαλείας.

EDIT
Κάποια ακόμα θεότρελη πληροφορία, απόλυτα εξακριβωμένη. Για το ατύχημα με το Golf στη Γαλλία την άνοιξη, το οποίο πήγε ευθεία σε μια διασταύρωση και σκότωσε τον ενδιάμεσο και δύο θεατές, ο εισαγγελέας έχει ασκήσει ποινική δίωξη στον οδηγό!!!!!!!!

Κοιτα να δεις εαν θελεις να μιλησουμε για αβαριες υπαρχουν κ θα υπαρχουν αλλα ΟΧΙ σε τετοιο βαθμο.Ο Λωρης οπως γραφεις ειναι ενας αγωνιζομενος με πολυ μεγαλη εμπειρια κ γνωριζει καλυτερα απο τον καθενα μας σημερα απο μια αλλη θεση βλεπει τα περιεργα κ πιστευω οτι κανει οτι καλυτερο μπορει.Οι Ελληνες κριτες κανουν με με τα μεσα που διαθετουν οτι καλυτερο μπορουν .Κριτης στην ιδιοτητα μου κ εγω κ δηλωνω οτι ΝΑΙ υπαρχουν μεταξυ μας κ ατομα που ΔΕ θα επρεπε να υπαρχουν ΑΛΛΑ ολοι οι υπολοιποι κανοντας την δουλεια μας σωστα εαν χαθει κατι μεσα στην ε.δ. ο αμεσως επομενος θα καλυψει το οποιο κενο κ ο χρονος που θα χαθει δε θα ειναι 15λεπτος!!! Ενα θεμα ειναι το τι ΒΛΕΠΟΥΝ κ το τι ΠΡΑΤΤΟΥΝ τα πληρωματα που ακολουθουν με τα απο το οποιο συμβαν!!! Τωρα για τα μετρα ασφαλειας που περιγραφεις δε τα γνωριζω,αλλα αλλο Ιταλια αλλο Ελλαδα η μια χωρα βγαζει Φερραρι κ η αλλη ουτε σαρδελες...