-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Με την φοβερή υποστήριξη της Motorola ειναι απορίας άξιον πως δεν τα δίνουνε δώρο με το Dixan... Μην περιμένεις πτώση τιμών σε μηχανήματα τα οποια η εταιρία υποστηρίζει ενεργά.Για το πρώτο Xoom διαβάζω ότι απλά του βάζεις αμερικάνικη ROM οπότε ως Google Experience Device έχεις αναβαθμίσεις. Αυτό που με αποτρέπει είναι η μάπα οθόνη του.
- Ίσως το σκεφτώ αργότερα για την ταμπλετίτσα της Google, το Nexus7 που θα μου έλυνε το θέμα του αράζω-στον-καναπέ-και-σερφάρω-χωρίς-να-κουνηθώ-να-πάω-στον-υπολογιστή.
-
Εχω πρόβλημα στο Desire.
Δυο μέρες μετά ειδα τυχαία ότι έχω μια αναπαντητη και ένα μήνυμα στο Viber (και αλλη φορά μου συνέβη αυτο, ιδίως σε κλήση). Το MSN δεν ανοιγει καν. Μέσω της σύνδεσης, χθες ένα sms δεν ήρθε ποτέ (τσεκαρισμένο οτι σταλθηκε στο νουμερο μου) και μια κλήση μου ήρθε απλώς ως ειδοποιηση (sms) αναπαντητης παρά το φουλ σήμα που ειχα.
Καυσωνας ... -
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
κορσαιρακοοοοοοΕλα ρε μλκ... σταμάτα με τις Κινεζιές... μετά απο ένα σημείο δεν είναι αστείο
Βρωμάς το τόπικ... σπάσε... -
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Εχω πρόβλημα στο Desire.
Δυο μέρες μετά ειδα τυχαία ότι έχω μια αναπαντητη και ένα μήνυμα στο Viber (και αλλη φορά μου συνέβη αυτο, ιδίως σε κλήση). Το MSN δεν ανοιγει καν. Μέσω της σύνδεσης, χθες ένα sms δεν ήρθε ποτέ (τσεκαρισμένο οτι σταλθηκε στο νουμερο μου) και μια κλήση μου ήρθε απλώς ως ειδοποιηση (sms) αναπαντητης παρά το φουλ σήμα που ειχα.
Καυσωνας ...To κάνεις κανά ρισταρτ ανά 2-3 μέρες η μπα??
-
Διάβασα στο ΧDA ότι ετοιμάζεται Billy Jean για το Motorola RAZR...Θα στήσω πάρτι
-
Ο χρήστης Giuseppe Busso έγραψε:
Διάβασα στο ΧDA ότι ετοιμάζεται Billy Jean για το Motorola RAZR...Θα στήσω πάρτικοιτα ρε ο Τζουζεπες χαρά...
Δεν τους λες να μας φτιαξουνε καμια 4.1 για το Xoom2 γιατι βαρεθηκαμε να περιμένουμε την μοτοφολα μου μεσα -
Ο χρήστης Giuseppe Busso έγραψε:
Διάβασα στο ΧDA ότι ετοιμάζεται Billy Jean για το Motorola RAZR...Θα στήσω πάρτι -
κινητο sony sole
προβλημα .... μετα την αναβάθμιση χάθηκαν τα ελληνικά από το πλ/ιο... στα μνμ γράφεις μόνο αγγλικά και κινέζικα ??
-
πηγαινε στον browser. πατα παρατεταμενα πανω στην μπαρα που πληκτρολογεις το url. θα σου ανοιξει ενα παραθυρο. πατα μεθοδος εισοδου και τικαρε το πληκτρολογιο xperia. μετα πας ρυθμισεις->γλωσσα και πληκτρολογιο-> πληκτρολογιο xperia->γλωσσες πληκτρολογιου και επιλεγεις τα ελληνικα και οποια αλλη γλωσσα θες
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Ένα ταμπλετίδιο 7' capacitive, **χωρίς ethernet **:shifty: κυκλοφορούν dongle, android 4.0, με θήκη/πληκτρολόγιο (να στέκεται όρθιο τουλάχιστον και να μη φοβάμαι να το βάλω σε καμιά τσάντα απροφύλαχτο). Θα προτιμούσα 10', αλλά θα ήταν λιγότερο φορητό, άλλωστε έχω netbook 10άρι και στο κάτω-κάτω, είπαμε, 'παιχνίδι' είναι.Τα ύστερα του κόσμου.
Αμα μια μέρα το παιδί ψηφίζει σύριζα απο την ακτινοβολία θα είναι να ξέρεις.
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
κινητο sony soleπροβλημα .... μετα την αναβάθμιση χάθηκαν τα ελληνικά από το πλ/ιο... στα μνμ γράφεις μόνο αγγλικά και κινέζικα ??
Noob question πες στο ξάδερφο/ανηψιό (δεν θυμάμαι )
άνοιξε να γράψεις μήνυμα sms,δεξιά από το space στο qwerty έχει ένα σταυρωτό κλειδί-κατσαβίδι. Πατάς και βρίσκεις επιλογές για Γλώσσα εγγραφής. Όπως είπε και ο alexm
-
οχ ντιαρ γκαντ
http://www.wired.com/gadgetlab/2012/07/ ... ui-iphone/
-
Συνέβη κι αυτό. Ψόφησε το ideos x5 pro (δεν λειτουργεί η αφή).
Υπάρχει καμία αξιόλογη πρόταση στα αντίστοιχα specs και χρήματα;
Θέλω να πάρω και καινούργιο mac από Σεπτέμβρη.
-
Εγγύηση δεν έχεις;
Sent from my GNex using smoke signals.
-
Έχω εγγύηση (και θα το πάω), αλλά απογοητεύτηκα.
Αν υπήρχε μια αξιοπρεπής εναλλακτική πρόταση... Δεν έχω και δεύτερο κινητό.
-
Ο χρήστης Ernani έγραψε:
Συνέβη κι αυτό. Ψόφησε το ideos x5 pro (δεν λειτουργεί η αφή).Υπάρχει καμία αξιόλογη πρόταση στα αντίστοιχα specs και χρήματα;
GALAXY S3... πολύ λογική επιλογή και θα σε γλυτώσει και απο το Mac
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Συνέβη κι αυτό. Ψόφησε το ideos x5 pro (δεν λειτουργεί η αφή).
Υπάρχει καμία αξιόλογη πρόταση στα αντίστοιχα specs και χρήματα;
GALAXY S3... πολύ λογική επιλογή και θα σε γλυτώσει και απο το Mac
Έχει το multirama προσφορά το Galaxy S+ στα 219€
-
Ο χρήστης StavrosG έγραψε:
Εγώ φταίω που νοιάζομαι για τον συνανθρωπό μου
By the way, φτάνει πια με το ελλεεινο S... ημουν νιος και γέρασα. Εχει τόσα αλλα κινητά Ας πάρει την Sola, ας πάρει το RAZR κοψοχρονια, ας πάρει Lumia 710, ας πάρει HTC ONE V....
-
το κακο ειναι οτι το s+ ειναι χειροτερο απο το s, καλυτερα να παει ενα nexus s ή να δωσει το κατι παραπανω και να παρει razr , παρα αυτη τη πατατα
παντως οι κωλοκινεζιες ειναι τελειως αναξιοπιστες, μετα τα χιλια 2 κακα που επαθε το blade αποφασισα οτι δε θα ξαναπαρω ποτε , η αδερφη μου ακομα με βριζει
της εδωσα τελικα το αγαπημενο μου p500 που ειναι πραγματικα αλεξισφαιρο (και το ηθελα για 2ο ρε γαμωτο..) και ηρεμησε
Περι συσκευών Android...