-
-
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
@@
110 μορια λεει
Παραμένει .... ΤΕ
Άλλοι με ίδια κριτήρια έφυγαν ( 10 άτομα) κι εμείς ( 3 άτομα ) μείναμε στο μπορδέλοΝα δεις άκυρα στα οχταμηνα που έριξαν τώρα τελευταία (κι εγώ έφαγα ).. κάτι έχουν πάθει
Κουράγιο ρε συ , γιατί αυτή τη στιγμή ξέρω ακριβώς πώς νιώθεις... να περιμένεις να φύγεις και να μη φεύγεις...
Καλύτερα να μη το σκεφτόσουν καν
-
Την στιγμη που μου δίνεται τέτοιο δικαίωμα κι ειδικα τη στιγμη που υπάρχει νόμος που ορίζει υποχρεωτικη μεταθεση στη συγκεκριμενη περίπτωση δεν υπάρχει περίπτωση να μην το κυνηγήσω με καθε μέσο
Δεν θα μείνει έτσι αυτο -
καλα θα κανεις, αλλα στο τελος χαλιεσαι οταν ασχολεισαι με αυτους..
κι εγω τη κυνηγουσα τη μεταθεση που δε μου εκατσε με τη πρωτη (κανονικα εγω μετα το κεντρο επρεπε να ημουν αθηνα), αλλα το 8μηνο που ενεπλεκε και τον πατερα μου δε το κυνηγησα , να τον τρεχω συνεχεια στην επιτροπη απαλλαγων
συμφωνα με τη νομαρχια και δημοσια πανεπιστημιακα νοσοκομεια ειναι ανικανος προς εργασια (με χαρτια κτλ..) , αλλα συμφωνα με τον ΕΣ που τον ειδε λιγα λεπτα ΟΧΙ!
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
καλα θα κανεις, αλλα στο τελος χαλιεσαι οταν ασχολεισαι με αυτους..κι εγω τη κυνηγουσα τη μεταθεση που δε μου εκατσε με τη πρωτη (κανονικα εγω μετα το κεντρο επρεπε να ημουν αθηνα), αλλα το 8μηνο που ενεπλεκε και τον πατερα μου δε το κυνηγησα , να τον τρεχω συνεχεια στην επιτροπη απαλλαγων
συμφωνα με τη νομαρχια και δημοσια πανεπιστημιακα νοσοκομεια ειναι ανικανος προς εργασια (με χαρτια κτλ..) , αλλα συμφωνα με τον ΕΣ που τον ειδε λιγα λεπτα ΟΧΙ!
Αυτα είναι
Εμένα δεν έχει θέμα με τον πατέρα μου Qsis απλα εμενα ίσως χρειαστει να πάει 2-3 φορές στο Ρουφ αφού βέβαια θα έχει προηγηθεί δικη μου επίσκεψη για να δω τι πως και γιατί και σε ποιο ακριβώς πηγαδι κατούρησα εγω κι είμαι στους λίγους πρωτότοκους τρίτεκνης που ενώ ορίζεται απο το νόμο ότι παίρνουν μετάθεση στο τόπο συμφερόντων τους μετα απο 5 μηνες θητείας εγώ δεν παίρνω.Που να μου ξεφουρνήσουν ότι κανω και 9μηνο.Θα σας καλέσω να με παρακολουθησεις να το ευχαριστηθεις -
δυστυχως δεν εισαι απο τους λιγους.. κι αλλοι που μας ηρθαν στους 5 μηνες μας ελεγαν οτι ατομα απο το στρατοπεδο τους απο πολυτεκνες οικογενειες και με γονεα καρκινοπαθη εμειναν πισω...
αλλοι δεν επαιρναν το 8μηνο της πολυτεκνειας γιατι δε το ειχε παρει ο μεγαλος αδερφος (μονο αυτος το δικαιουται τελικα, ασχετα τι λενε στα κεντρα και τις μοναδες) , οταν ο νομος δεν ισχυε παλιοτερα
αυτοι που ειναι πολυτεκνοι απο διαφορετικους γαμους πρεπει να μαζεψουν 50 οικογενειακες καταστασεις και μαλλον παιρνουν και αυτοι τα 3εδω του αλλου ο γονιος ηταν ετοιμοθανατος σε δημοσιο νοσοκομειο και ενω επαιρνε ο γιατρος το στρατο για να κανει 8μηνο το παιδι , του ελεγαν οτι πρεπει να παει ο γονιος στο 401 να τον δουνε
τελικα επρεπε να πεθανει κατα τη διαρκεια της θητειας για να παρει 8μηνο..
(εκει τρεχουν και οι διοικητες για να γινει πιο γρηγορα η διαδικασια)γαμησε τα ρε μλκα , σου λεω δεν ειναι να ανακατευεσαι με τετοια ζητηματα και μακαρι να μη χρειαζεται να ανακατευεσαι γιατι σου γεννουν πολλες φορες τσαμπα ελπιδες
και δυστυχως στην αθηνα περα απο τα βισματα , τουλαχιστον οι μισοι εχουν αναλογες ιστοριες να ασχολουνταιεγω νιωθω ασχημα μονο και μονο που ειπα στο πατερα μου να μου κανει καποια χαρτια (και να τρεχει φυσικα για να ασχολειται μαζι τους) , οταν πηρα και τα @@ μου φανταζεσαι πώς ημουν...
-
Δυστυχώς έχουμε κι εμείς τέτοια περίπτωση όπου και οι δύο γονείς έχουν πρόβλημα
Τεσπα άστα
Εγώ δημοσιους υπαλλήλους πάω να αντιμετωπίσω όχι ανώτερους μου με ότι σημαίνει αυτό.Και δεν με νοιάζει.Ας πουν ότι θέλουν
Εγώ πραγμα που δικαιούμαι δεν το αφήνω για κανενα λόγο
Ειδάλως δόξα το Θεό νομικη οικογένεια είμαστε θα αρχίσουμε να τους στέλνουμε χαρτάκια.Υπάρχει κι αυτη η ακραία λυση -
Ορέστη, είσαι υπό τα όπλα οπότε ανωτέρους σου πας να αντιμετωπίσεις. Το τελευταίο που θέλεις είναι να φας καμία αναφορά και να τρέχεις. Μη ξεχνάς ότι υπάγεσαι σε στρατιωτικούς νόμους τώρα.
-
Κανονισε Ορεστη να εισαι ο μοναδικος στρατιωτης-κομμαντο-πουστονεος που αντι να μειωσει την θητεια του στην Λελετζα θα την αυξησει κιολας , θα κατεβω Αθηνα και θα σε τεντωσω . Α επισης εγινες Ανχης !
-
Στους 12 μήνες αυξάνεται (πιθανότατα) η στρατιωτική θητεία από Σεπτέμβριο.
http://goo.gl/jrmW3 -
Ο χρήστης Kωνσταντίνος έγραψε:
http://goo.gl/jrmW3Δυο χρονια το λενε τωρα... . Πρεπει να επιταχυνθουν οι διαδικασιες για 12 μηνο
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
http://goo.gl/jrmW3Δυο χρονια το λενε τωρα... . Πρεπει να επιταχυνθουν οι διαδικασιες για 12 μηνο
+1
-
Μην πω οτι πρεπει να γινει 14μηνο για τον ΣΞ μαζι με ΠΑ, ΠΝ .
-
Μην πω οτι πρεπει να γινει 14μηνο για τον ΣΞ μαζι με ΠΑ, ΠΝ .Mην σου πω να φωναξουν και οσους απολυθηκαν το 2012 να υπηρετησουν τα εξτρα
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Mην σου πω να φωναξουν και οσους απολυθηκαν το 2012 να υπηρετησουν τα εξτρα
Δεν ειναι κακη ιδεα, αλλα ας πηξοουν τα νεουδια. Δεν μπορω να βαζω τα χακι τωρα
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Ασε αυτούς. Κάνουν οικονομία στα ξυραφάκια τώρα και στον αφρό.
-
Μην πω οτι πρεπει να γινει 14μηνο για τον ΣΞ μαζι με ΠΑ, ΠΝ .λιγοι είναι οι 12 , εγώ λέω να ξαναγίνουν 36
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Ι5
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
Ι5
Αναβολες κι εξαγορά θητείας μετα τα 30
-
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Ι5
Αναβολες κι εξαγορά θητείας μετα τα 30
Θητεία πριν τις σπουδές και αμέσως μετα το Λυκειο. Απο τον Σεπτεμβρη!
Περί Θητείας [#3]