δυστυχως δεν εισαι απο τους λιγους.. κι αλλοι που μας ηρθαν στους 5 μηνες μας ελεγαν οτι ατομα απο το στρατοπεδο τους απο πολυτεκνες οικογενειες και με γονεα καρκινοπαθη εμειναν πισω...
αλλοι δεν επαιρναν το 8μηνο της πολυτεκνειας γιατι δε το ειχε παρει ο μεγαλος αδερφος (μονο αυτος το δικαιουται τελικα, ασχετα τι λενε στα κεντρα και τις μοναδες) , οταν ο νομος δεν ισχυε παλιοτερα
αυτοι που ειναι πολυτεκνοι απο διαφορετικους γαμους πρεπει να μαζεψουν 50 οικογενειακες καταστασεις και μαλλον παιρνουν και αυτοι τα 3
εδω του αλλου ο γονιος ηταν ετοιμοθανατος σε δημοσιο νοσοκομειο και ενω επαιρνε ο γιατρος το στρατο για να κανει 8μηνο το παιδι , του ελεγαν οτι πρεπει να παει ο γονιος στο 401 να τον δουνε
τελικα επρεπε να πεθανει κατα τη διαρκεια της θητειας για να παρει 8μηνο..
(εκει τρεχουν και οι διοικητες για να γινει πιο γρηγορα η διαδικασια)
γαμησε τα ρε μλκα , σου λεω δεν ειναι να ανακατευεσαι με τετοια ζητηματα και μακαρι να μη χρειαζεται να ανακατευεσαι γιατι σου γεννουν πολλες φορες τσαμπα ελπιδες
και δυστυχως στην αθηνα περα απο τα βισματα , τουλαχιστον οι μισοι εχουν αναλογες ιστοριες να ασχολουνται
εγω νιωθω ασχημα μονο και μονο που ειπα στο πατερα μου να μου κανει καποια χαρτια (και να τρεχει φυσικα για να ασχολειται μαζι τους) , οταν πηρα και τα @@ μου φανταζεσαι πώς ημουν...