-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Εγώ δεν ξέρω κανέναν που να ασχολείται με 'αεροπορίες' και 'οδηγικές απολαύσεις'.Να αλλάξεις παρέες. Το φόρουμ είναι μια καλή αρχή για νέες γνωριμίες.
Εμένα για κάποιον λόγο τελευταία μου έχει κολλήσει στο μυαλό η καινούρια 328.
Πρέπει να είναι καταπληκτική.
-
Εγω παιδια παντως με το ματριξ βολευτηκα,παω χαλαρα με 100-120,Α/C k χαμηλη μουσικη κ η κυρα δεν φωναζει κ τα παιδια δεν βγαζουν το φαι που εφαγαν,δεν με ενδιαφερει να τρεξω,δεν κανω κοντρες,παω βολτα κ δεν σερνομαι.Ειχα παρει της προαλες το allroad του κολλητου μου κ πηγα ξυλοκαστρο...Ωραια,κ τι εγινε,οκ αλλο επιπεδο αλλη ηχομονωση,αναρτηση ηλεκτρονικα ρυθμιζομενη(εγω το ειχα στο 2),τι κερδισα?Εκαψα τα κερατα μου,αυτα...Οκ ειχα στο δεξι πενταλ 300 αλογα γιατι μιλαμε για βελτιωμενο απο την mtm με προγραμμα,τουρμπινες,εξατμισεις,προγραμμα στο σασμαν,κτλ αλλα μου ηταν αχρηστα γιατι πολυ απλα ΔΕΝ ΤΡΕΧΩ ΜΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕΣΑ.....
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Εγώ δεν ξέρω κανέναν που να ασχολείται με 'αεροπορίες' και 'οδηγικές απολαύσεις'.
Να αλλάξεις παρέες. Το φόρουμ είναι μια καλή αρχή για νέες γνωριμίες.
Έχω γνωρίσει καμιά δεκαριά παιδιά από το φόρουμ.
Όλοι τους πλέον είναι παντρεμένοι με παιδιά και φυσικά έχουν απομακρυνθεί από το χώρο.
Έχω πάει και σε δύο γάμους...
Αυτά και αν είναι 'οδηγικές απολαύσεις' ...Πέρα από την πλάκα εγώ κατανοώ πλήρως αυτά που γράφει ο φίλος matrix1977.
Η δημιουργία οικογενείας και ο ερχομός παιδιών αλλάζει πολύ την ζωή ενός άντρα (ειδικά στην Ελλάδα).
Πολύ είπα; Μπα. Λίγο είναι. Πάρα πολύ την αλλάζει... -
Φιλε storm δεν σου ειπα κ το αλλο....Δουλευω ασπροπυργο,καθε πρωι κατα της 6 παρα καβαλαω το gsr 600 k8 που λες με τα γιοσομουρια κ το power commander κ ξεκιναω απο το περιστερι,πιανω καβαλας κ βγαζω τα αποθυμενα μου....Ειναι κ αυτος ενας τροπος εκτονωσης...Για τον οικογενειαρχη που λεγαμε......
-
Η μεγάλη αλλαγή έχει γίνει από τα οικονομικά, όχι από τον έγγαμο βίο και τα κουτσούβελα. Παλιότερα, μπορούσες ας πούμε να έχεις το οικογενειακό σου και να έχεις και κάτι να το ευχαριστιέσαι εσύ. Τώρα, αναγκάζεσαι να τα κάνεις όλα με ένα και αυτό προφανώς δεν μπορεί να είναι το οδηγοκεντρικό. Κάποιοι παλεύουν να τα συνδυάσουν (π.χ. Zafira OPC) αλλά αμφιβάλλω αν καταφέρνουν τίποτα, πέρα από το να σκορπάνε τα λεφτά τους. Εννοώ ότι κατανοώ αυτόν που έχει Zafira 1.8 για τη φαμίλια και MR-2 για τη πάρτη του, αλλά δεν κατανοώ αυτόν που έχει μόνο Zafira OPC για όλα. Ούτε σπορ αμάξι έχει, ούτε οικονομία κάνει.
-
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
Η μεγάλη αλλαγή έχει γίνει από τα οικονομικά, όχι από τον έγγαμο βίο και τα κουτσούβελα. Παλιότερα, μπορούσες ας πούμε να έχεις το οικογενειακό σου και να έχεις και κάτι να το ευχαριστιέσαι εσύ. Τώρα, αναγκάζεσαι να τα κάνεις όλα με ένα και αυτό προφανώς δεν μπορεί να είναι το οδηγοκεντρικό. Κάποιοι παλεύουν να τα συνδυάσουν (π.χ. Zafira OPC) αλλά αμφιβάλλω αν καταφέρνουν τίποτα, πέρα από το να σκορπάνε τα λεφτά τους. Εννοώ ότι κατανοώ αυτόν που έχει Zafira 1.8 για τη φαμίλια και MR-2 για τη πάρτη του, αλλά δεν κατανοώ αυτόν που έχει μόνο Zafira OPC για όλα. Ούτε σπορ αμάξι έχει, ούτε οικονομία κάνει.Μια 159 TBi ή έστω ένα 6άρι 2.0 είναι άσχημος συμβιβασμός; Δε νομίζω!
-
Τι να σας πω ρε παιδιά. Μάλλον μιλάμε για διαφορετικούς ανθρώπους με διαφορετικά οικονομικά background.
Εγώ ως επί το πλείστον αναφέρομαι σε παντρεμένα παλικάρια κάπου εκεί στα 40 με 45 χρονών που βγάζουν το μήνα 1500euro το πολύ και πρέπει να ζήσουν οικογένειες (που αρκετές είναι και πολύτεκνες).
Οι περισσότεροι έχουν πάρει κάποιο πολυμορφικό (τύπου zafira/smax κλπ...) και έχουν και ένα μικρό αυτοκίνητο (τύπου Alto/Cinque κλπ...) ή κάποιο παπί ή σκούτερ για μέσα στην Αθήνα.
Με το (τεράστιο) πολυμορφικό είναι αδύνατο να το έχουν για χρήση μέσα στο χάος της Αθήνας.
Όσοι έχουν 1800άρια ή δίλιτρα αυτοκίνητα έχουν φρικάρει εντελώς.
Να μιλήσω για ασφάλειες; Για τέλη; Για έξοδα συντήρησης; Για καταναλώσεις; Για προβλήματα που βγάζουν;
Ο άλλος πήγε να βάλει λάστιχα στο SMAX και έσκασε 1000euro και ήταν και προσφορά...Κάποια άλλα φιλαράκια μου έχουν απλά κάποιο μικρό (τύπου Saxo/Punto) ή παλιό (ασθενικό) μικρομεσαίο (τύπου Golf) ή κάποιο πολυμορφικό μικρομεσαίο (Matrix/Meriva). Τα οικονομικά τους είναι άθλια και έχουν βολευτεί με αυτά που έχουν. Όλοι τους.
Αν κάνω κουβέντα σε όλους αυτούς τους ανθρώπους για 'οδηγικές απολαύσεις' , 'Ιταλίες' και όλα αυτά, το μόνο που θα εισπράξω θα είναι γέλιο, απορία και πολύ πιθανό ειρωνεία και χλευασμό.
-
Και γω όταν έκανα οικογένεια έδωσα το παλιό hatch back τρίπορτο και αγόρασα τετράπορτο σεντάν
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Και γω όταν έκανα οικογένεια έδωσα το παλιό hatch back τρίπορτο και αγόρασα τετράπορτο σεντάνΕσυ ξεπεσες.
Ααα!!!!Να τα λεμε αυτα!!!!
-
Υπαρχει κ η τιμονιερα στο play station του πιτσιρικα που κ εκει μπορουμε να βγαλουμε το αχτι μας κ ο πιτσιρικας να μας θαυμαζει χωρις να κινδυνευει....
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Και γω όταν έκανα οικογένεια έδωσα το παλιό hatch back τρίπορτο και αγόρασα τετράπορτο σεντάνΕσυ εισαι το ιδανικο παραδειγμα οικογενειαρχη. Evo rules!!!
Sent from my Neo V using Tapatalk.
-
γενικά όταν έχεις παιδία στο αυτοκίνητο οφείλεις να τηρείς τουλάχιστον τα όρια ταχύτητας... οπότε μάλλον χαμένο πάει το σπορ 4τροχο ... εκτός αν έχεις τόσο ελεύθερο χρόνο
-
Evo rules; Μπα. Μάλλον Money rules...
-
Eδω στην ελλαδα εχουμε κομπλεξ,δεν γουσταρουμε να μας την λενε στον δρομο,κ πολλες φορες θα θελαμε στο δεξι πενταλ να ειχαμε 300 αλογα κ να ξεφτιλισουμε τα παντα ετσι γιατι μας γυρισε το μυαλο κ δεν γουσταρουμε να βλεπουμε τα πιτσιρικια με τα σαξοραλα να μας μπαινουν σφηνα....Τουλαχιστον εγω με τα 105 δηλαδη τα 99 πραγματικα κ τα 1300 + οικογενεια κιλα ουτε μου περναει απο το μυαλο δηλαδη κ να ηθελα....Οταν ομως τα εχεις διαθεσιμα...Σας το λεω γιατι οταν οδηγησα το allroad του φιλου κανα δυο φορες μου περασε απο το μυαλο αλλα...αλλα....Οταν εχεις την οικογενεια μεσα ειπαμε.....
-
money talks ...
-
Ο χρήστης matrix1977 έγραψε:
Eδω στην ελλαδα εχουμε κομπλεξ,δεν γουσταρουμε να μας την λενε στον δρομο,κ πολλες φορες θα θελαμε στο δεξι πενταλ να ειχαμε 300 αλογα κ να ξεφτιλισουμε τα παντα ετσι γιατι μας γυρισε το μυαλο κ δεν γουσταρουμε να βλεπουμε τα πιτσιρικια με τα σαξοραλα να μας μπαινουν σφηνα....Τουλαχιστον εγω με τα 105 δηλαδη τα 99 πραγματικα κ τα 1300 + οικογενεια κιλα ουτε μου περναει απο το μυαλο δηλαδη κ να ηθελα....Οταν ομως τα εχεις διαθεσιμα...Σας το λεω γιατι οταν οδηγησα το allroad του φιλου κανα δυο φορες μου περασε απο το μυαλο αλλα...αλλα....Οταν εχεις την οικογενεια μεσα ειπαμε.....αν έχεις φτάσει σε σημείο να αγοράσεις το αλλροουντ με δικό σου ιδρώτα , αν σου έχει γίνει η σουφρα ωσαν πρωινο κουλούρι θεσσαλονίκης από την δουλεία... το αυτοκίνητο το αγοράζεις καθαρά για την ΓΚ@υλα σου... γιατι τώρα μπορείς και τώρα το αγοράζεις ... με την προοπτική να το χαιρεσαι κάθε μέρα σαν όχημα και 3-4 φορές το χρόνο όπως του αρμόζει... όλα τα άλλα είναι χαζομάρες έξω από τον χορό
-
Αστο φιλε...Το allroad αγοραστηκε 10000 απο τον παζαροπουλο πριν 2μιση χρονια οποτε η σουφρα δεν επαθε τιποτα.....Λιγο η εφορια κ το σημα πονανε αλλα...αλλα...Εγω απλα το δανειστηκα οκ?Το αυτοκινητο αγοραστηκε απο τον φιλο για συγκεκριμενη δουλεια,θελει ενα γρηγορο αυτοκινητο να ανεβαινει ανδριτσαινα οτι καιρο κ να εχει να πηγαινει για κυνηγη κ να χωραει 2 σκυλους...
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Evo rules; Μπα. Μάλλον Money rules...Ειναι ακριβο αλλα τα αξιζει.
-
Ο χρήστης matrix1977 έγραψε:
Eδω στην ελλαδα εχουμε κομπλεξ,δεν γουσταρουμε να μας την λενε στον δρομο,κ πολλες φορες θα θελαμε στο δεξι πενταλ να ειχαμε 300 αλογα κ να ξεφτιλισουμε τα παντα ετσι γιατι μας γυρισε το μυαλο κ δεν γουσταρουμε να βλεπουμε τα πιτσιρικια με τα σαξοραλα να μας μπαινουν σφηνα....Τουλαχιστον εγω με τα 105 δηλαδη τα 99 πραγματικα κ τα 1300 + οικογενεια κιλα ουτε μου περναει απο το μυαλο δηλαδη κ να ηθελα....Οταν ομως τα εχεις διαθεσιμα...Σας το λεω γιατι οταν οδηγησα το allroad του φιλου κανα δυο φορες μου περασε απο το μυαλο αλλα...αλλα....Οταν εχεις την οικογενεια μεσα ειπαμε.....Δεν ειναι ελληνικο φαινομενο. Που να δει πως πανε σε κατι Ιταλιες κι Αγγλιες...
-
και η συντηρηση είναι μέσα στον σούφρα...
τα ασε ρε φίλε δεν τα καταλαβαίνω... δεν σημαίνει οτι επειδή έχει γρήγορο αυτοκίνητο είναι και βλαμμένος και κυνηγιέται με τον κάθε χαρχαλο ραλοτινειτζερ
ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΑΠΟ HYUNDAI MATRIX