-
ψαχνω μεταχειρισμενο μπροστινο pull bar για lada niva σε καλη κατασταση. οσοι πιστοι προσελθετε...
-
ψαχνω μεταχειρισμενο μπροστινο pull bar για lada niva σε καλη κατασταση. οσοι πιστοι προσελθετε...
-
-
Για κάνε κλικ στο παρακάτω link και ελπίζω να σου κοπούν οι ορέξεις για Βull bar...
http://www.4troxoi.gr/4tforum/viewtopic.php?t=10417[/url] -
Μιχάλη κι εγώ μαζί σου, αλλά αν ο φίλος κάνει hardcore-offroading, φοβάμαι πως Bullbar+εργάτης είναι απαραίτητα...
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Μιχάλη κι εγώ μαζί σου, αλλά αν ο φίλος κάνει hardcore-offroading, φοβάμαι πως Bullbar+εργάτης είναι απαραίτητα...Ο εργάτης ναι. Το Bullbar γιατί??? η χρησιμότητά του είναι για να σπρώχνουμε τα γελάδια. Δε νομίζω ό αγαπητός kard να είναι βοσκός και μάλιστα βοειδών!!
-
Ο χρήστης meco έγραψε:
Μιχάλη κι εγώ μαζί σου, αλλά αν ο φίλος κάνει hardcore-offroading, φοβάμαι πως Bullbar+εργάτης είναι απαραίτητα...
Ο εργάτης ναι. Το Bullbar γιατί??? η χρησιμότητά του είναι για να σπρώχνουμε τα γελάδια. Δε νομίζω ό αγαπητός kard να είναι βοσκός και μάλιστα βοειδών!!
Άσε που ο εργάτης στο niva δεν πρέπει να μπαίνει στο Bull Bar.
Άχρηστο φίλε μου, μην πετάξεις λεφτά.
-
καλησπερα
Εδω και λιγο καιρο αρχισα να κανω off-road με καποιους φιλους και συγγενεις που εχουν 4Χ4, παω και εγω με το δικο μου. Μια απο τις φορες (ετυχε να ειμαι μονος) ημουν στα χιονια και ο δρομος παγωμενος, πηγαινα παρα πολυ σιγα (ηταν δεν ηταν 5 χλμ στο κοντερ) και ξαφνικα σε μια στροφη το τζιπ μου γλιστρησε, διπλωσε ελαφρως και σταματησε καποια εκατοστα απο ενα δενδρο διπλα στον δρομο. Πιστευω αμα πηγενα εστω και 2-3 χλμ. παραπανω θα ειχα κανει ζημια.
Οποτε μετα απο αυτο το γεγονος σκεφτομαι την τοποθετηση ενος bull-bar (για κατι τετοιες περιπτωσεις) και ενος εργατη.
Για να μην παρεξηγηθω : το τζιπ εγω δεν το κυκλοφορω **καθολου **μεσα στην Θεσσ/νικη, πχ. να κατεβω με αυτο στο κεντρο για καφε, βολτα, ψωνια ή να πουλήσω μουρη ! Μονο αμα την διασχισω για να βγω Ε.Ο. και παλι προτιμω τον περιφερειακο
Το εχω σαν **2ο αμαξι **και το μετακινω μονο:
-
Για μεγαλα ταξιδια που ειναι Θεσσ/νικη-Αθηνα 2-3 φορες τον χρονο(...και αν),
-
Κυριως για να παω το Περτουλι που ειναι το πατρικο και παω 2-3 φορες τον μηνα οπου οι δρομοι δεν ειναι οι καλυτεροι τον χειμωνα
-
Οff-road (στο Περτουλι, Χορτιατη, Χιονοδρομικα)
Θα ηθελα καποιες γνωμες αν με συμφερει να βαλω bull-bar , ακουσα οτι υπαρχουν και καποια που ειναι αποσπομενα (αν δεν κανω λαθος) ??
Ενας επιπλεον λογος ειναι οτι σε κανα μηνα θα γραφω και σε συλλογο 4Χ4 στην Θεσσ/νικη για να πηγενω οργανωμενα εκδρομες και σε σεμιναριαΦιλικα,
Δημητρης
-
-
Φίλε μου η απάντηση είναι μία.
Μην βάλεις για κανένα λόγο Bull Bar
-
Τελικά ρε παιδιά,τά πλαστικά μπούλ-μπάρ,είναι ή δέν είναι νόμιμα;
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Τελικά ρε παιδιά,τά πλαστικά μπούλ-μπάρ,είναι ή δέν είναι νόμιμα;Λογικά αυτό που βάζει η Toyota στο RAV, είναι νόμιμο μιας και είναι πολυουρεθάνης οπότε και είναι αρκετά μαλακό. Για τις υπόλοιπες κατασκευές δε γνωρίζω. Προσοχή όμως, άλλο υλικό το πλαστικό και άλλο υλικά σαν την πολυουρεθάνη...
-
Νομιμο ειναι ΜΟΝΟ το ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ bull bar ειναι γραμμενο στην αδεια.
ο παθός μαθός -
Ο χρήστης DimisGR έγραψε:
Οποτε μετα απο αυτο το γεγονος σκεφτομαι την τοποθετηση ενος bull-bar (για κατι τετοιες περιπτωσεις) και ενος εργατη.
Για να μην μπερδευόμαστε...
Το Bull Bar είναι για να σπώχνεις βόδια, ο εργάτης για να σε τραβήξει αν μήνεις κάπου (και για να τραβήξεις και κανένα βόδι αν χρειαστεί ), δεν είναι απαραίτητο ότι πάνε μαζί! Άλλο αν κάποιοι 'ξύπνιοι' μάστορες προσαρμόζουν τον εργάτη πάνω σε bull bar για ευκολία τους, κάτι που το κάνουν στα οχήματα αγώνων κυρίως.
Αν πας σε κάποιον καλό μάστορα θα σου προσαρμόσει τέλεια τον εργάτη μέσα από τον προφυλακτήρα, δεν θα εξέχει και δεν θα φαίνετε τίποτα και θα είσαι σε όλα νόμιμος! Φυσικά εξαρτάτε και από το όχημα που έχεις, αλλά κάποιος που είναι λίγο ξύπνιος και καλός στη δουλειά του θα σου βρει σίγουρα λύση!
Ο φορητός καλός είναι, αλλά με πολύ μικρότερες δυνατότητες!
Πήγαινε στο ΣΤΕΒΕ (εκεί θα γραφτείς από ότι κατάλαβα) και θα πάρεις πολλές ιδέες. -
Ο χρήστης giwrgosth έγραψε:
Ο φορητός καλός είναι, αλλά με πολύ μικρότερες δυνατότητες!Βρηκα εναν τετοιο, αν θυμαμε καλα η τιμη του ηταν 60€ και ηταν ιδιος με τις καστανιες που εχουν πανω τα τρειλερ που τραβανε τις βαρκες.
Πήγαινε στο ΣΤΕΒΕ (εκεί θα γραφτείς από ότι κατάλαβα) και θα πάρεις πολλές ιδέες.
Καλα καταλαβες , για εκει ετοιμαζομε
-
Ο χρήστης DimisGR έγραψε:
Ο φορητός καλός είναι, αλλά με πολύ μικρότερες δυνατότητες!
Βρηκα εναν τετοιο, αν θυμαμε καλα η τιμη του ηταν 60€ και ηταν ιδιος με τις καστανιες που εχουν πανω τα τρειλερ που τραβανε τις βαρκες.
Όχι, αν και αυτό καλό είναι και μπορεί να σε βγάλει από δύσκολη θέση, αλλά υπάρχει ηλεκτρικός εργάτης φορητός που δουλεύει με τα 12 V του αυτοκινήτου και είναι φτηνός σχετικά, αλλά όχι φυσικά τόσο αξιόπιστος όσο οι άλλοι!
pull bar LADA NIVA