-
Απο ουγγαρια ερχεται φθηνοτερα, οχι κατι αξιο λογου βεβαια.
Προσωπικα αυτην την διαδρομη επιλεγω, μαλλον απο τυχη, δεν υπαρχει καποιος ιδιαιτερος λογος
-
Ο χρήστης bebes έγραψε:
και στις δυο περιπτωσεις αισθανεσαι την ιδια ασφαλεια.Στην Ουγγαρια θα πληρωσεις μονο τη βινιετα, ενω η Κροατια εχει διοδια.
σε παλαιοτερα ποστ μου ειχα τις τιμες, αλλα πιθανον να αλλαξαν
ευχαριστώ όλους.
Πάνο εσύ που την κάνεις κ συχνά αυτή τη διαδρομή, από που θεωρείς ότι το οδόστρωμα είναι καλλίτερο/καλλίτερος δρόμος? Που συμβαίνουν τα λιγότερα απρόοπτα?Όσον αφορά την ασφάλεια, τί παίζει στους δρόμους αυτούς?
ακούω διάφορα ότι παίζει να σε σταματήσουν μαϊμού αστυνομικοί, ότι υπάρχουν ζητιάνοι στα φανάρια στη Σερβία κ άλλα 1002. τελικά τί ισχύει τελικά? πρέπει οπωσδήποτε να έχω ψιλοχαρτονομίσματα πάνω μου για να λαδώνω?
Εγώ θέλω το πιο απλό... να μπω στις χώρες αυτές, να μην σταματήσω πουθενά (ίσως 1 φορά κάπου καλά για τουαλέτα) κ να φτάσω Ελλάδα... υπάρχουν απρόοπτα? -
Πετρο, νομιζω οτι η διαδρομη απο κροατια εχει λιγοτερη ουρα στα συνορα. Απο κει και περα, απο βορα,πρεπει να εχει δωθει καινουργιο κομματι, γενικα τα ιδια ειναι, μη σκοτιζεσαι.
Εχε 10€ 20€ μαζι σου μη χρειαστει να λαδωσεις κανα μπατσο
Δεν εχει κατι το επικινδυνο η διαδρομη παντως, μονιμως απο αυτοκινητοδρομους περνας
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Πετρο, νομιζω οτι η διαδρομη απο κροατια εχει λιγοτερη ουρα στα συνορα. Απο κει και περα, απο βορα,πρεπει να εχει δωθει καινουργιο κομματι, γενικα τα ιδια ειναι, μη σκοτιζεσαι.Εχε 10€ 20€ μαζι σου μη χρειαστει να λαδωσεις κανα μπατσο
Δεν εχει κατι το επικινδυνο η διαδρομη παντως, μονιμως απο αυτοκινητοδρομους περνας
ευχαριστώ Πάνο
γενικώς στα σύνορα χάνεις χρόνο? ώρες ή λίγα λεπτά (για να υπολογίζω καθυστερήσεις)? υπάρχει ουρά? σε ποιες χώρες το συναντάς αυτό? -
Αναλόγως την μέρα και την περίοδο, στις μεγάλες εξόδους μπορείς να φας ώρες.
Το πρόβλημα είναι κυρίως μεταξύ ουγγαρίας-σερβίας και σερβίας-σκοπίων -
με ιχ δε νομίζω να περιμένεις παραπάνω απο μισή ώρα σε σερβια σκόπια, τουλάχιστον δεν έχω πετύχει να δω κίνηση με ιχ...με πουλμαν την είχες κάτσει...το πσκ γενικά είναι κάπως επικίνδυνο για κίνηση στα σύνορα!
δεν υπάρχει κανένα θέμα ασφάλειας στη σερβία όπου και να κινηθείς εκτός άμα θες να κλέψεις δουλειά απο τη μαφία οπότε καλή τύχη... οι γυφτοι εντός πόλεων εκτελούν τις δουλειές των πακιστανων και είναι όντως πιο τολμηροί χωρίς όμως κάτι το ιδιαίτερο
στα σκόπια μόνο έχω πετύχει ένα κουλό έλεγχο σε πουλμαν με σκοπό το ευρώ αλλά τα πουλμαν δε τα εμπιστευομαι, κουβαλούν διάφορα οπότε μάλλον το φυσιολογικό έγινε...απλώς σέβεσαι το όριο ταχύτητας γιατί αυτοί έχουν αστυνομία που τουλάχιστον εμφανίζεται στο δρόμο...
γενικά περισσότερο φοβάμαι πλέον στην ελλάδα παρά τις συγκεκριμένες χώρες -
Και μόνο που κυκλοφορεί ο corses στους ίδιους δρόμους αρκεί...
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Και μόνο που κυκλοφορεί ο corses στους ίδιους δρόμους αρκεί...τωρα θα βαλει και καμερα στο αμαξι να τραβαει τρακες
http://vesti.mojauto.rs/Saveti/332321/P ... a-autoputu
οι χρόνοι αναμονής στα σύνορα σερβιας με τις γειτονικες χωρες χθες το μεσημερι...αριστερα οι κύριες εισοδοι και οι εναλλακτικες στα δεξια...iz είναι η έξοδος απο σερβία, ka η είσοδος
-
μία Ελληνίδα μου είπε χθες πως από Σλοβενία είναι περίπου τα διόδια 100€ φθηνότερα ανά διαδρομή... ισχύει αυτό?
-
Ναι, αμα παιρνεις ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ.
Ολα ολα τα διοδια δεν ειναι πανω απο 40-50€ ανα διαδρομη.
-
koiτωντας προχειρα τον χαρτη (ειχα στο νου μου τη διαδρομη απο Βιεννη), η διαδρομη απο Ουγγαρια ειναι αρκετα μακρυτερη αν εχεις ως αφετηρια το Γκρατς.
Απο την αλλη ομως εχεις να πληρωσεις μια βινιετα στην Ουγγαρια (γυρω στα 8-10€) και ενα διοδιο (αν θυμαμαι καλα) στη σερβια μεχρι το Βελιγραδι.
αν πας απο Σλοβενια Κροατία, θα πρεπει να πληρωσεις βινιετα στη σλοβενια και καμια 30αρια € διοδια στην Κροατια.
Επίσης ειναι αρκετα και τα διοδια στη Σερβια μεχρι το Βελιγραδι.αν εχεις χρονο ψαξε και στο http://www.travelstories.gr/index_forums.php εχει αρκετες πληροφοριες
-
Ο χρήστης PeterPan έγραψε:
μία Ελληνίδα μου είπε χθες πως από Σλοβενία είναι περίπου τα διόδια 100€ φθηνότερα ανά διαδρομή... ισχύει αυτό?όταν τη ξαναδεις πες της ότι εδω σου είπαμε ότι οι Σλοβενοι σε πληρωνουν κιολας να περάσεις απο εκεί το βασικο μισθό τους
εάν θες να υπερβάλλεις και λίγο πες της ότι σου δίνουν και τη πρωτοτοκη κόρη τους να την απαυτώσεις
-
Εμένα μου είχαν πει ότι δίνουν τη μικρότερη κόρη...
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Εμένα μου είχαν πει ότι δίνουν τη μικρότερη κόρη...και το σπίτι προίκα?
-
Ο χρήστης PeterPan έγραψε:
Εμένα μου είχαν πει ότι δίνουν τη μικρότερη κόρη...
και το σπίτι προίκα?
νταξ ο λεων το σκισε, εσυ το ραψες κιολα
-
-
ουγγαρία βουδαπέστη τι παίζει? παρκινγκ, τιμες βενζινης και πολυ με ενδιαφερει ο συνοριακος ελεγχος προς σερβια
γενικα αυτοι οι ταταροι εκτος απο καλο πορνο ειναι νορμαλ ή θα αναγκαστω να τους πολεμησω στα μαρμαρενια αλωνια?θεωρητικες ερωτησεις γιατι δε νομιζω να πραγματοποιηθουν
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
θεωρητικες ερωτησεις γιατι δε νομιζω να πραγματοποιηθουνΠαντόφλα;
Να μην αναφέρεις τα προφανή, για μουσεία να μιλάς.
-
θελω να παω απο κεντρου Τορινο μεχρι μαλπενσα Μιλανο.
το προβλημα ειναι οτι θα ειμαι απογευμα τορινο και το πρωι στις 4 να ειμαι στο αεροδρομιο.
καμια ιδεα για το πως να το κανω;
-
τραινακι μεχρι Μιλανο και μετα καρφι με τοπικο λεωφορειο ΜΙΛΑΝΟ-ΜΑΛΠΕΝΣΑ η μετρο
Οδικώς στην Ευρώπη-Οδηγίες