-
Έχεις δίκιο, δεν είναι Αντίσαμος διότι εκεί υπάρχουν ομπρέλες-ξαπλώστρες. Πάντως της μοιάζει πολύ.
Δεν πάει το μυαλό μου και έχω γυρίσει τις περισσότερες, για πες... -
η αγελη απο μεθυσμενα 15χρονα που πεταγανε πορτοκαλια και νερατζια στα πατζουρια στις 3 τα χαραματα πως χαρακτηριζονται;;
εαν σβερκιαζαμε κανενα οι περηφανοι γονεις εκαναν μυνηση για παρανομη κρατηση ;;ευτυχως για αυτα
α)δεν πειραξανε αμαξια
β) την κοπανησαν πριν κατεβει ο γειτονας ο Κωστας**18 χρονια Wing Chun, 92kg
οποτε καταλαβαινετε τι τα περιμενε....
-
Μονο στην ελλαδα παιδες σε κοπαναν και φευγουν:
Εν τω μεταξυ ειμαι σχεδον βεβαιος ποιος το εκανε, μιας και το αυτοκινητο ηταν παρκαρισμενο απεναντι απ αυτα τα γκαραζ
Και το χτυπημα εγινε απο καποιον αμπαλο οπως εβγαινε
Αφησα σημειωμα στο γραμματοκιβωτιο μπας και.
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Μονο στην ελλαδα παιδες σε κοπαναν και φευγουν:Εν τω μεταξυ ειμαι σχεδον βεβαιος ποιος το εκανε, μιας και το αυτοκινητο ηταν παρκαρισμενο απεναντι απ αυτα τα γκαραζ
Και το χτυπημα εγινε απο καποιον αμπαλο οπως εβγαινε
Αφησα σημειωμα στο γραμματοκιβωτιο μπας και.
πρέπει να έπεσε με αρκετή φόρα επάνω
μήπως είδε το GR πίσω και... -
Ζώο είναι εκείνο το σκυλί στο 4ο -5ο χιλιόμετρο Κηπουριού Κρανιάς και μου χάλασε το αγαπημένο μου σημείο για lift off oversteer και θύμωσα λίγο...
-
Στην Ελλάδα σε κοπανάνε και φεύγουν ΠΑΝΤΑ.
Σε άλλες χώρες είναι αρκετά πιθανό να αφήσει ο φταίχτης τα στοιχεία του.Δηλαδή, ακόμα και επ' αυτοφόρω να πιάσεις τον άλλο (2 φορές το έχω κάνει, για αυτοκίνητα τρίτων), δηλώνουν ότι δεν έκαναν τίποτα.
Καλά του έκανε πάντως ο Χολλανδός του Έλληνα, που διέλυσε την Ευρωζώνη με τους άλλους νότιους.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Στην Ελλάδα σε κοπανάνε και φεύγουν ΠΑΝΤΑ.
[...]Τελικά, διαβάζοντας τα post σου, βρήκα τι μου θυμίζουν.
Το πεντάλεπτο του Ζάχου Χατζηφωτίου.
@rx8_drifter
Περαστικά. -
Δεν μπορώ να πω ότι θυμάμαι τι έλεγε ο Ζάχος, που ήταν πάντως ένας ευγενής κύριος.
Μπορώ όμως να θυμηθώ το στυλάκι των υπουργών του ΠΑΣΟΚ της δεκαετίας του 80, του οποίου η μόδα ξανάρθε (κύκλους κάνει άλλωστε) τα τελευταία 1-2 χρόνια.
-
Ο χρήστης blinkys έγραψε:
Ζώο 1ο) Χθες το βράδυ πηγαίναμε με τον αδερφό μου Κοζάνη. Κατά τις 22:30 με 23:00 περίπου ήμασταν μετά το Βαθύλαγκο. Μπροστά μας ένα focus και ποιο μπροστά ένα αγροτικό που πήγαινε σιγά. Οπότε μέσα στα σκοτάδια και χωρίς ικανή ευθεία για προσπέραση δύο αυτοκινήτων περιμέναμε το focus να κάνει κίνηση. Ξαφνικά από το πουθενά βλέπουμε πίσω μας φώτα να μας πλησιάζουν γρήγορα. Ήταν μία Χ1 με πινακίδες Μητρόπολης (χωρίς να είμαι 100% σίγουρος ποιας ήταν), βγαίνει αντίθετο ρεύμα (χωρίς να μπορεί να δει φυσικά αν μετά τη στροφή έρχεται κανείς...) και πάνω στη στροφή μας προσπερνάει και τους τρεις, χωρίς να κόψει καθόλου...
Μάλλον είχε κανονίσει με τον απο πάνω και δεν είχε πρόβλημα.Μητροπολίτης Ιωαννίνων ...
Ευχαριστώ. Τώρα ξέρω ποιον ακριβώς πρέπει να βρίζω. Πάντα σε τέτοιους ρυθμούς κινείται?
Αν ναι, μάλλον έχει κάνει πολύ καλή συμφωνία με το Θεό. -
Roadster ανοιχτό χτες στην Αθηνών-Λαμίας με τρέντουλα μ@λ@κοπίτουρα οδηγό και 2 bimbos στο δεξι κάθισμα, η μια καθισμένη στα πόδια της άλλης.
Ρε γμτ, να μη λειτουργεί σωστά η φυσική επιλογή, να ψοφήσουν πριν κάνουν παιδιά και τα διδάξουν τις ίδιες μ@λ@κίες. -
-
H ίδια μ@λ@κία όταν βάζουν την ποδάρα πάνω στο ταμπλώ. Στο πρώτο μικρό τρακάρισμα η λεκάνη τους θα φτάσει στον χώρο αποσκευών και το μόνο σεξ που θα ευχαριστιούνται στο εξής θα είναι το στοματικό.
Μα καλά, δε νιώθουν καθόλου ρε γμτ?
-
Το θεωρώ μέγιστη μαλακία και όταν τους βλέπω έτσι με τα πόδια στο ταμπλο ή έξω από το παράθυρο ( συνήθως οι τουρίστες το κάνουν , ξένοι και Έλληνες ) αναρωτιέμαι πάντα μέχρι που μπορεί να φτάσει η ανθρώπινη ηλιθιότητα!!
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
H ίδια μ@λ@κία όταν βάζουν την ποδάρα πάνω στο ταμπλώ. Στο πρώτο μικρό τρακάρισμα η λεκάνη τους θα φτάσει στον χώρο αποσκευών και το μόνο σεξ που θα ευχαριστιούνται στο εξής θα είναι το στοματικό.Μα καλά, δε νιώθουν καθόλου ρε γμτ?
όχι
-
Αυτός πάντως ακόμα και σε απότομο φρενάρισμα θα ψάχνει τα @@ του!!!
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Μαλλον δεν εχουν δει Deathproof..
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Μαλλον δεν εχουν δει Deathproof..
βρε ενας μπαμπουρας χρειαζεται να σκασει με 90χλμ στην πατουσα, να κανει να την πατησει κανα 2 μερες
-
ok δεν ειναι για και απο αυτοκινητα αλλα....
-
ζωα χτες το βραδυ οι οσοι ειχαν αναμενους τους προβολεις ομιχλης
ζωο το ζωο που σταματησε στην ακρη και χωρις να κοιταξει αν περναει αλλο αυτοκινητο ανοιξε την πορτα
-
μια θειτσα ειχε κατεβασει τη κορη της να της κανει μανουβρα να παρκαρει,και αυτη ειχε κλειστα τα παραθυρα για να μη φυγει το αρκουδισιον.
τελικα καταφερε να πεσει καθετα πανω στον πισω και να συνεχιζει να παταει γκαζι μεχρι που νευριασε και σηκωθηκε και εφυγε...
Ζώα,ζώα,ζώα....... [#5]