-
Πως γίνεται?
Τα απο Γερμανία πχ πως έρχονται Ελλάδα? Τρένο και μετά πλοίο από Ιταλία?
Μπαίνουν σε κοντεινερ ή είναι χύμα σε πλοία παντόφλες?
Japan - Κορέα φαντάζομαι σίγουρα πλοίο τα Jeep είναι από ΗΠΑ?Έβαλα έναν πιο αναλυτικό τίτλο.
-
Πως γίνεται?
Japan - Κορέα φαντάζομαι σίγουρα πλοίο τα Jeep είναι από ΗΠΑ?Έβαλα έναν πιο αναλυτικό τίτλο.
-
Πως γίνεται?
-
Μια βόλτα στο Κερατσίνι, θα σε πείσει...
Κάτω από την καπνοδόχο του θερμοηλεκτρικού εργοστασίου της ΔΕΗ, και στην 'ποδιά' της ταβέρνας που έχει αναφέρει ο grand master του είδους Mr Kouk ( ), μπορείς να παρακολουθήσεις την εκφόρτωση αυτοκινήτων από πλοία-πολυκατοικίες (με 'χίλια' συνήθως) και ακολούθως, μετά τον εκτελωνισμό, την μεταφόρτωση σε νταλίκες (και πάλι με 'χίλια') για την μεταφορά τους στις κατά τόπους αντιπροσωπείες.
Θα γελάσεις πικρά, γιατί συνειρμικά, θα θυμηθείς τις ατέλειωτες συζητήσεις μας περί 'στρωσίματος'... -
Στο παλιό σπίτι που έμενα πέρναγε το τρένο από κάτω, αυτό που ενώνει την 'Δυτική' με την 'Νότια' Ευρώπη.
ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ έβλεπα τρένα τίγκα στο αμάξι. Πολλές φορές καινούρια, πολλές φορές μεταχειρισμένα χωρίς πινακίδες.για παράδειγμα 2 φορές (Νοέμβρη-Δεκέμβρη) είδα τρένα ΤΙΓΚΑ στο Μίνι!!
Τώρα αν πήγαν όλα Ιταλία, ή και Βαλκάνια δεν το ξέρω, αλλά ήταν πάαααρα πολλα για 1 χώρα, έστω και Ιταλία. Ίσως πάνε Μπάρι και από εκεί τα φορτώνουν στο πλοίο (με το βαγόνι, ή τα φορτώνουν σε νταλίκα...)
-
Eίχα δεί στον Πειραιά να ξεφορτώνουν αυτοκίνητα και πραγματικά τρόμαξα(εγώ είμουν πάνω σε πλοίο).Συγκεκριμένα ξεφόρτωναν Citroen xsara τα οποία έβγαιναν σφαίρα(στην κυριολεξία ) απο το πλοίο,χωρίς μάλιστα να κόβουν ταχύτητα στην ράμπα.Και μετά καθόμαστε και συζητάμε για στρώσιμο,όταν μας &*^%$ τα αυτοκίνητα μέχρι να τα παραλάβουμε
-
Έχω ακούσει φρικτές ιστορίες από πιτσιρικάδες που δουλεύανε σε εκφόρτωση καινούργιων αυτοκινήτων από πλοία.
*'Και μπαίνω στο Impreza και αρχίζω τα άπειρα παντιλίκια μέσα στο γκαράζ του πλοίου!! Και να κοπανάει στο πάτωμα από τις εξοχές που έχει...κλπ κλπ' *
Τα υπόλοιπα δε θέλετε να τα ακούσετε, είναι γκραν γκινιόλ!!
-
Ο χρήστης opterios έγραψε:
Έχω ακούσει φρικτές ιστορίες από πιτσιρικάδες που δουλεύανε σε εκφόρτωση καινούργιων αυτοκινήτων από πλοία.
*'Και μπαίνω στο Impreza και αρχίζω τα άπειρα παντιλίκια μέσα στο γκαράζ του πλοίου!! Και να κοπανάει στο πάτωμα από τις εξοχές που έχει...κλπ κλπ' *
Τα υπόλοιπα δε θέλετε να τα ακούσετε, είναι γκραν γκινιόλ!!Αν είναι δυνατόν....
Πάει κάποιος και δίνει τα λεφτά του για ένα αυτοκίνητο και το κάθε κ....παιδο του το γ@@@... (sorry αλλά πολύ τσαντίζομαι με κάτι τέτοια...)
Επι του θέματος τώρα, μου'χε κάνει εντύπωση μια μέρα που είχα δει στην αντιπροσωπία της Porsche στο Χαλάνδρι (δίπλα από την Renault), που ήταν μια νταλίκα με 6-7 Cayenne επάνω, που ήταν καλυμμένες με ειδικές πλαστικές κουκούλες! Ακόμα και στις ρόδες είχαν καλύμματα!! Είναι η μοναδική φορά που το έχω δει. Αλήθεια, ξέρει κανείς αν το κάνουν και άλλες εταιρείες??
Θα μου πείτε αν δεν φέρνει 'πακεταρισμένα' τα αυτοκίνητά της η Porsche, ποιος θα τα φερεί?
(Αν ξέρετε καμιά ιστορία με ξεφόρτωμα Cayenne από πλοίο,τρένο κλπ. με τρόπο εξίσου φρικιαστικό με αυτόν που αναφέρατε πρίν, μην την πείτε... Θα κάνω χαρακίρι!! Δε θα τ'αντέξω!!!!!! ) -
Φίλε rally maniac, σιγά μην νοιάξει τον μελλοντικό ιδιοκτήτη της Καγιέν με ποιο τρόπο την ξεφόρτωσαν από το πλοίο-νταλίκα-τρένο... εμένα τον κακομοίρη όμως που θα πάρω ένα αμαξάκι κάνοντας το σκ...... μου παξιμάδι για να το ξεπληρώσω, ναι με νοιάζει
-
Η Πόρσε μόνο τις Καγιέν μεταφέρει έτσι...
Στην ίδια νταλίκα έχω δει Καγιέν καλυμμένες από την κορφή ως τα νύχια, και 911 μόνο στα φτερά που εξέχουν...
-
Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:
Η Πόρσε μόνο τις Καγιέν μεταφέρει έτσι...ντρέπεται που τις παράγει, γι'αυτό.
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Φίλε rally maniac, σιγά μην νοιάξει τον μελλοντικό ιδιοκτήτη της Καγιέν με ποιο τρόπο την ξεφόρτωσαν από το πλοίο-νταλίκα-τρένο... εμένα τον κακομοίρη όμως που θα πάρω ένα αμαξάκι κάνοντας το σκ...... μου παξιμάδι για να το ξεπληρώσω, ναι με νοιάζειΣίγουρα....Γι'αυτό τσαντίστηκα στην αρχή...
Θέλω να μάθω τους ελέγχει κανείς? (και να τους ελέγχει, ποιος μου λέει βέβαια ότι δεν είναι εξίσου μ..... αλλά τέλος πάντων)ντρέπεται που τις παράγει, γι'αυτό.
-
kai h toyota ta metaferei etsi,
an kai nomizw oti twra pia to kanoun oi perissoreteres etairies.
sorry gia ta greeklish -
Mη συνεχίζετε,δεν θέλω να ξέρω....
Μα καλά,κάποιος αρμόδιος ελεγκτής δεν υπάρχει από τις αντιπροσωπείες κατά την εκφόρτωση?
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Η Πόρσε μόνο τις Καγιέν μεταφέρει έτσι...
ντρέπεται που τις παράγει, γι'αυτό.
Καλό !!!
-
Και που να δείτε μετά στις αντιπροσωπείες....
-
Φαγωθήκατε μερικοί τόσο καιρό με το Italian Tuning και τώρα κατηγορείτε τους ανθρώπους που το κάνουν αντί για εσάς για 'σας.
-
Μέσα από την Citroen έμαθα ότι κατά την περίοδο του πολέμου στην Σερβία (όχι τον τωρινό, κάπου στο 91. αν δεν κάνω λάθος)
Πολλά από τα Peugeot που έρχονταν τότε ήταν γεμάτα τρύπες από σφαίρες! και τα έφτιαχναν εδώ στην Ελλάδα μετά.
Αυτό λόγου ότι τα αυτοκίνητα τότε έρχονταν πάνω σε τραίνα, με αποτέλεσμα κάθε μαλάκας με καλάσνικοφ να τα βαράει χωρίς να τολμήσει κανένας να πει τίποτα.Φιλικά Θανάσης.
-
Εμένα μου είχε τύχει να δω στο λιμάνι της Κεφαλονιάς πριν πολλά χρόνια να κατεβάζουν περίπου 30 άσπρα accent από το καράβι και πριν τα παρκάρουν στην θέση τους έκαναν σβούρες με χειρόφρενα γύρω γύρω από τις κολόνες φωτισμού του λιμανιού!!! Τότε ήμουν πιτσιρικάς και το ευχαριστιόμουν αλλά σίγουρα αν ήξερα ότι ένα από αυτά μπορεί να ήταν δικό μου σίγουρα δεν θα μου άρεσε καθόλου!
-
Tα τσογλ@νια αυτά θέλουν πολύ ξύλο...
Μεταφορά καινούργιων αυτοκινήτων από το εξωτερικό