-
για ποιο λόγο να μπλέξει τότε ο ανθρωπος με αντροιντ, παραθυρα και άλλα τέτοια? υπάρχουν και πιο απλές συσκευές
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
για ποιο λόγο να μπλέξει τότε ο ανθρωπος με αντροιντ, παραθυρα και άλλα τέτοια? υπάρχουν και πιο απλές συσκευέςΣε αυτο δεν διαφωνώ... κάποιο παλιο Symbian που ειναι πολυ απλο και basic, ειναι ιδανικο.... Μην τον μπλέκεις τον ανθρωπο με συγχρονα λειτουργικα.
αν παντως android, τοτε με τον κατάλληλο launcher http://biglauncher.com/
-
Περασα το παγωτακι, περασα και το τελευταιο update της motorola . Εντυπωσεις προσεχως Να ναι καλα το mybackup pro για το γρηγορο ξανστησιμο του τηλεφωνου, οσον αφορα apps κλπ.
-
Ο χρήστης pierce21 έγραψε:
Περασα το παγωτακι, περασα και το τελευταιο update της motorola . Εντυπωσεις προσεχως Να ναι καλα το mybackup pro για το γρηγορο ξανστησιμο του τηλεφωνου, οσον αφορα apps κλπ.Ωραίος
Δεν είναι πολύ πιο γρήγορο και πιο απαλό τώρα το τηλέφωνο?
Από μπαταρία πως πας? -
38 βαθμοί Κελσίου -
E ρε ακαταστασία....βάλτα σε ένα φακελάκι τα 8 εικονίδια να μην τα έχεις έτσι χύμα και χαλάνε την θέαση του φόντου.
-
ποια εφαρμογη για mail ειναι αυτη;
-
Ο χρήστης pik. έγραψε:
ποια εφαρμογη για mail ειναι αυτη;Είναι η ενσωματωμένη του MotoBlur.
Ενώ στην 2.3.6 δεν υποστήριζε push mail, στην ICS υποστηρίζει push mail αλλά και gestures, όπως το αν σύρεις το δάκτυλο από αριστερά προς τα δεξιά, να μεταφερθεί το mail στα αναγνωσμένα ή από δεξιά προς τα αριστερά το διαγράφεις. Φτιάχνεις εσύ τις επιλογές.Elteo
εντάξει όχι και ακαταστασία...μου αρέσουν τα εικονίδια, έχω φακέλους σε άλλη οθόνη. -
μηπως να λεμε σιγα σιγα εμεις εδω τα twitter μας ...;
@dimitris1900 εγω! για να βλεπω κοσμο!!!! -
το ασύρματο καταναλώνει λιγοτερο μπαταρία απο το 3Γ. αυτό το είχα ξεκαθαρίσει, ΟΚ.
αυτό ισχύει στην περίπτωση που χρησιμοποιούνται. τι γίνεται όμως με τη θέση αναμονής; δλδ όταν απλά κάθονται και περιμένουν υπομονετικά;
υποθετω αντιστρέφονται οι ρόλοι εκει ε;
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
E ρε ακαταστασία....βάλτα σε ένα φακελάκι τα 8 εικονίδια να μην τα έχεις έτσι χύμα και χαλάνε την θέαση του φόντου.Μια χαρά τα χει ο άνθρωπος. Στην πρώτη οθόνη όλα πρέπει να γίνονται με ένα αγγιγμα. Οι φάκελοι είναι για μετά για να μην γίνεται το χάος. Κι εγώ έτσι τα χω.
Φόντο Alfa θα ξαναβάλω σε κινητό όταν θα υπάρχει και αυτοκίνητο από κάτω από το σπίτι!
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
για ποιο λόγο να μπλέξει τότε ο ανθρωπος με αντροιντ, παραθυρα και άλλα τέτοια? υπάρχουν και πιο απλές συσκευές
Σε αυτο δεν διαφωνώ... κάποιο παλιο Symbian που ειναι πολυ απλο και basic, ειναι ιδανικο.... Μην τον μπλέκεις τον ανθρωπο με συγχρονα λειτουργικα.
αν παντως android, τοτε με τον κατάλληλο launcher http://biglauncher.com/
Tωρα εχει ενα νοκια Ε66
Απλα με μια ματια στη vodafone δεν ειδα να κυκλοφορουν πια καλες συσκευες με το κλασικο πληκτρολογιο με κουμπακιαΥΓ: χαχαχα που τον βρηκες αυτον το launcher ρε θηριο?
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Μια χαρά τα χει ο άνθρωπος. Στην πρώτη οθόνη όλα πρέπει να γίνονται με ένα αγγιγμα. Οι φάκελοι είναι για μετά για να μην γίνεται το χάος. Κι εγώ έτσι τα χω.
εγώ προτιμώ τα απλά και νοικοκυρεμένα.
και δεν έχω widgets γιατί τα θεωρώ περιττά.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
-
τι να βάλω ρε ; όλο βλακείες υπάρχουν...
τα wifi, bt κτλ τα έχω κρυμμένα στην notification bar.
ο καιρός τρώει τρελή μπαταρία.
τώρα κάτι εορτολόγια και κάτι λοιπές παπαριές τα βλέπω και με ένα πάτημα στο εικονίδιο.
αλήθεια εσύ δεν έχεις (h)iphone πουλάκι μου;
-
Αν είναι να πατάμε 7 φορές για να ανοίξουμε μια εφαρμογή το χάσαμε το κορμί πατριώτη! Ήδη το γεγονός ότι πρέπει να πατήσω περισσότερες φορές για να κάνω ένα τηλεφώνημα, σε σύγκριση με ένα απλό τηλέφωνο, μου την δίνει στα νεύρα! Αν θέλεις απλά να τηλεφωνείς, το Android είναι άχρηστο!
-
Σε αυτό συμφωνώ Δία. Εχω πιάσει τον εαυτό μου να βρίζει όταν για να στείλω σμσ πρέπει να κλικάρω τουλάχιστο 5 φορές μέχρι τον αποστολέα.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Σε αυτό συμφωνώ Δία. Εχω πιάσει τον εαυτό μου να βρίζει όταν για να στείλω σμσ πρέπει να κλικάρω τουλάχιστο 5 φορές μέχρι τον αποστολέα.γιαυτο βαζουμε widgets
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
ελτεο... χαρηκαμε που τα είπαμε. Δυστυχώς θα κάνουμε καιρό να τα ξαναπούμε τώρα που θα πας στο iPhone topic. Στο καλό... (δεν) θα μας λείψεις
-
Ο χρήστης pik. έγραψε:
μηπως να λεμε σιγα σιγα εμεις εδω τα twitter μας ...;
@dimitris1900 εγω! για να βλεπω κοσμο!!!!GiannisSot
Σε κάνω follow
ελτεο... χαρηκαμε που τα είπαμε. Δυστυχώς θα κάνουμε καιρό να τα ξαναπούμε τώρα που θα πας στο iPhone topic. Στο καλό... (δεν) θα μας λείψεις
Περι συσκευών Android...